Ylihuomenna 6.11 se on kaupoissa, Alexander Wang x HM.
Mainoksilta ei ole kovin moni voinut välttyä ja blogeissakin on alkanut jo vilkkua muutama vaate mallistosta.

Erityisesti tämä paita, mikä näkyy minunkin päälläni näissä kuvissa, taitaa olla aika monen muunkin suosikkituote.

 

[[{"fid":"32584","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

 

Aikooko moni teistä koittaa metsästää itsellensä jonkin tuotteen mallistosta?

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niitä päälle ennen ostopäätöstä. Olen huomannut, että moni tuote näyttää aivan erilaiselta henkarissa kuin päällä. Se joko pääsee vasta silloin täysin oikeuksiinsa, tai sitten ei olekaan sitä mitä oli kuvitellut. Ihan kuin nämä vaatteet eläisivät omaa elämäänsä eri ihmisten päällä ja kokoa/istuvuuttakin on jotenkin vaikea silmällä arvioida :)

 

 

 

Takki - Alexander Wang x HM
Paita - Alexander Wang x HM
Housut - BikBok
Kengät - Zara
Laukku - Chanel

 

Kommentit (26)

Juuls

Upea asu! Voisin itse laittaa päälleni juuri tälläisenä! Jos siis vaan omistaisi tuon kaiken :D harvoin blogeissa törmään sellaisiin asuihin joista en muuttaisi mitään vaan pelkästään inspiroidun asusta ja muutan jotain. Muttä tässä en muuttaisi mitään! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän :) Siksi kirjoitinkin tuohon, että ylihuomenna kaupoissa, en tiedä onko sitten liian epäselvästi, ehkä pitää korjata ja laittaa päivämäärä varmuudenvuoksi vielä :)

Vierailija

Totta, mietin juuri, että miltäköhän tämä paita näyttää päällä kun ei siitä saa kunnolla kuvaa vain kuvissa/henkarissa. Hyvin näyttää sulla toimivan! Pitää kyllä itsekkin varmaan muutama vaatekappale kyseisestä mallistosta napata :)

sussu

Eipä oo itelläni mitään mahdollisuutta saada noita. Vaikka asuisinkin helsingissä, niin tuskin olis aikaa jonottaa h&m:lle ja iltapvällä tuskin mitään on jäljellä kun kaikki bloggaajat on tyhjentäneet hyllyt. Pitää sitten vuosien päästä bongailla huutonetistä törkyhintaan jos sillon enää silmää miellyttää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No en minä usko, että ne ihan pelkästään bloggaajille menee :D Ja tuleehan mallisto myös nettiin, mistä sitä voi tilata ilman jonottamista :)

j

Miltä kuvissa näkyvä malliston takki tuntuu päällä? Vastaako koko normaalia mitoitusta?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Takki on kokoa 34, ei kuitenkaan pieni, vaan malliltaan melko "muhkea". Istuu silti mielestäni tosi hyvin :)

Kissis

Hyvä, voit sit myydä tän mulle kun kyllästyt! >:D

(Mä YRITÄN ostaa tän huomenna!)

cristal

Onko mitoitus mielestäsi normaalia, vai suurehkoa? Tietenkin kaikki riippuu mistä tykkää.. Näytät hyvältä...niinkuin aina :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Miestenvaatteissa mielestäni suurehkoa. Laurille ostamani L paita ja shortsit olivat aivan liian isot. Naisilla mekot, topit ym kireät vaatteet ovat kyllä normaalin tiukkoja, mutta vähän väljemmät (esim t-paidat) aika suurehkoja, joskin se taitaa olla tarkoituskin :)

Ja kiitos <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat