Tääsä muutama kuva reissusta. Kirjoittaisin mielelläni myös romaanin pituisen tekstin kylkeen, mutta yritämme tässä samalla katsoa elokuvaa ja joku tuolla huutelee, että näpyttelyni on muka häiritsevää ja eikö minun pitäisi keskittyä elokuvaan.

Hah, onneksi olen niitä ihmisiä, jotka kykenevät (tai ainakin yrittävät) tehdä miljoonaa asiaa samaan aikaan. 
Kirjoitan, katson elokuvaa, syön, lakkaan kynsiä ja puhun vähän puhelimessa tässä. Ei mitään ongelmaa, sitäpaitsi näpyttelyn äänihän on vain rauhoittavaa.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (14)

Julia

Anonyymi,Eräs ihana ja kaunis ystäväni. AnsQ,Aijaa :D Oli pakko ottaaa "salakuva".Nata,Hahaha, Nata kato peiliin, tai vaikka sun viime hiusten leikkuu- video. Voin nimittäin sanoa ihan samat sanat sinnepäin. Superkaunis!Anonyymi,Ei ole, vaikka mun mielestä jokaisella mun ystävällä pitäisi olla blogi :D

Anonymous

heips! saisiko udella että mistä noi hienot kengät on tuossa kuvassa, jossa on tuo rakennuksen pienoismalli? :)

anskusiili

Ihana katsella näitä kuvia kun on itse paraikaa samassa kaupungissa. : ) Ei olla osuttu vieläkään mihinkään huippuun ravintolaan, pitää varmaan testata sitä pari postausta sitten suosittelemaasi Ra-paikkaa. Ja vika kuva teikäläisestä on tajuttoman kaunis!

Anonymous

Mäkään en kestä sun kauneuttasi. :D Oon niin kateellinen miten joku voi olla noin täydellinen : )

Julia

Anonyymi,Ihanasti sanottu. Kiitos <3Anonyymi,Valitettavasti mulla ei ole mitään hajua :DAnskuliini,Oi, ihanaa! Nauti Barcelonasta :) RA oli hyvä perus ravintola, mutta ei mitään tajuntaa räjäyttävä. Meille susoiteltiin myös LaFlauta nimistä tapas ravintolaa, minne emme ikinä päässeet, mutta jos tykkäätte tapaksista, niin käykää kokeilemassa. Ei pitäisi olla huono :)Ja kiitos paljon.Anonyymi,Äh, täydellisyys on kaukana, mutta kiitän paljon :)

Oona

Moikka, oot tosi aurinkoinen ja ihana. Tätä blogia on kiva lukea ja huomata ettei ainakaan esillä ole kauheasti ikäviä kommentteja. Toivottavasti ei tulekkaan. Oot upea! :-)

Julia

Oona,Ihana! Kiitos paljon :) Ikäviä kommentteja ei onneksi tule (ainakaan vielä) oikeastaan yhtään. Saan kiittää ihania lukijoita :)

Hanna

Oi ihanaa! Makaan flunssassa kotona ja aloin haavella toivottavasti keväällä toteutuvasta kaveriporukan Barcelonan-matkasta. Mikäs sen parempaa kun tajusin tuolta reunasta katsoa tunnisteista sun Barcelona-postaukset! :) can't wait!! ps. huh mikä kaunokainen oot

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram