Postissa tuli yhdet bikinit lisää. Kuinka paljon olen niitä tilannut?
Pakko ehkä myöntää, että olen mennyt jonkinnäköiseen ostoshumalaan tilauksia tehdessän.
 

No, ei haittaa. Nämä nimittäin istuvat todella hyvin päällä. Nämä ja viininpunaiset ovat nouseet suosikeikseni sillä saralla.
Valkoiset ovat ulkonäöllisesti kivoimmat ja kukalliset vielä tilauksessa.

Pakko oli vielä laittaa tähän pähkinänkuoressa kevään bikini tilaus. Ei niitä nyt ollutkaan kuin neljät. Näillä saa luvan pärjätä.

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

Ihanat noi kukalliset bandeaut! Bandeaut on muutenkin mun mielestä kauneimpia bikineitä, mutta pienet tissit omistavana en vois kuvitella käyttäväni niitä, näyttää meinaan siltä ettei olis tissejä ollenkaan :D

Oc

Anonyymi,Niin on. Minusta ne voisivat näyttää ihan hyviltä pienirintaisillakin :)Anonyymi,on :D

Anonymous

Moikka! Kiva blogi sulla! Pakko kysyä, että mitä teet työksesi? mietin vaan kun aikataulusi vaikuttaa olevan aika joustava, kun ehdit kaikenlaista aina tehdä :)

yanna

Hei mitä puhuit biksuista tänään kun tulit meille? Sulla oli mulle mukana jotku mut multa meni ihan ohi! :D Oliks ne liian isot vai vai?

Oc

Anonyymi,Se on aika joustava :) Teen vuorotyötä ja aika epäsäännöllisesti. Joskus saattaa olla kunnon työputki, joskus taas melkein viikkokin vapaata. Olen siis yökerhossa töissä ja messukeskuksessa.Yanna,Toin sulle bikinejä kokeiltavaks, mut tais unohtuu koko homma :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram