Viime aikoina olen laiskasti tunkenut pipon syvälle päähän, matalat kengät jalkaan ja turvautunut muutenkin vain perus farkkuihin ja toppiin.

Arjen perusvaatteet vaihtelevat aina miten sattuu. Joskus viihdyn näin, toisinaan villakangastakissa ja koroissa. En koskaan ota pukeutumisestani muutenkaan selvää, mutta pitäisikö sitä edes. 

 

 

Selvää en ota muuten edelleenkään mitä oudoimmista unistani ja siitä, että on ollut viime aikoina todella vaikea nukahtaa. Joskus rättiväsyneenä kömmin sänkyyn, mutta mieli on liian virkeä. Joskus en vain malttaisi nukkua ja toisinaan on taas liikaa ajateltavaa. Joskus ei kumpaakaan, mutta unimatti se vaan heittelee hiekkojaan muualle.

Unen vihdoin saavuttua, viekin se minut taas mitä kummallisimmille seikkailuille. Esimerkiksi Pohjois-Korean edesmenneen johtajan Kim Jong-ilin kaappaamaksi! Ei Kim Jong-il minulle mitään pahaa onneksi tehnyt, halusi vaan jonkun jolle voisi esittää erilaisia variaatioita Michael Jacksonin tansseista glitterhanskat kädessä.

Pitäisi alkaa jo kirjoittamaan sitä unipäiväkirjaa, se voisi olla todella viihdyttävää luettavaa sitten kun nämä seikkailuni olen joskus jo unohtanut.Takki - HM
Pipo - Rotsiauki
Farkut - Gt
Toppi - BikBok
Jakku - Gt
Kengät - DinSko
Laukku - Céline 

Kommentit (17)

Katya

Näyttää kyllä taas niin hyvältä, että! :) ja noi sun unet ei kuulosta yhtään sen oudommilta ku munkaa unet, kyllä huomaa että on tullu stressattua, ku näkee ihan pöljiä unia :D

henna

heei onks toi kaulahuivi se acnen huivi mikä on ollu kuvissa jo aikasemminki ? minkä värinen se on kun joissain kuvissa se on ihan ruskea mutta joissain näyttäisi taittavan vähän viininpunaseen ?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Acnen kyllä :) Ja viininpunainen väriltään. Yllättävän hyvin kyllä sopii kaiken kanssa ja niiiiin lämmin!

Tuli

Upea olet basiceissäkin! :) vasta viime aikoina olen itse herännyt kunnolla stailaamisen tärkeyteen - siis esim toi valkoinen teeppari näyttää aivan erilaiselta tonne housun sisään laitettuna kuin roikkuessaan suorana :D Details! Niissä olet hyvä! :)

frida

Ai vitsi, toi asu on just eikä melkein semmonen mitä mä haluaisin pukea päälle mut en vaan osaa koota ite!

haaskalintu

Ihanaa että joku muukin näkee outoja unia. Poikaystävä pitää mua ihan sekopäänä kun kertoilen sille aina mun tarinoita...viimeisimmässä unessa tanssin ja lauloin piirroshahmojen kanssa riivatussa talossa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat