Palataanpa vielä hetkeksi Berliiniin. Olin jo unohtaa eläintarhan (ja ravintolat, mistä sitten vielä lisää erikseen).

Lauri tykkää kaikenmaailman tarhoista ja puistoista ja niitä me sitten kolutaankin läpi joka maailman kolkassa. Ei siinä mitään se on hauskaa ja niin se oli Berliinissäkin.

Eläintarha oli iso ja hyvin suunniteltu. Kokoajan oli jotain nähtävää ja eläimet pääsivät ihan lähellekin, jopa kosketusetäisyydelle. Aika erilaista oli kun meidän korkeasaaressa, missä näet enemmän maisemia kuin eläimiä ja jos näet, niin tarvitset siihen vähintään kiikarit. Toisaalta mistä minä tiedän- olin siellä viimeksi vuosia sitten.

Berliinin eläintarha sijaitsi keskustassa ja maksoi muistaakseni n. 15 euroa. Meduusoja ja muita fisuja pääsi tuijottelemaan sitten erikseen lisämaksusta. Käytiin katsomassa myös ne. Ei ollut isoja haikaloja siellä, mutta kaikkea muuta.

Koko päivän kohokohta oli sarvikuono, jonka kanssa meillä synkkasi ja se tuli silitettäväksi siihen ihan viereen. Suloinen oli myös Lambi-lampaan kili versio, joka hengasi meidän kanssa penkillä.

Kiva päivä oli.

p.s Mielettömän isot kiitokset edellisen postauksen kommenttiboksiin tulleista puuroversioista! Kirjottelin niitä ylös ja kävin jo ostamassa ainekset ensimmäiseen uuteen puurooni. Olettepas mahtavia.

Kommentit (21)

Khaija

Oi, toi oli niin ihana paikka! Ja ne pienemmät kilit ihan huippuja! Ne isosarviset puolestaan ihan mielettömän pelottavia, kun otti ruokaa sieltä automaatilta, tulivat ne heti pökkimään niillä metrisarvillaan. Hui! :-D

Maiju

Mitä ihmettä?! Saako noita eläimiä koskea? Vau!:) Miksei Suomessa saa... Olis ihan mahtavaa päästä koskemaan tollasta sarvikuonoa ja syöttämään söpöjä kilejä:)

Vilma

Repesinpäs tolle kuvalle, jossa Lauri lässyttää pikku-kilille :D Haha, söpöö :))

Elina

Eläintarhat on ihan parhaita! Eläimet on niin ihania. Haluun kans päästä koskemaan niitä... Tuo pikku-kili on kyllä todella söpö (:

Skutti

Mekin käytiin Berliinin-reissulla tuolla kyseisessä eläintarhassa!
Aivan mahtava paikka ja rakastuin täysin noihin pikku-kileihin.

Carri

Oi, kuinka söpöjä!
Tää nyt ei liity aiheeseen mitenkään, mutta huomasin, että olet Bloglovinissa, ja ajattelin vain kysäistä maksaako sinne rekisteröityminen jotain? Tiedän, tyhmiä kysymyksiä :D

julle

oi berliinin eläintarha!:) ihana paikka ja ihania kuvia! oma lemppari oli sielä apinatalo, ja mangustit. lempparieläimiä:D

emmi

tän on sit tarkotus olla hauska juttu, ja ajattelin, että sun huumori kestää tän hyvin, mut mua hymyilytti ku toi eka kuva susta ja sit kolmas kuva mis on gorilla, muistuttaa niin paljon toisiaan. teillä on vähän samanlainen pään asento ja katse :)

kirsi

Hei, kiva blogi sinulla. Eksyin tänne kun etsin tietoa Berliinistä.
Tarkoitus olisi lähteä kesäkuussa käymään. Voitko kertoa missäpäin Berliiniä eläintarha sijaitsee ja miten sinne pääsee?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram