Kaikki varmaan näkivät Lönnrotinkadun yläpuolella pitkään liehuneet sadat värikkäät vaatekappaleet. Kaarina Kaikkosen elämänpolkuja-installaatio.
Mielestäni Taideteoksesta olisi saanut myös loistavan pesuainemainoksen.
En sitten tiedä olisiko Kaarina itse tästä kovin innostunut, mutta ainakin minun sisäinen Art Director hyppi voltteja ensimmäistä kertaa kun lönkan ja yrjönkadun kulmalla bongasin kauluspaidat yläpuolellani.
 

 

 

Jokatapaukseesa törmäsin punavuoren yössä Pursimiehenkadulla "vastaavaan" ilmapalloilmiöön (okei vaativattomat kaksi narua palloja, mutta silti!) Näiden tarkoitusta en tiedä, mutta pallot näyttivät kivoilta.

Miksei enemmän näitä? Minulta ainakin irtoaisi muutama luova idea mitä ripustaa Helsingin katujen ylle ja miksi talvisin olla tylsä ja koristaa vaan oma parveke jouluvaloilla, kun voisi flengaa valot naapuripartsille!

Okei, ehkä kukaan ei halua saada päähänsä mitään jäätynyttä sähköletkua, kun se kuitenkin jommasta kummasta päästä irtoaisi, mutta ihan näin ajatuksena vain..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

Upeita kuvia ja ihana blogi, saako udella minkä pituinen olet?Terveisin: uusi lukija.

Anonymous

Kivoja noi ilmapallot. Miksei meidän kulmilla täällä Vantaalla ole taideteoksia? :D No, pitäis varmaan muuttaa sinne Helsinkiin.

Anonymous

Hei. Tämä ei nyt liity ehkä tähän postaukseen mitenkään, mutta haluaisitko joskus tehdä videon siitä miten laitat hiuksesi? Tukkasi on kerrassan upea (:

Julia

Anonyymi,Tervetuloa ja kiitos :) Olen 171cm.Anonyymi,No ei ole kuule täällä meidänkään ruoholahden kulmilla :DAnonyymi,Olen surkea videoiden tekijä! Pitäisi yrittää skarpata kyllä tällä saralla.

Anonymous

Noi Pursimiehenkadun pallot on jäännöksiä viime viikonloppuisesta Punajuuri block partyistä :) tosi kivan näköisiä ja piristää mukavasti kun aina kotiin tullessani näen kyseiset pallot!

hanniina

Siks ei ole enempää, kun tulisi kalliiksi. Kaikkosen samantyylinen teos Hyvinkään kaupungintalolla maksoi 40 000 euroa Hyvinkään kaupungille. Tuon Helsingin version hinnasta ei ole tietoa.. Helsingissä oleva, esittelemäsi taideteos on ihan hieno ja sopii tuohon "tilaan" hyvin, mutta tuo Hyvinkään, se ei edes ole minun mielestä mitenkään erityinen.http://yle.fi/alueet/hame/2011/06/40_000_eurolla_lastenvaatteita_kattoon...

Julia

Erika,Kiva kuulla :)Anonyymi,Noniin, jotain vastaavaa arvelinkin. Kiitos tiedosta.Hanniina,Oho, kiitos infopläjäyksestä.Kai joku osaa tehdä vastaavia halvemmallakin. Aika suolainen summa roikkuvista lastenvaatteista.

Anonymous

Niitä ilmapalloja oli muuten ehkä viis tai kuus narullista itse tapahtumassa, ja näytti mahtavalta pimenevää iltataivasta vasten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram