Barcelonassa juhlaillan jälkitunnelmissa herättiin pehmeistä hotellilakanoista hehkeästi meikit poskilta.
Vastapainoksi niille muutamalle litralle alkoholia Lauri oli nukkuessani kipaissut jostain kulmilta luomukaupasta hakemassa meille erilaisia hedelmiä ja luomujogurtteja aamiaiseksi.
Enpä ole koskaan syönyt niin hyviä jogurtteja ja hintakin oli kuulemma alle eurossa per putilo.
Tahdon vastaavan luomubaarin kotiinkin samalle kadulle kiitos.

Aamiaisen jälkeen olo oli kuin uudestaan syntynyt ja lähdimme kiertelemään kaupungille.
Sunnuntaina kaupat olivat kiinni, joten haahuilimme vain ympärinsä, söimme tapaksia ja tuijottelimme taloja ja puita.
Illalla pikaisten päiväunien jälkeen menimme porukalla syömään sushia ravintola Nomoon ja kipusimme W-hotellin korkeuksiin vielä muutamalle drinkille.

Sunnuntai meni siinä, kuin siivillä.
Muistan sanoneeni, että ensikerralla kun menen Barcelonaan, teen sitä ja tätä. Tahdon nähdä tämän ja tuon. Noh, karu totuushan oli se, että söimme samoissa rvintoloissa kuin aikaisemminkin, kävelimme samoilla kaduilla ja näimme ne samat asiat.
Hups.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (12)

Annemari

Ei vitsi, tuo Julia-teksti näyttää ihan samalta kuin tuossa bannerissa :D Barcelona on selkeästi sun kaupunki! :)

Anonymous

Rakastan tota mekkoa. Se sopii sulle kun nenä päähän :) Ihania kuvia muutenkin taas.

Jossu

Oon jo jonku aikaa lukenut tätä sun blogia (onneks löysin) ja nyt on pakko tulla vaan sanomaan että tää on ihan mahtava! Tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjottaa ja ihanat kuvat.

Anonymous

Seuraan sinun blogiasi lähes päivittäin ja se on kyllä mielenkiintoinen ja vaiherikas,mutta onko sun pakko aina poseerata samalla tavalla? Oikea poski,vasen poski,katse kameraan tai vähän alas,hei vähän persoonallisuutta please.Pöyhytä tukkas ja kato suoraan kameraan ja naura leveästi ja lopeta se makuuhuone-ilme.Kiva olisi nähdä sinua luonnollisena .Samaa palautetta annoin Martina Aitolehdelle kun aina sama ilme lörppösilmineen ja lärppähuuulineen.Tosin hän on taas ihan mukavan "luonnollisen" kaunis blogissaan.

anskusiili

Auts miten ikävä tuli Barcelonaan! : (( Voisin lukea kaikki sun Barcelona-postaukset miljoonaan kertaan.

Anonymous

voisitsä hei nainen tehä postauksen sun nuoruudestas? (: alusta asti oon aivan mahtavaa ja kiinostavaa blogiasi lukenut ja olis kiva tietää nuoruudestas!: )ps. voi taivas kuinka oot kaunis!

Julia

Anonyymi,Haha, no niin oli!Annemari,Niin tosiaan näyttääkin!Anonyymi,Kiitos :) Se oli aikamoinen löyty 70% alennuksesta.Jossu,Kiitos, kiva että tulit kommentoimaan :)Anonyymi,Hahaha, olen samaa mieltä, minulla on aina sama kamera ilme/asento. Omaan vielä oudon kasvojen luuston ja tietyistä kulmista ja useimmiten suoraan kameraan katsoessani näytän todella oudolta. Yritetty on muutakin ja ne vasta väkinäisiltä ja epäaidoilta näyttävätkin :D Nämä kuvissa näkyvät ilmeet usko pois ovat juuri ne mitkä tulevat luonnollisesti, eli en hae "makuuhuone-ilmettä" tahalteen. anskuliini,Onhan se ihana kaupunki :)Anonyymi,Kiitos ihana :) Pitkään on pitänyt tehdä, kun sitä on muutkin kyselleet, mutta en tahdo millään jaksaa kaivaa vanhoja kuvia (itsesuojelua- näytin aivan kamalalta!) Koitan yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni!

Anonymous

Sain juuri alesta ostettua samanlaiset Bronxin kiilakorkosandaalit kuin sinulla. Ne nudet, joissa sellainen varvasväli keskellä. Oletko "pehmustanut" sitä kovaa varvasväliä mitenkään? Mulla ainakin kävellessä ikävästi painaa se mokkakangas. Muuten niin ihanat kengät.Kirjoitat mielenkiintoisesti ja sun huumorintaju on mahtava!!!Terkuin, Lilli

roosa

oi vitsi! :) ite on kans haaveena päästä barcelonaan. Oon kyl menossa espanjaan pääsiäisen jälkeen. matkakuume vaan yltyy.

Julia

Lilli,Mahtava löytö! Kengät on vieläkin pysyneet suosikkeinani ja olen kävellyt niillä varmaan satoja kilometrejä. Itselläni varvasväli ei paina ollenkaan, eikä mitään muutakaan ongelmaa tai hankausta ole ilmennyt. Toivottavasti kengät mukautuu sopiviksi sinullekkin :)roosa,Ihanaa, silloin on taas lämmintäkin :)

Anonymous

Muistatko, miltä kadulta tuo luomupuoti löytyi? :) tosin varmasti löytyy muualtakin päin kaupunkia muita puoteja, mutta jos sattuisi olemaan lähellä sielläpäin minne itse majoitumme tänä keväänä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram