Kapkaupunki on täynnä kauniita rantoja ja läheisin Saaran taloa niistä on Clifton - mikä taitaa olla myös yksi suosituimmista, mutta jostain syystä en ole siellä vielä koskaan ollut.
Kummallista, nimittäin täällä on kyllä pyöritty jo useampana vuotena ja rantoja tullut koluttua läheltä, sekä kaukaa, mutta jostain syystä en edes muistanut koko rannan olemassa oloa.

No, tänään sekin ranta aukko sitten paikattiin kun tyttöjen kanssa kipitettiin pitkät portaat alas Clifton 2 rannalle (Clifton rantoja on vierekkäin neljä).

Olin yllättynyt siitä, kuinka rauhallinen ranta oli nyt kun sesongin pahin aika on mennyt ja kuinka rentouttavaa siinä oli vain makoilla kuunnellen meren kohinaa ja toistemme typeriä juttuja. Tuntuu että nykyään tulen aina aivan liian levottomaksi aurinkoa ottaessa, enkä malta pysyä aloillani edes kymmentä minuuttia, mutta tänään siihen pyyhkeelleni olisin voinut vaikka nukahtaa puoleksi päiväksi.

Päiväksi, mikä oli taas erittäin kuuma, joten melko nopeasti, mutta hieman arsti kipitinkin mereen jääkylmien aaltojen loiskeeseen. Ei koskaan tiedä kuinka kylmää se vesi on. Joskus niin kylmää, että jalkoihin alkaa sattua ja pistellä jo kahlatessa, eikä huvita kastautua nilkoista senttiäkään ylöspäin, mutta tänään se oli vain virkistävää ja toisaalta pidän siitä, että Kapkaupunkiin huuhtoutuu Atlantin kylmät aallot. Se pitää ilman jotenkin mielettömän raikkaana ja on ihanaa kun mereltä puhaltaa viileä ja virkistävä tuuli tällaisina kuumina päivinä.

 

 

 

Kommentit (12)

Petra

Avaatko hiukset kuvia varten vai pystytkö tosiaan olemaan kuumalla rannalla hiukset auki? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pystyn olla hiukset auki :D En ole koskaan kokenut hiuksiani kauhean hiostavaksi kun olen varmaan tottunut niihin kun ne ovat aina auki :D

riina

Näyttää tosi ihanalta! Voi kun tonne pääsis joskus itsekin! <3 Mitä kautta varaat lennot, ja paljonko matka tonne about maksaa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm riippuu ihan ajankohdasta. Olen maksanut lennoista tänne n.750-1300e ja katsonut aina lentoja Momondosta ym. Yleensä lentänyt British airwaysillä tai Turkish Airlinesillä. kannattaa varata lennot melko ajoissa ja vältttää joulukuun pahinta ruuhkaa.

Maria

Hei, onko sulla (tai Saaralla) tietoa tai vinkkiä jostain hotellista, mitä suosittelisitte siellä Kapkaupungissa? Erityisesti mikä olisi hyvällä ja turvallisella sijainnilla. :) Nyt säästän NYCin matkaa varten mutta sen jälkeen tekisi mieleni aurinkoon..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En valitettavasti osaa kyllä oikein sanoa kun kumpikaan meistä ei ole täällä hotellissa ollut ja usein tuttavatkin vuokraavat jonkun asunnon tms. Hotellit ovat täällä melko kalliita ja itsekin ehkä enemmän katsoisin jonkin tyyppistä guest house ratkaisua jos majoittuisin jossain muualla kun ystäväni luona :)
Kivoja alueita on Bantry Bay, Clifton, Camps Bay, Waterfront ym.

Leeni

Itse olin Kapkaupungissa kolmisen viikkoa joulu-tammikuun vaihteessa. Majoituksen buukkasin Airbnb:n kautta (https://www.airbnb.com) Matkustan paljon, ja vähänkin pidemmillä matkoilla suosin ko. saittia. Oli myös tällä matkalla nappi valinta. Jos siis et ole testannut, suosittelen! Kannattaa toki perehtyä alueisiin, hintatasoon yms. etukäteen, jotta tietää, mitä varaa. Tällä kertaa sijainniksi valitsimme Green pointin, joka Julian luettelemien alueiden ohella oli tosi ok. Tosin Camps Bay omaan makuuni liian touristic, mutta toisaalta sesonki oli korkeimmillaan...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aivan totta Airbnb on tosi hyvä :) Varmasti sitä kautta löytyy täältä kivoja kämppiä ym :) Ja greeen point on myös hyvä sijainti :)

Mm

Mistä sä olet löytänyt noin täydelliset farkkushortsit!
Ihania kuvia, jälleen kerran :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on Zarasta, mutta itse asiassa vähän huonon mallisset kun ei millään meinaa peittää koko peppua :D Joudun aina kiskomaan niitä alaspäin ja käyttämään jotain paitaaa pepun peittona.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram