Hienosti epämääräisiä kuvia alkuviikon työpaikkapikkujouluista. Itsehän en ole mikään laivajuhlien suurin fani, mutta siinähän ne meni- hyvässä seurassa.

 Toivottavasti silti ensivuonna jossain muualla, kuin kelluvassa baarissa, niin pääsee omaan sänkyynkin nukkumaan heti kun siltä tuntuu.

Ja siitä puhe mistä puute. Nyt on pakko kömpiä sinne peittojen väliin.
Hyvää viikonloppua kaikille!
 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (13)

Linducia

Ai tekin olitte vissiin Tallinna-laivalla henksubileissä? Ite tuli kans biletettyä siellä melko kosteissa tunnelmissa ja kuvat unohtu ottaa siinä kaiken hauskan keskellä :D

Julia

Linducia,Kyllä vain :) Ja mitä muutakaan tuollaisessa seurassa voi edes yrittää tehdä, kun bilettää :D

Julia

Ja jälleen kerran ihanat ihmiset!Koska kommenttien tulva liittyen tähän uutisotsikko juttuun ei lopu, kopioin tänne uudestaan samat asiat mitä sanoin eilisen postauksen kommenttiboksissa:Alunperin julkaisin kommenttinne (hyvät ja huonot) mutta keskustelu yltyi mielestäni sille tasolle, ettei se sovi tänne kommentiboksiin. Olen tästä pahoillani, ymmärrän että tekin haluatte ilmaista mielipiteenne, koska Lauri niin paljon on ollut myös osa tätä blogia, mutta tosiasia on myös se, että kukaan ulkopuolinen ei tiedä mitä jutussa todella tapahtui (video ei ihan oikeasti kerro kaikkea, eikä Lauri ole edes se henkilö joka videossa eniten näkyy- niinkuin moni ilmeisesti luulee ja hänen kohdallaan asiaa käsitellään vain hätävarjelun liioitteluna).Kiitos myös kaikista ihanista kommenteista teille jotka niitä lähettävät <3Koen vielä tarpeelliseksi muille selventää, että EI, kukaan ei loukkaantunut, tai saanut mitään vammoja ja EI, lauri ei ole koskaan ollut lähellekkään väkivaltainen minulle. Edelleen se on yhtä ihana kuin aina ennenkin, vaikkakin ymmärrettävästi monet tätä nyt kyseenalaistavat tällä hetkellä ja loput vähintään naurahtavat, mutta koitetaan nyt oikeasti jättää tämä juttu täällä blogin puolella tähän :)

Henna

Näitä kuvia katsellessa alkaa tehdä niin paljon mieli laivalle! Koska ikää on vasta 19, niin viimeksi jouduimme ystävien kanssa lähtemään torstaina, jolloin laiva oli täynnä eläkeläisiä ja kiinalaisia :Dhttp://henna-maria.blogspot.com/

Anonymous

Iloisia kuvia (: Saisi olla enemmän näitä juhlatunnelmallisia postauksia, olet niin kaunis!

Anonymous

Siis mikä tuo Lauri juttu on? :O Sori oot varmaan joutunu vastaan jo monesti tähän mutta itse löysin vasta äskeittäin ihanan blogisi. :)

WishMeLuck!

Miten saat sun ihonvärin pysymään noin nättinä / lämpimänä?:) Ootko "normia" tummempi, vai käytytkö jotain tuotteita?:)

Anonymous

olitteks maissa ollenkaa yötä laivareissulla? mikä laiva teillä oli? määki haluan tuommoselle laivalle missä tuollanen tanssilattia. :)ps. ikävistä kommenteista huolimatta ois ihan kiva jos ottaisit huomioon kuiteski ne jotka koko jupakasta ei välitä tippaakaan ja jotka kommentoi ja kysyy normaaleja kuten ennenkin.

Julia

Henna, Eläkeläisten ja kiinalaisten torstai kuulostaa oikein riehakkaalta! :DAnonyymi,Sellainen ihan perus Vikingin tallinna laiva.Anonyymi,Kiitos paljon. Yleensä "juhlatunnelmissa" tuppaa kuvien otto unohtumaan, mutta koitan tsempata :)Anonyymi,Mediassa paisuteltu juttu. Video vuoden takaisesta pahoinpitelystä, missä kaksi narkkarin näköistä miestä tuli huutelemaan tappouhkauksia ja siitä syntyi tappelu, mikä tallentui valvontakameraan, missä Lauria ei oikein edes näy ja ihmiset saavat aivan väärän käsityksen koko jutusta. Ei voi mitään, toivottavasti joskus unohtuu.WishMeLuck,Taidan olla hieman tummempi, tai ainakin rusketun herkästi ja omistan vielä punapohjaisen ihon. Mitään erityisiä tuotteita en käytä :)Anonyymi,Ei oltu maissa. Laiva lähti illalla n. klo 21 ja saapui seuraavana aamuna n. klo 10 takaisin. Eli sellainen ilta/yö risteily. Viking Linen joku laiva oli. Sellainen samanlainen millä pääsee muutamassa tunnissa myös Tallinnaan, eli ei ne tanssilattiatkaan kovin erikoiset olleet :)Voi kyllä tietysti otan huomioon! Mikäänhän ei juuri nyt olekkaan ihanempaa kuin normaalit kommentit :) Se, jos en heti vastaa tarkoittaa, että olen vain niin kiireinen. Yritän kyllä aina parhaani mukaan vastata kaikkiin kysymyksiin.Anonyymi,Barcelonasta ostin. Muistaakseni Blanco nimisestä kaupasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram