Kommentit (47)

Vierailija

Ah, olin niin onnellinen puolestasi kunluin nää voittajat! Onnea paljon, olet ihan huippu!

Vierailija

Onnea voitosta! Olet ehdottomasti paras ja mielenkiintoisin bloggaaja juurikin tuomariston kommentin vuoksi! Onnea Julia!

A.E.

Sussa on varmaan kauneinta (ulkonäön lisäksi:D) tuo sun luonne, oot jotenkin niin vaatimaton vaikka aihetta olisi hieman enemmänkin ylpeyteen :) Sä oot jotenki kaikista bloggaajista se, johon lukijat voi varmasti helposti samaistua. Sun postauksia on niin ihana lukea kun kerrot vaikka pikku hömppäjuttuja mitä sulle on tapahtunu normaali arjessa. Jaksat kyllä piristää postauksillas huonompaakin päivää. Oot jotenkin niin ilosen ja ystävällisen olonen että jatkanu jo tässä blogin seuraamista varmaan vuoden :) Ja aion jatkaa! Hirmu kivaa kevään odotusta sinne :)

Linda

Näissä sun matkakuvissa on niin hyvä tunnelma! Ja paljon onnea voitosta, sä jos kuka sen ansaitsit!:)

Tuli

Upeaa Julia, onnea!!!!!! Tuli oikein tippa linssiin sun puolesta, tuomariston sanat on nii-in totta 3) Oon kohtalaisen uusi lukija, ja löydettyäni blogisi mietin ensin voiko tätä edes seurata kun olet niin penteleen täydellinen ;) Nopeasti näin kuitenkin pintaa syvemmälle ja nyt olet yksi lempibloggaajistani. Onnea vielä, olet ihana!

Veera Einola

Onnea voitosta! oikeaan osoitteeseen meni tämä voitto. Niin kuin tuomaritkin sanoivat, koukutat todellakin, positiivisella tavalla! ;)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Sanna

Nyt meni voitto oikeaan osoitteeseen! Olit mielettömän inspiroiva ihminen ja tämä blogi aivan ihana, eikä tätä ole hukutettu mainoksiin tai tuoteiden piilomainonta mikä on melko harvinaista nykyään suositussa blogissa! Hurjasti onnea siis voitosta!

Fiipi

Onnittelut! Olen niin samaa mieltä että kirjoitustapasi on todella ihana ja kerrot jutut kiinnostavalla ja jännällä tavalla :)

Senja

meni oikeaan osoitteeseen voitto!
vaikka kaikki ehdokkaat olivatkin huippuja, jotenkin kuitenkin erotuit joukosta persoonallisella tyylilläsi:)

Jenni

Paljon onnea voitostasi!! :) Voitto meni kyllä täysin oikeean osoitteeseen! Löysin noin pari viikkoa sitten blogisi ja olen aivan koukuttunut! Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa tätä blogia. <3

tizku

Onnnea <3 Vaikken kommentoikaan tänne juur koskaan, niin päivittäin käyn lukemassa. :)

Annica

Huikeeta! Tuo kommentti tosiaan tiivisti paremmin mitä itse olisin tähän kommenttiin osannut kirjoittaa. Minulla ei ole muuta lisättävää, kuin että Onnea ! <3

fiinu

Ansaitsit todellakin voiton! :) Tuomarit oli ihan oikeessa sun todella koukuttavasta ja persoonallisesta tavasta kirjoittaa, jota itsekin rakastan. :) Olen niin iloinen että päädyin lukemaan blogiasi ja saan nauttia tekstistäsi. :)

katariina

Vau, onneaa ! Olen kyllä täysin samaa mieltä tuomariston kanssa ja voitto tuli mielestäni oikeaan osoitteeseen! :)

Laura

Jestas sentään, mulla tuli tippa silmään ku luin tän postauksen. :') Onnea, ansaitsit todellakin voiton. :)

ps. tuo koira on ihana
pps. niinkuin säkin!

äm

Onnea! Perustelut osuivat kohdalleen. Blogisi ansaitsi ilman muuta voiton! Kiitos ihanista teksteistäsi ja upeista kuvista.

Laura

Onnea hurjasti! Sun blogi todella on koukuttava. Moni muu muotiblogi on mulla vaan kausittaisesti lukulistalla, mutta tää on ja pysyy :)

Hanna

Mahtavaa! Onnea! :)
Musta sun blogin koukuttavuuden salaisuus on se, ettet normibloggauksen tapaan tuo esiin elämästä vaan sitä lukijan ihailua aikaansaavaa puolta,
vaan myös realistista sopivalla huumorilla höystettynä.
Kaikki blogit käytännössä sisältää samaa (matkat, vaatteet, urheilu jne.)
matskua, mutta sun tapa kirjottaa tekee siitä erilaista.
Hienoa on myös se, että monista blogiyhteistyökuvioista huolimatta olet pystynyt säilyttämään sellasen anti-markkinointi linjan postauksissa noin yleisesti. Arvostan!

Jenna

Voisin niin kompata tuomariston mielipidettä! :) blogisi on todellakin koukuttava ja superhauska! Joskus saa ihan hävetä, kun lukee postauksia ja tajuaa hetkenpäästä että on nauranut ääneen ja nyt kaikki katsovat ympärillä. :D
Jatka samaan malliin ja onnea voitosta!

Täti

ja nyt vasta tuomaristo sen älysi! minä, pitkäaikainen jokapäiväinen lukija, olisin voinut kertoa saman asian jo kauan sitten ... öhöm sanoi hän omahyväisenä jo pitkään tätä blogia aivan huippuna kaikille suitsuttaneena

Napse

Oli todella hyvin kirjoitettu nuo sanat siitä miten jokaisen tulisi saada palkinto siitä että on hyvä jossain. Kiitos blogista, onhan tätä tullut seurattua jo hyvinkin kauan ja aion jatkaa samalla radalla. :)

Ina

Todella paljon onnea kyseisen pystin voitosta! Vaikutat niin ihanalta, maanläheiseltä ja aidolta ihmiseltä, että susta ei voi muuta kun tykätä. :) ♥

Lukija

Olet kyllä ehdottomasti voittosi ansainnut! Onnea :)
Voin myöntää, että alunperin olen tähän blogiin eksynyt siksi, että seurustelet Laurin kanssa ja Laurihan joskus patsasteli puolialasti siinä Maria-showssa, jota myös katselin usein.

Mutta syy miksi olen jäänyt tämän blogin vakkarilukijaksi, on juurikin sinun hauska ja ironinen kirjoitustyylisi, herkullisen näköiset ruuat ja reseptit sekä rehelliset ja monipuoliset postaukset.

Onnea siis vielä ansaitusta voitosta! :)

Jenna

Hei, tämä ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen mutta Instagramia selaillessani huomasin että nimimerkki roosalahti käyttää profiilikuvanaan mielestäni sinun kuvaasi :/

Alessia

Suuret onnittelut voittajalle!:> On hieno fiilis voittaa jossain, edes se viivotin;) Mutta tää voitto ei ollut arpajaisvoitto, ihan sun oman työn tulosta! :>

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

maailman ISOIN kiitos kaikille <3 Olette ihania ja mahtavia ja parhaita. Jokaista lukijaa ja teidän kommenttianne arvostan ihan mielettömästi. Kiitos.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram