Eräs päivä porukkamme pakkautui kolmeen vuokra-autoomme ja hurautti rannalle.
Tai pikemminkin ajoi ympyrää kohti merta, nimittäin minusta tuntuu, että koko Lagos ja sen lähialueet ovat pelkkää liikenneympyrää. Ehkä on ihan hyvä, etten minä aja täällä. Omistan nimittäin mitä huonoimman suuntavaiston ja täällä liikenneympyröiden luvatussa Lagosissa olo olisi kuin pelaisi kännikeppi-peliä, sitä missä pyöritään pää alaspäin ympyrää ja yritetään sitten hoiperrellen suunnistaa kohti maalia.

Maalimme toisenlaisten pyörteiden jälkeen oli kylläkin upea! Praia Da Marinha, pieni poukama jylhien kallioiden juurella. Vedestä nousi isoja kivenlohkareita ja kallioissa oli luolia!
 

 

Olo oli taas vähän niin kuin Maa aikojen alussa -sadussa, vaikkakin aurinkoinen lauantai oli houkutellut rannalle muitakin auringonpalvojia, enkä usko että dinosaurus laaksossa olisi aurinkotuoleja, päivävarjoja ja mummoja yläosattomissa.

Turhia ei tosiaan tämä kansa kainostellut ja oli ihan ok oleskella yläosattomissa ja välillä jopa myös ilman ala-osaakin.
Tämä seikka lohdutti minua kylläkin viimeistään siinä vaiheessa, kun kävellessäni rannalla päälleni paiskautunut aalto näppärästi avasi narut alaosastani ja oli huuhtoa bikinini kauas pois valtameren mukana. Minutkin ehkä siinä samalla, vaati nimittäin aikamoista taitoa solmia niitä uudelleen, samalla kuin meinasi tukehtua omaan nauruun, meriveteen ja tyyliin hukkua. Lopulta juoksin uitettuna kivenlohkareen taakse sitomaan narut toisiinsa vähintään merimiessolmuilla.

 

Marinhan ranta oli kuitenkin mielestäni huikea. Merivesi oli suolaista ja viileää, mutta niin kirkasta ja virkistävää, kalliot kaiken ympärillä koreilivat kauniina ja rantakioskistakin sai ostettua juustokakkujäätelöä! 

Kommentit (22)

Sofi

Huh, miten henkeäsalpaavia kuvia jälleen kerran! :) Täytyykin alkaa vakavasti harkitsemaan Portugalia tulevaksi reissukohteeksi. Tuli mieleen ehkä hieman hassu kysymys, mutta nouseeko sulla ikinä paino lomareissujen aikana? Näytät upealta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Täällä on kyllä tosi kivoja spotteja! :) Ja haha, turvotusta tulee kyllä ihan mielettömästi viimeistään loppulomasta (varsinkin trooppisessa ilmastossa), mutta painoa ei niinkään nouse.

m

Suosittelisin vilkaisemaan hieman Euroopan karttaa. Portugalin rannoilla uidaan Atlantin valtameressä, ei suinkaan Välimeressä.

Kiia

Ei aiheuta chanelitkaan samanlaista kateutta mitä tunnen kun näin tuon viimeisen kuvan! Sun vatsa on kun suoraan ostos tv:n abtronic mainoksesta :D

Pumetta

Ihanalta ja rentouttavalle näyttää! Kateeksi käy täällä syysmyrskyisessä Suomessa. Yleensä ollaan itsekin tähän aikaan Portugalissa, mutta tänä vuonna suuntautui loma Aasiaan. Olisitko voinut vinkata tästä vuokraamastanne talosta, linkkiä tms.? Tykkään itse kovasti Algarvessa Vilamourasta, vaikka onkin aikalainen turistikohde. Lagosissa käytiin viimeksi vaan kääntymässä samalla kun vierailtiin Portimaossa ostarilla.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aasiakin on varmasti oikein hyvä ;)
Yritän laittaa huomenna ulos kattavampaa postausta Lagosista, villan ym tietojen kanssa :)

katti

nyt kerrot heti, miten saat pidettyä vatsasi tuollaisessa kunnossa?? käsittämättömän timmi, eikä rasvaa päällä grammaakaan. teetkö minkälaisia vatsalihasliikkeitä ja kuinka paljon? voisit tehdä oman postauksen vatsastasi! tai ehkä kokonaan oma blogi vatsalle!! ihania kuvia kaiken kaikkiaan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaha :D ihana!
Pakko tuottaa pettymys, mutta kuvassa (varsinkin viimeisessä) vatsa jotenkin vääntyy ja varjotkin on kohdillaan niin, että se näytää minusta kyllä paljon lihaksikkaammalta mitä normaalisti. Mitään erikoisia liikkeitä ei myöskään ole, mutta jos jotain pitää sanoa, niin aina salilla teen eniten vatsoja :D Ihan vaan koksa ne on lempiliikkeitäni :)

Kate

sulllon kyllä niin täydellinen vartalo <3 kääk itsellä möhömaha vaikka laiha muutoin olenkin ja yritän liikuskella, kelpaisi mullekin tommonen masu :D tai ees vähän littanampi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram