Tänään on ollut jälleen yksi hyvä päivä loistavien muiden joukossa.
Ollaan vietetty se hyvin rennosti ja rauhallisesti. Kävelty päivällä rannalla, missä isot aallot paiskautuivat rantaan ja kastelivat vaatteemme täysin. Hävitin kenkäni, mutta Lauri löysi ne rantaan huuhtoutuneena täynnä levää ja mönjää. Syötiin jäätelöä - minä valitsin sinisen jäätelön, se maistui ihan lapsuudelle. Loput annoin pienelle tytölle, joka katsoi jäätelökuppiani käsi sitä kohti ojentuneena.

Illalla vietettiin meksikolaista iltaa, missä me suomalaiset vieraat vaadimme tehdä isännälle ruuat ja siivota jäljet. Meksikolainen kanakeittoni oli kuulemma parasta keittoa mitä Ryan on koskaan syönyt. En ole varma onko se totta, mutta tuntui kivalta kuulla että maistui. Nyt istumme katselemassa auringonlaskua ja juomme Coronaa.

 

Olen aika onnellinen täällä.

Kommentit (41)

emppu

Aivan upeita kuvia. Oot ihana kun annoit sille köyhälle tytölle ne jätskin jämät. Tuonne on joskus päästävä.

Miaminttu

Voih, kun mäkin tulin onnellisemmaksi luettuani tän postauksen ja ihailtuani kuvat läpi! Tästä blogista ei kyllä varmaan koskaan ole tullut lähdettyä pois huonommalla fiiliksellä, kuin mitä oli tänne tullessa :)

Sari, sarpukka com

Nuo kengät on jotenkin niin reppanat :) Huikeita kuvia jälleen ja kyllähän se on itsekin täällä Thaimaassa ollessa todennut, että pelkästään jo päivittäinen annos aurinkoa tekee todella onnelliseksi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niinhän se tekee :) Kengät on tosiaan aika reppanat. Varmaan jo yli kolme vuotta vanhat H&M:n kymmenen euron sandaalit, mutta niin mukavat!

Alisa

Noista kuvista tuli ihanan lämmin olo - lisäksi Helsingissä paistaa tänään aamulla aurinko. Näytät tosiaann tosi kauniilta ja onnelliselta. Jatka samaan malliin! ;)

Vierailija

Oi mitä kuvia! Aivan ihanan näkönen paikka:) Sun hattu on ihan mieletön, ihana:D Ja koko asu on tosi kiva!

juuli

Tuli mieleen, että onko merivesi tuolla lämmintä vai kylmää?:D Että kun se on kumminkin kohtuullisen lähellä etelänapaa niin tuleeko sieltä kylmää vettä vai kerkeääkö se lämmetä siellä paahtavassa helteessä? hih, darrapäivän mietiskelyjä..

keke

Toivon mukaan tuo maininta jätskin jämien lahjoittamisesta köyhälle lapselle oli vain tokaisu eikä mikään tarkoituksellinen sädekehän kiilloitus yritys. Kun katsoo noita sun kuvia (moni suomalainenkin voi vain haaveilla tuollaisesta elintasosta) niin tuollainen jätskin jämien lahjoittaminen kuulostaa lähinnä kornilta. Toki se lapsi oli varmasti iloinen tästäkin, mutta täältä katsottuna tuo ele ei sinusta mitään hyväntekijää tee ja toivon mukaan et tuolla kommentilla sellaista mielikuvaa saa lukijoille itsestäsi muovattua. Minusta tuossa eleessä ei ollut mitään mainitsemisen arvoista, tytön kannalta kyllä, mutta ei sinun länsimaalaisen kannalta. Joskos olisit ostanut tytölle uuden jätskin olisin nähnyt sen hyväntahtoisena eleenä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Miksi se olisi ollut tarkoituksellinen sädekehän kiilloitus yritys? Mitä minä siitä hyötyisin? Kerroin antaneeni jätskin tytölle, koska minä annoin ja kirjoitin päivästäni. En miettinyt sitä sen kummemmin. Olemme antaneet täällä joka ikinen päivä köyhille ruokaa joten jos olisin halunnut tuoda sitä niin esille, niin olisin ehkä kertonut sitten sen tekstissäni.
Ei tosiaankaan ollut siis tarkoitus yrittää antaa jotain hyväntekijän kuvaa itsestäni, harmi jos olet käsittänyt asian niin.

Minä

Mun on pakko yhtyä aiempaan mielipiteeseen yllä koskien jäätelön antamista köyhälle lapselle. Ällötti suoraan sanottuna. Mutta tosiaan, toivon mukaan se oli vain sivukommentti eikä yritetty verhota altruistiseksi teoksi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se tosiaan oli vain sivukommentti, ei tullut mieleen että joku voisi ottaa sen noin. Niinkuin ylempänä kerroin, meillä on ollut tapana antaa joka päivä ruokaa köyhille täällä ja olen jo tottunut siihen niin, että en tajunnut jonkun takertuvan tähän jätskijuttuun kun itselleni se oli ihan jokapäiväinen juttu täällä ja satuin vain sen tässä ohimennen mainitsemaan.

Vierailija

Aaah, mitä kuvia! Ei kyllä helpota yhtään tätä kotiinpaluumasennusta, mutta onneksi on matkalaukku täynnä uusia bikineitä. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

niin oltiinkin samaan aikaan reissussa! Teilläkin oli upeat maisemat ja näytti kivalta :) Mulla ei ole matkalaukussa oikein mitään uutta, mutta seuraavaa lomaa pakko suunnitella jo :D

Villi-Pohjola

Hei kaunis Julia! Tähän kohtaan kommentoin että kuunnelkaa sellainen laulu kun Jose :) Tulee mieleen niistä roskakasanpenkojista. Näiden kuvien kautta tulee ikävä myös ystävääsi Saaraa, vaikuttaa jotenkin positiiviselta ihmiseltä <3

anonyymi

Todella hienoa että annatte köyhille ruokaa, uskomatonta!
Jämien antaminen on mielestäni inhottavaa..varsinkin lapselle. Minä olisin ostanut tytölle oman jätskiannoksen. Kun ne ei edes maksa paljoa mitään.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin olisin minäkin mieluusti, mutta kiiruhdimme autolle ja lapsi kadulla katsoi jätskiäni ja ojensi kätensä. En olisi ehtinyt osaa uutta jäätelöä, joten ne mitä omastani oli jäljellä (kippo, missä yksi kokonainen pallo) oli kuitenkin parmpi kun ei mitään mielestäni :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram