Viime viikonloppuna kokoontui Klaus K livingroomiin kasa bloggaajia ja yllin kyllin kaikenlaista muutakin juhlakansaa. Tunnelma oli tiivis ja ruoka, sekä juomatarjoilu todella runsasta. Olin hieman loukkaantunut itselleni, koska olin kotona ahminut tortillakääryleitä kuormallisen, eikä niille herkullisen näköisille cocktailpaloille tuntunut olevan tilaa enää missään.

viinilasi – luultavasti muutama - kourassa kävelin alakuloisena pois ruokaherkkujen luolta, mutta seura piristi. Taidettiin olla melko kovaääninen porukka Pinjan, Vivianin, Mariannan ja Eevin kanssa kun laadukkaita juttuja riitti ja räkätystä aika roimasti siihen päälle.

Vakavoiduin tosin melko nopeasti, kun kuulin minua nimeltä kutsuttavan lavalle ja hieman hämilläni vielä Angelican onnittelujen saattelemana sain kuulla tulleeni kolmanneksi inspiroivin muotiblogi kategoriassa. Kivaa!
(Ja isot onnittelut Lindalle ykkössijasta ja Valtterille toisesta).

Tajusin, että teistä muutama lukija on ilmeisesti käynyt äänestämässä blogiani kohti kärkikolmikkoa ja vitsit miten otettu olin siitä! Kovin Iloinen ja kiitollinen.

Kiitos ❤

Tällaiset jutut antavat aina mielettömästi lisäpotkua postailuun ja nyt kovalla innostuksella vaan täysiä eteenpäin.

Olette supereita.
Ihanaa viikonloppua :)

Kommentit (7)

mandj

Kuka on sun kanssa tossa vikassa kuvassa? :) Ootte kaikki ollu niin kauniina liikenteessä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram