No en nyt voisi sanoa, että käydessäni hieman fiilistelemässä syyspukeutumista Polyvoressa olisin riehunut ihan sateenkaaren väreissä siellä. Ei, syksy –ja talvi on minulle aina neutraaleja ja turvallisia värejä täynnä. Isoja harmaita jättineuleita, beigeä, mustaa ja viininpunaista.


Sen huomaa varmaan näistä kokoamistani kollaaseistakin.

Vaikka minulla periaatteessa onkin kaikkea millä selvitä läpi kaamoksen ja kylmyyden en voinut olla huokaisematta noiden mokkanahkaisten ylipolvensaappaiden kohdalla ja täydellisesti istuva ruskea villakangastakkikin olisi ihan tervetullut. Ei siinä että minkään muunkaan kohdalla kieltäytyisin, mutta miksi joka vuosi ylipolvensaappaat ovat kiven alla ja ainoa ruskea villakangastakki mistä todella pidin otti ensitöikseen eräänä uutena vuotena pienen ilotuliteraketin maalitaulun kunniapaikan.

Kommentit (7)

Anni

Aivan ihania asuja, sulla on just samanlainen vaatemaku kuin mulla. :) MUTTA voisitko esim. ensi kerralla laittaa mistä kaupoista nää ihanuudet on? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on koottu Polyvorella, eli en itsekään oikein tiedä. Joskus Polyvoressa lukee minkä merkkinen vaate on, mutta ei tällä kertaa ollut muissa kuin laukuissa ja Acnen takissa kerrottu :)

Linda

Ihana vaatemaku sulla! Aina yhtä kiva lukea ja kattella sun blogia! Inspiraation lähde! :) Kiitos!

j

Itse ostin Vagabondilta ihanat mokkaset ylipolvensaappaat! Kannattaa käydä katsomassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram