Jos minulle sanotaan sana tasting, olen pelkkänä korvana. Jos kuulen sanan tasting kutsun muodossa, juoksen sinne pää kolmantena jalkana. Voiko mitkään olla parempaa kuin maistelu, vertailu, makujen pohdiskelu ja kaikkea sitä yhdessä pitkän kaavan mukaan? Oli sitten kyse minkä tahansa maistelusta, ja viime viikonloppuna kyse taisi tosiaan olla oluiden maistelusta.

Kyllä, olutmaistelu. Minä rakastan myös oluita ja olin aivan innoissani kun ystäväni kutsui minut sellaiseen Erottajalla sijaitsevaan Bier-Bieriin lauantaina.

 

 

Talo oli täynnä rentoa jengiä, naurua ja pitkän listan verran erilaisia oluita. Hieman erilainen, mutta sitäkin maistuvampi tapa viettää lauantain alkuilta! Mikseivät muuten tytöt käy useammin olutbaareissa? (gröhöm, varsinkin sinkkuina). Tykkään toki itsekin välillä käydä cocktailbaareissa ja vastaavissa, mutta jokin siinä huolettomassa hengailussa rennossa olutravintolassa on enemmän kai vain minua.

Ja vaikka myönnettäköön etten nyt ihan osannut analysoida eri ohran, vehnän, alen ja humalan tasoja, löytyi listalta selkeitä suosikkeja ja ahaa elämys siitä, että Saison-olut on nyt se juttu.

 

 

Bier Bier tulen ehdottomasti uudestaan. Oli tastingejä tai ei. Pidän paljon tämänlaisten lämminhenkisten modernien olutbaarien tunnelmasta.

Kommentit (7)

Heini

Oletkos maistanut ginger joea? Alkossa yleensä olut osastolla alahyllyllä, pullossa punaiset viikset. Ihan sikahyvää, nam!

Venla

Joo ah Ginger Joe on ihan munkin lempparia! Parasta inkivääriolutta, mitä Suomesta oon löytäny. :) Hinta on ainoo huono puoli.

Tiina

Kuulostaa hyvälle, mitä tuollainen "tasting" maksoi? Onko tuonne mahdollista mennä ihan milloin vaan maistelemaan? Hah kuulostaa humalan hakuiselle... :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram