Onneksi eräs lukija hienotunteisesti ehdotti uutta banneria (eli oli varmaan totaalisen kyllästynyt edelliseen). Sain sen nyt siis vihdoin vaihdettua.

Vaihtoehtoja oli muutama- joissa kaikissa näytin omasta mielestäni enemmän, tai vähemmän Jeesukselta, mutta onneksi ystäväni, joka omaa vähemmän mielikuvituksellisen silmän (voiko noin edes sanoa?) päätyi valitsemaan puolestani tämän.
 

Toivottavsti tekin pidätte.

P.s Koska kuvanmuokkaaja eksperttini ei ollut paikalla, voin ylpeänä kertoa tateilleeni tämän kokonaan itse! Ja ihan käyttäen amtöörimäisesti Picasaa ja Paintia. Aika monen yrityksen ja lukuisien kikkailujen jälkeen tosin, mutta jos siellä joku alan ammattilainen nauraa hekottaa nyt lopputulokselleni, niin parempaan en kyllä ihan heti pysty.

Kommentit (33)

Life On Plate

Ihana banneri :) Parempi kun edellinen ehdottomasti vaikkei siinäkään mitään vikaa ollut.

Candy

Mä tykkään tästä uudesta lookista tosi paljon ! Mut hei, mä en todellakaan osais tehä ees tällästä niin voit ihan ylpeenä hymyillä siellä teoksellesi :)viimeinenkesa.blogspot.com

Anonymous

Ihana banneri tosiaan! :)En olekkaan ennen uskaltautunut kommentoimaan.. ;D todella harvoin mitään blogia kommentoin, vaikka montaa luen, mutta nyt halusin :) Olen siis lukenut blogiasi vasta muutaman kk, mutta kerralla luinkin sen läpi melkein yhdessä illassa! Olet uskomattoman kaunis (kauneimpia naisia mitä olen ainakin Suomessa nähnyt!), mutta silti sulla on jalat maassa ja et ota itteäs liian vakavasti. Pidä se! Hauskaa syksyä ja jatka ihania postauksia :)

Julia

Kiitos kaikille. Kiva, että tykkäätte :)Ja sinä ihana anonyymi, kivaa että kommentoit. Arvostan sitä paljon ja kiitos ihanasta kommentista.

Saara

Miten voi paintilla ja picasalla saada noin hienoa jälkeä? Taidan skipata suoraan kaikki photoshop-kurssit, mihin niitä enää tarvitaan. ;) Ihana banneri siis!(:

Heini

En tiedä miksi, mutta piristyin tosi paljon kun tulin sun blogiin ja näin uuden bannerin! Tosi kaunis :)

Nanne

On kyllä hieno tuo uus banneri! :) Kyllä noissakin voi onnistua hyvin jo ihan vain Picasan ja Paintin avulla, jos vaan jaksaa keskittyneesti yrittää. :D

Anonymous

olen täysin sama mieltä kuin kaikki aikasemmat :) tää on tosi hieno uus banneri ja oot oikeesti ihan super kaunis!

JMP

Olet mielestäni kaunein, mukavin, huumorintajuisin ja nokkelin bloggaaja tässä maassa. Kuvasi ovat aina mielettömän kauniita ja tekstisi kiinnostavasti ja luontevasti kirjoitettu. Osaat itseironian taidon ja vaikutat aidolta ja jalat maassa olevalta ihmiseltä. Ruokapostaukset ovat piste iin päälle. <3

Anonymous

Hieno on, ei se entinenkään kyllästyttänyt, mutta töissä kun joku tuli aina huoneeseen niin se näkyi aika isona :D tämä on neutraalimpi eikä tarvitse olla hätäisenä klikkailemassa työpaikan ohjelmaan takaisin esiin :D heh. Joo olet kyllä upeanoloinen tyyppi, todella hauska ja hyvä kirjoittaja ! Ihana tyyylisi ja kauniit kasvosi tekevät tästä parhaan blogin !! Ps. saattaa olla tyhmä kysymys, mutta eikös lauri ole siinä maria-ohjelmassa ??

Anonymous

kaunis banneri, oikea kätesi näyttää vain olevan.. öh.. kriittisessä paikassa :D

lovehatehero

makee banneri, mut tekstin rakeisuus häiritsee... joten heti kun kuvanmuokkauseksperttisi saapuu, voisiko hän korjata tuon pikselimössön :D

Julia

Voi teitä <3 Ihanan paljon ihania kommentteja. Kiitos kaikista ihan mielettömästi, kyllä on saanut taas hymyssä suin lueskella näitä tänään.Olen muutaman kanssa myös samaa mieltä, että teksti on hieman rakeinen. Voin kertoa salaisuuden: kopsasin sen joltain fonttisivulta ja liitin kuvani päälle :D Pitää katsoa jos sille saisi tehtyä jotain ja joku huomasi myös käteni "kriittisessä" paikassa :D haha, itse kiinnitin tähän myös heti huomiota.(Koitetaan olla katsomatta sitä).

Khaija

Haha, itsehän olen ylpeä tuosta oman blogini bannerista, joka on Piacasalla toteutettu kollaasi. :D Että toi on kyllä melkoinen mestariluomus jo!Joo ja kuten eräs aiemmin kommentoinut mainitsikin, se vanha oli hieman iso ja näytti kauempaa, että sinulla on vain rintsikat/biksut, joten tosissaan työpaikalla blogisi selailu vaati nopeaa reagointia ympäristöön :D

Anonymous

Tosi hienohan tuo on :) Heti osui silmään kun tuli sivulle että on uusi hieno banneri :)

Anonymous

IHANA banneri! :) ootinki jo salaa että koska vaihtuu vaikka kaunis olit siinä edellisessäki =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram