Minulle se päivä kun HM:n saapuu kesän bikinit on vieläkin kai jonkin sortin Juliamaailman juhlapäivä. Jo vuosia sitten aloin jostain syystä odottamaan innoissani sitä kevään ensimmäistä bikinierää.
Minkä mallisia tällä kertaa, lappu, bandeau, mitä värejä, kuoseja, tykkäisinkö niistä? Vielä tänäkin päivänä, vaikka bikinitarjonta onkin hurjasti niiltä ajoilta kasvanut ja oma intoni rauhoittunut.

 

Viime vuosi ei ollut niin mieleinen, mutta reilu viikko sitten HM:n liikkeessä lähti yllätyksekseni sovituskoppiin bikinisetti jos toinenkin. Pidän myös siitä miten rantatunikavalikoima on laaja monissa kaupoissa tänä kesänä! Eri värejä, malleja ja pituuksia. Tänä kesänä ollaan tunikatyttöjä kaikki!  

Tarkoitus oli ostaa vain yksi pari, mutta menneiden vuosien bikinihullu pääsi kai valloileen ja kaikki neljä suosikkia oli itseni kanssa käydyn taistelun jälkeen kuitenkin lopulta kassalla. 

Onneksi sentään tiedän, että bikinit tulevat minulla aina kovaan käyttöön. Näistä toiset tänään - vielä kun tuo aurino tuolla paistaa!

 

Kommentit (10)

Jonna

Hah, ihanaa etten ole ainoa! Meikäläiselle on aina naurettu, kun ostan ensimmäiset bikinit jo helmikuussa (tai milloin ne H&M:n nyt tulevatkaan myyntiin). Liityn siis tähän juhlapäivään ;) Tekisi mieli vielä parit, köh...
http://jonnamaista.blogspot.fi/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne oli itse asiassa kalleimmat näistä :/ yläosa&alaosa yht n.29e
Kaikki loput taas sai alla kymmenellä eurolla :)

Aino

Ärsyttävää,kun tänä vuonna ei oo mun mielestä tullu mitään rinnattomille suunnattuja bikinejä... :/ taitaa rantailu jäädä :D
Vai onks sulla jotain suosituksia?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, minä ainakin hypistelin HM:llä sellaisia bikinejä, mitkä mielestäni hyvinkin voisivat pienirintaisille mennä, nimittäin malli oli sellainen hieman bandeau -mallinen, pieniä kokoja ja hyvin topattu.

Miksu

Mä veikkaan että sulle sopii parhaiten nuo punaiset.. Tai noi kashmirkuvioiset.. tai.. ;) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram