Barcelonassakin syksy alkoi jo näkyä, puut kellersivät ja ilma oli raikas- kaikkialla oli silti yhtä kaunista.
Maanantaina alkoi satamaan kaatamalla. Ukkonen kuulosti atomipommilta, ihmiset kaduilla jopa kirkuivat ja säntäilivät sinnetänne. Harva uhmasi kaatosadetta kävelemällä kadulla. Kaikki kökkivät lähimmässä sateensuojassa ikuisuuden.
Paitse me.

Olimme ostoksilla. Meillä oli hätäisesti ostettu sateenvarjo, mikä oltiin koristeltu pikkuihmisillä ja molemmilla sylit täynnä ostoskasseja. Sateenvarjo vuosi läpi ja paperikassit pettivät kastuttuaan. Maassa oli vettä varmaan nilkkoihin asti, mutta minusta se oli hauskaa. Nauroin rämpimisellemme kippurassa ja kirjaimellisesti ne vedet silmissä.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaupat tulvivat ihania syysvaatteita ja olisin voinut viettää jokaisessa erikseen pidemmän ikuisuuden tuhlaten ennakkoon koko seuraavankin palkkani. Mies kintereillä ei tosin viitsinyt viikkoa kierrellä, mutta kyllä muutama ihana villaneule ja parit kengät ehtivät lähteä mukaan. Laurikin löysi kokonaisen uuden vaatekerran ja päästiin lopulta tyytyväisinä, väsyneinä ja litimärkinä hotellille nukkumaan.

P.s Luin tekstini läpi ja kylläpäs kuulostin oudolta. 
Hämmentävää, miten sen kirjan tyyli mitä milloinkin luen saattaa tarttua tänne asti. Välillä kirjoitetaan huolettomasti, välillä kirjakielellä, toisinaan slangilla, joskus huumorilla ja nyt näköjään kuin mikäkin Lorna Byrne. (eli menossa on enkeleitä hiuksissain- kirja). 
Pahoitteluni.

Kommentit (13)

Anonymous

Hih,älä pahoittele sitä millä tyylillä kirjoittelet, koska näitähän me siun blogin seuraajat juuri halutaan , lukea ja seurataan "blogin hengetärtä" ja eletään siinä mukana :) Kiva vain kun mainitsit kuitenkin perinpohjin syyn siihen,se kertoo taas enemmän miksi ? :) Ja tuossa viidennessä kuvassa alaspäin kerrankin sinussa näkee muutakin kun villamekkoon pukeutunutta "tässä hieno mekko"-tyyliin. Mitä mahdoit silloin ajatella?terv.Maria

Anonymous

Onko liian henkilökohtaista kysyä rinnoistasi? Anteeksi, jos tämä jotenkin tuntuu hieman kornilta mutta kiinnostaa kovasti... lähinnä siis se, että millä klinikalla kävit ja paljonko operaatio maksoi ja sitten se että mitä sinulle siis tehtiin? :)

Noora

Ihanaa nähdä tutuista maisemista kuvia, ikävähän tässä tosin iskee ♥ Barcelona on kyllä upea kaupunki, olin siellä noin kuukausi sitten ja ihastuin kovasti kyseiseen paikkaan! :)

Kissaämmä!

Hei, tää on sun blogi, sä kirjotat millä tyylillä haluat ja mitä haluat. :) Onpa kiva sateenvarjo ja tuo laukku on nätti, tykkään!

Kertu

Sateenvarjolle menee sympatiapisteet!! :D Täällä haukkana jo kytätään mahdollisia barcelonan shoppailu&ruokapaikka vinkkejä! Ja jos muutenkin kaupunkiin ensikertalaiselle matkustavalle on jotain hyviä must see/do/have/pirkka niksejä nii kaikki on kyllä enemmän kuin tervetullutta! :))http://ppodium.blogspot.com/

Julia

Reetta,H&m:stä ylläri :DMaria,Kiitos :) Jaa mitäköhän mietin.. Luultavasti jotain yhtä tärkeää kuin tien ylittämistä.Anonyymi,Toinen anonyymi linkittikin jo vastauksen kysymykseesi :)Kertu,Pitäisi tosiaan tehdä pieni yhteenveto niistä vaikkakaan mitään uutta en tältä reissulta saanut mukaani ja en ole vieläkään löytänyt ällistyttävän hyvää ruokapaikkaa Barcelonassa :/souphie,hm:tä, mutta olen vähän muokkaillut sitä ompelukoneella.Kiitos kaikilel kommenteista :)

Laura

hahaha mä niin tiiän ton tunteen! yritän aina olla lukematta mitään ennenkun oon saanu blogin päivitettyä, muuten kuulostan aina millon miltäkin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat