Pääni on täysin yhteistyökyvytön aurinkolasien kanssa ja olen koko elämäni taistellut löytääkseni tälle munakoisopotalle sopivia, mutta helppoa se ei kuule ole.
No, onneksi olemassa on aurinkolasien ystävämyynnit, mistä saa merkkilaseja halvemmalla, niin ei ketuta niin paljon jos ne eivät istu täydellisesti.

Tänään oli sellaiset joka vuosi järjestettävät (en tiedä kuka ne järjestää ja miksi) ystävämyynnit Espoossa.
Sieltä olen aikeisempina vuosina löytänyt kahdet jokseenkin suipponaamalleni sopivat lasit.
Toiset olen hukannut Barcelonaan, mutta toiset ovat vielä visusti tallella.

Odotukset olivat jokseenkin korkealla, kun oletin tänävuonna löytäväni taas jotain yhtä upeaa, tai siis ihan ookoota.
Harmikseni jouduin huomaamaan, että valikoima oli pienentynyt noin puolella sitten viimekerrasta, enkä nähnyt siellä kovinkaan paljon mitään uutta. Jopa RayBan-klassikkolasit olivat poistuneet valikoimasta (tai joku oli ehtinyt ne ryövätä nenäni alta) joten en vieläkään saanut niitä.

Hintaa laseille kuitenkin oli vain 50-80€ joten ei sieltä tyhjinkäsin pois lähdetä.
Nappasin mukaani:

mustat Ralph Laurenit                                                                 

        Ja ruskeat Burberryt                                      

 

 

 

 

 

Hintaa yhteensä 130€ Mikä ei ole paljoa kahdista( kahdista ei taida olla oikea sana?) merkkilaseista.

 

 

 

Näillä siis mennään tämä kesä, ellei ne täydelliset RayBanit tipu taivaalta syliini.

 

 

Kommentit (18)

Katariina

Aivan ihania molemmat, etenkin tykkään noista Burberryistä, koska merkki kuuluu muutenkin lemppareihini :) Ja se on muuten kaksista, jos muistan oikein :D

Anonymous

oijoi, aivan mahtavan näköset aurinko lasit!:) itsekkin pitäis hankkia kesäks, onko ehdotuksia? että mistä voisi hankkia:)) ps. se on 'kaksista' ;)-laura

Essi

tosi kivoja!:) mua harmittaa kun mulla on silmälasit, niin tarviin myös aurinkolaiseihin voimakkuudet, joten tollasiiin malleihin niitä ei saa...

Julia

Katariina,Kaksista! kiitos, täällä kirjoittelee taas yksi järjen jättiläinen :) Burberryn lasit on yleensä parhaiten istunut tähän päähän :)Laura,No tuolta tai ulkomailta olen omani ostanut. Suomessa optikkoliikkeissä hinta kun on yleensä sieltä korkeimmasta päästä. Jos Espooseen on mahdollista päästä, niin nämä myynnit ovat tietääkseni vielä huomenna käynnissä. Tarkkaa ositetta en muista, mutta otaniemessä ja Falkon business park.Essi,Kiitos :) Totta, harmi. Piilareiden kanssa sitten ehkä?

AnsQ

Jjooo kaksista! :D Kuinka usein hukkaat/rikot lasejasi? Arskoja siis. Mulle ei tulisi mieleenkään ostaa kalliimpia prilljä, koska oon kohtalaisen tohelo. Eli niitä ei enää kohta olisi olemassa.

Sofiina

Tosi ihania molemmat, näyttää upeilta sinulla!Mä tykkään kans ylisuurista arskoista :)

Julia

Sandi,Hello Poland! :) Thank you Sandi, you look fabulous as well.Tiia,Olen nyt päivän myötä alkanut tykkäämään niistä vaan enemmän ja enemmän. Jee :)AnsQ,Itseasiasaa en hukkaa/riko yleensä mitään (nyt pitää koputtaa puuta) mutta, edelliset raybanit jätin kauhukseni Barcelonassa pukukoppiin, kun oli niin kiire. Kosaan aikaisemmin en ole hävittänyt aurinkolasejani :DSofiina,Kiitos! Niin minäkin :) Ja sangat pitää olla ohuet, en tiedä miksi.

aanaV

ihania aurinkolaseja! ja ihana blogi muutenkin, löysin tän vasta eilen! huomasin, että sulla on vaio. oon harkinnu sen ostamista, enkä tunne ketään kellä se ois. ootko ollu tyytyväinen/tyytymätön siihen?

Marie

voiii noi burberryt on aivan ihanaiset!! :) i want! itse päätin tänä kesänä panostaa noiden 5€ lasien sijaan ihan kans merkkilaiseihin ja oon ollu toosi tyytyväinen ja ihastunu mun Diorin Glossyihin! ja ei rokottanu lompakkoa niin paljon ku olin varautunu ku tilasin täältä: www.sunglassesshop.com, toimitus neljässä päivässä ja ihanissa paketeissa. Miehelle tilasin guccit.. vieläkö pitäis ostaa toiset.. hmm.. :D

Julia

Iina,Hauska. Pitää kokeilla :)Joanna,En valitettavasti tiedä, mutta tietääkseni ne alkavat vasta neljältä.aanaV,Oon ollu todella tyytyväinen! suosittelen :) Lila, Kiitos paljon :)Marie,vau! ei oo kyllä kauheen kalliita. Tuolta mä voisin tilata ne Ray-Banit!! jes, kiitti super paljon vinkistä :)

Anonymous

Sopii molemmat iha täydellisesti! Itse rakastuin noihin Burberryihin niin että oksatpois! Pakkomielle löytää samantapaiset... =O

Julia

Anonyymi,Ne nousi munkin suosikeiksi. Onneksi toi kulmikas ja iso malli on aika yleinen, niin varmasti löydät jotain vastaavaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram