Sain kuulla tänään Zarassa mukavalta lukijalta, että matkapostaukseni ovat erityisen kivoja.
Mukava lukija puolestaan sai kuulla innoissaan olevalta blogin pitäjältä, että ihan pian niitä taas tulee. Me nimittäin lähdetään viikon päästä Balille!

 

Bali tuntuu aina jotenkin niin tutulta. Olen käynyt siellä useasti pienestä lähtien ja viimeksi kolme vuotta sitten.
Kolme vuotta sitten kun aloitin blogini ja syy miksi aloitin blogini oli juuri tämä matka. Äidille ei kuulemma kelvannut enää Facebook päivitykset.

Kolmessa vuodessa ehtii muuten tulla kova Bali-ikävä ja yksi aivan onnessaan oleva tyttö onkin sitä täällä jo aika kauan odotellut.
 

 

Niin kauan kuin muistan on ollut isona haaveena päästä reissaamaan talvisin mahdollisimman paljon.
En ole talvi-ihminen vaan loputonta matkakuumetta poteva ihminen ja mielettömän onnekas kun usein haaveeni eivät pelkäksi kuumeeksi jääkään. Tosin vielä onnekkaampi ehkä siinä mielessä, että pääsen matkoilleni niin ihanien ihmisten kanssa!
Tälläkin kertaa mukana matkassa on nimittäin kaksi ystävääni, poikaystäväni ja siskoni.

 

Maanantaina siis tosiaan lähdetään ja Singaporessa vietettyämme yhden yön jatkamme matkaa Lombokiin Gili Trwanganille, mistä myöhemmin Balille Ubudiin ja ehkä vielä jonnekin muuallekin, mutta otamme siitä selvää sitten myöhemmin. Menemme aikalailla fiiliksen mukaan ja mahdollisimman rennosti vain :)

Kommentit (41)

Jay

Voi ei, kuinka kestän lukee sun postauksia! Itse tulin viime viikolla takaisin Suomeen pitkän reissun jälkeen ja viimeisenä kohteena oli tietty Bali ja se vei mun sydämen<3 Haluan ehdottomasti palata uudelleen ja mahdollisimman pian! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei apua, miten upealta näyttää kuvat blogissasi. Nyt tiedänkin mitä teen koko loppuillan! - luen Bali postauksisasi :D
Kiitos kun linkkasit :)

Ninnumaaria

Kiva jos on sinulle konkarillekin postauksissani ehkä joku vinkki, tai ainakin reissuunlähtöfiilistelyä :) Oltiin tuolloin ennen Balia vajaa viikko Singaporessa, silloin syksyllä ihan samaan aikaan kuin sinä - kysyinkin silloin että mahdetaanko olla samalla lennolla, mutta ei oltu. Silloin oli hurjan kivaa seurailla sinun Singapore-postauksia paikan päältä, kiitos siis siitä :) Ihanaa matkaa!

Mona

Tulin just takas Suomeen Balilta kaks viikkoa sitten. Tämä postaus yhdistettynä tuohon räntäsateeseen --> haluan takas ja äkkiä mieluiten! :D Se ei nyt kuitenkaan oo mahollista, mutta ihanaa ja aurinkoista reissua sulle ja matkaseurallesi! :) Nauttikaa!

Anna

Moi,eikö Balilla ole nyt juuri sadekausi? vai riittääkö siellä aurinkoa joka päivälle!? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen ollut siellä ennenkin sadekautena ja ei se ole koskaan oikein häirinnyt kun aika usein sateet on ohimeneviä kuuroja ja aurinkoa on riittänyt :) Toivottavasti riittää tälläkin kertaa!

<3

Oijoijoi! Nyt tulee kyllä ihan mahdottoman hyvään saumaan:) Kuukauden päästä suuntana Bali myös, mahtavaa saada vinkkipostauksia juuri ennen reissua..;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi vitsi sepä kiva! Toivottavasti saat jotain vinkkejä matkastamme irti tai jos et niin toivottavasti ainakin jotain fiilistelyä :))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Reissukassaa kokoan itse niin, että palkastani menee joka kuukausi tietty summa säästötilille. Joskus myös myyn kirppiksellä käyttämättömiksi jääneitä vaatteita ym, tai karsin muita menojani. Rahaa ei myöskään reissussa kulu minulla niin paljoa, jos en osta mitään turhaa, syön välillä kotona(hotellilla) ja jaan kulut (esim vuokra-auto) useamman ihmisen kanssa, eli kaveriporukkareissut on siitä välillä hyviä :) Lisäksi kärkyn aina tarjouslentoja :D

Anna

Kuinka pitkä lentoaika teillä on? Olisi kiva kuulla sinun kokemuksiasi mitä sielää kannattaa tehdä ja mihin mennä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meillä on suora lento Helsinki - Singapore. Singaporessa olemme yhden yön, mistä lennämme Balille (n.2h lento) ja sieltä vaihto vielä Lombokin koneeseen (lento n.30min). Lombokista hotellin kuljetus autolla ja veneellä sitten Gilille :)

Kerron lennoista ja vinkeistä tarkemmin sitten kun pääsen ne kokemaan :)

Matkaaja

Milloin balilla on sadekausi? Tulin juuri Etelä-Thaimaasta eikä siellä ainakaan nyt talvella ole sadekautta. Sadekausi on siellä kesällä, toki talvella saattaa sadella myös. Nyt ei kyllä ollut maa saanut aikoihin vettä, kun oli nurmikko ihan keltaista joka puolella. Eikö Thaimaassa ja Balilla olekaan samaan aikaan sadekausi?

Maikku<3

Voi, pääsispä itsekin! Rakastan matkustaa ja en malta odottaa sun postauksia tästä!

Matkailija

Hassua, että Thaimaassa sadekausi on taas kesällä :) Sun Thaimaan reissujen postauksia ei löydy tuolta koottujen matkajuttujen joukosta. Mihinköhän ovat hävinneet?

:)

Oi ihanaa! :) Teetkö bloggaamisen lisäksi muita töitä, vai kuinka pystyt reissaamaan niin usein? En tarkoita rahaa, vaan sitä, että kuinka onnistut järkäämään työkuviot niin, että sinulla on aikaa kuitenkin melko usein lähteä pidemmillekin reissuille? :) Itsestä opiskelijana tuntuu, että silloin kun on rahaa (eli on töissä) ei ole aikaa reissata ja silloin kun olisi aikaa niin rahaa ei ole enää jäljellä :D onneksi sentään kerran vuodessa vähintään pääsee jonnekkin lämpimään. Nauti! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Teen välillä, mutta blogi on päätyöni :)
Hyvä kysymys, nimittäin olenkin aina vähän pyrkinyt valitsemaan sellaisen työpaikan, missä pääsee joustavasti lomailemaan ja nyt tosiaan blogikin helposti matkustaa mukana, joten se ei ole este matkailulle ja muista töistä saan itse päättää milloin niitä haluan tehdä jos sellaisia on :)

Ei minullakaan tosiaan aina näin ole ollut. Opiskelijana en käynyt oikein missään ja työelämän alkuvuosina reissasin ehkä juuri sen kerran vuodessa :)

Anna

Aijai, olin tasan vuosi sitten kanssa lähdössä Balille ja reittikin oli pitkälti sama Singapore - Gilit - Ubud. Jos Ubudissa teillä ei ole vielä majapaikkaa, suosittelen ehdottomasti Pita Maha resort hotellia. Se oli täydellinen hotelli! Hauskaa lomaa sinulle, odotan innolla Bali-postauksiasi!

Ruut

Nää sun matkailukuvat on aina ihan uskomattoman upeita! Matkustelitko koskaan lapsena perheen kanssa vai vasta vanhempana?

Mirpsa

Voi että ihanaa!!! Itsekin useasti Balilla käyneenä pakko varmistaa että tahdotteko todella nimenomaan Gileistä sinne Trawanganille? Se on muuttunut hurjasti vuosien varrella ja on nykyisin ihan verrattavissa Kutaan, musiikki pauhaa ja känniset Aussit riehuu ilman paitaa.. Toki siellä pohjoisessa on rauhallisempaa mutta silti suosittelisin rauhalliseksi paratiisiksi sitä Airia. Se on tänä päivänä sellainen mikä Trawangan oli 5 vuotta sitten :) Ei muuta kun ihanaa lomaa! Ja ihan Varmasti löytyy aurinkoisia päiviä vaikka sadekausi onkin! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Heh, meillä olikin tosiaan ajatuksena käydä Trawanganilla vielä "viimeisen kerran" ennen kuin se on ihan pilalla. Suunnitelmissa on käydä myös Airillakin ja vähän tosiaan katsotaan tuota Trawangania päivä kerrallaan. Onneksi siellä ei tietääkseni ole paha turistisesonki siihen aikaan :)

Z

Moikka! Pari vuotta sitten tuli käytyä Balilla, aivan upea paikka! Lucky you! Vierailimme silloin myös viereisellä saarella, lembonganilla! Hiljainen, pieni paratiisisaari<3 Suosittelen ehdottomasti käymään myös siellä! Vai oletteko jo ehtineet siellä joskus käymään? :)

Moimoi

Toivottavasti kaikki menee hyvin teillä siellä! Olin viime vuonna näihin aikoihin ja jäimme "loukkoon" paratiisisaarelle :D Luontoäiti päätti keikuttaa paatteja niin paljon, että ne peruttiin ja oltiin sateisella Trawanganilla hieman liiankin pitkään. Kannattaa myös katsoa millaiseen veneeseen astuu Lombok-Gili välillä. Me ei oikeen katsottu ja istuttiin paikallisten kans pienessä veneessä (ainut mikä kulki sillä säällä?) ja pelättiin varmasti enemmän ku ikinä. Paikallisetkin kovasti huusi Allahia apuun.. ehkä se tulikin, sillä perille päästiin. This said... hauskaa matkaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaha, voi ei! Kuulostaa pelottavalta (ja tutulta) mekin nimittäin jäimme viime kerralla Trawanganille jumiin kun merellä myrskysi. Kolmen päivän saariloma muuttui viikoksi, mutta onneksi paistoi aurinko! :)

Meitä tulee noutamaan lentokentältä hotellin oma kyyti ja päästään hotellin yksityisveneellä toivottavasti turvallisesti perille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram