Voi Bianco. Sain sinne lahjakortin ja kehittelin heti päässäni unelmia täydellisistä maihareista mitkä sillä hankkisin.
Niin. Täydellisiä maihareitahan on mahdoton löytää ja en suinkaan kuin vain vaivaisen kahden kuukauden ajan käynyt säännöllisin väliajoin katsastamassa olisiko valikoimaan sellaiset tupsahtaneet.

Eipä olleet, mutta liikkeessä useimmiten olleen myyjän päähän saattoi tupsahtaa, että olen joko pahimman luokan stalkkeri tai kehitellyt vahvan girl crushin häneen. En koskaan jäänyt nimittäin katselemaan kenkiä. Näin kyllä jo nopealla silmäyksellä uutuuksista maiharittomuuden, joten ainut mitä tavallaan tein oli paikalle pyllähdys, myyjän moikkaaminen ja lähtö pois.
Ei outoa.

Nyt viimeisellä käynnilläni päätin että en poistu liikkeestä ellen ole käyttänyt lahjakorttia kokonaan. (Huomasin että kortti oli voimassa kolme vuotta ja olisin hyvinkin voinut jatkaa siellä ravaamista kaikki ne vuodet)

Yhtään paria kenkiä ei mukaani lähtenyt mutta laukkuja kaksi. Ihania laukkuja.
Tillo Leather Clutch - kirjekuorilaukku oli mukanani nrj fashion nightissa ja huomasin sen oikein ihanaksi. Sanan kirjekuori voisi kyllä pyyhkiä yli silloin kun minä noita laukkuja käytän. Sisäänhän tungetaan vain lompakkoa, meikkipussia, lakkapulloa ja järjestelmäkameraa.

Thilla Bag – jonka miellän läppärilaukuksi on kivoin ja kätevin sellainen mitä omistan. Laukussa oli lappu, missä luki Blogger's choice. En yhtään ihmettele.
Kaunis tapa kantaa kannettavaa kai.

Olen tyytyväinen valintaani ja ne samperin maiharit saa vaikka tippua jostain taivaalta, jos haluaa minun jalkaani. En etsi niitä enää ikinä. (Okei, no en ainakaan Biancosta).

 

Kommentit (26)

Minna

Voi tuo kirjekuorilaukku on kyllä upea! katsoinkin ja ihastelin sitä edellisessä postauksessasi :) Ja tosiaan on ainakin tarpeeksi tilava, itsellä kun ei olisi ollenkaan käyttöä niille todellisille kirjekuorilaukuille, kun mukaan täytyy tosiaan mahtua melkein koko omaisuus :D
t. Minna / http://simplehappiness-minna.blogspot.fi/

iisku

Koska arvot SHM:n keikalle liput? Olisi kiva tietää jos se voitto osuisi omalle kohdalle, koska muuten ostan ne. Pakko päästä kattomaan! :)

Kissis

Hah, mä oon kans kuule käynyt Biancossa samanlaisilla reissuilla koko loppukesän ja syksyn (tosin ilman lahjakorttia) ja todennut myös, että ei sinne vaan nyt tule mitään tosi hyvännäkösiä maihareita. :(

Nn

Moi Julia :) Ootko huomannut H&M:llä siel on parit erilaiset maiharit, nyt sinne tullu ihan nahkaisetki versiot eikä edes pahan hintaiset ;)

Annastiina

Voi että, tuo läppärilaukku on sanalla sanoen täydellinen! Haluaisin itekin jonkun tuollaisen hienon hihnoilla varustetun yksilön, mutta ongelmana on että mihin hittoon tungen sitten kaikki muut tarvimani tavarat vai raahaanko kenties yhtä laukkua toisella ja toista toisella olalla?! :D Elämän suuria kysymyksiä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Miksi ei, kaksi laukkua olisi aika hienoa:D
Minulla mahtuu tuohon muutama muukin tavara tietokoneen lisäksi. On ollut lompakko, meikit, kalenteri jne.
Onneksi on ohut läppäri :D

Ella

Kiitos kivasta blogistasi! Olen ajatellut ruveta itse pitämään blogia ja kirjoittelisin varmaan hiukan samantyyppisesti elämästäni, tosin teemat olisivat aivan erilaisia :) Saako kysyä, otatko kuvasi itse ajastuksella tms. vai ottaako joku muu kuvia? Kuvasi ovat valtavan kauniita ja sinulla on aivan kadehdittava kasvojen luusto :D Enpä ole ennen kehunutkaan kenenkään luita..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos paljon ihana :) Blogistasi tulee varmasti upea!

Harvemmin otan ajastimella kuvat. Sisällä saatan joskus ottaa, mutta 95% esim asukuvistani on Laurin tai jonkun ystäväni ottamia.

Minulla on vielä tuollainen ikuisuuden tarkentava linssi, eli jos lähden leikkimään itselaukaisijan kanssa tarvitsee pistää pystyyn jalustimet ja kiinittää kameraan kaukosäätimet jne :D

Mi Mi Mendine

Dr. Martensit on ihan huiput! Ainakin omasta mielestä. Tosi kestävät ja hyvät jalkaan. Niitä saa ainakin spiritstoresta ja dinskoon oli tullut uudia malleja (:

Vierailija

Oikeesti syn on pakko käydä jossain kattomas VAGABONDIN maihareita!! ne ön sellaset naiselliset, mut kumminkii niiiiin ihanan ronskit tai sillee you know :D mut ne ön ihan sun tyyliset ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram