Hiekkarannalta hetkeksi hankeen. Löysin jostain luonnoksien laatikosta nämä kuvat ja ajattelin, että ehkä tähän väliin vaihtelun vuoksi voisin ne nyt kuitenkin julkaista.

Nämä kuvat on otettu muistaakseni juuri Afrikan loman jälkeen. Käytin silloin paljon boyfriend mallisia farkkuja, koska kerrospukeutuminen tiukoilla vaatteilla ei kovin hellemekkojen jälkeen houkutellut.

Katsotaan mitä mahdan keksiä kohta kun kotiin saavutaan. Täällä kun tosiaan keikutaan mitä rennoimmissa vetimissä ja se on minusta mielettömän rentouttavaa – se kun ei tarvitse miettiä tuleeko kylmä vai ei. 
 


Onneksi sielläkin alkaa olla tosin jo hieman lämpimämpi? Kesä tulee ihan kohta! 

 

Takki - Zara
Paita - Seppälä
Neule - Gt
Farkut - HM
Pipo - Pieces
Aurinkolasit - RayBan Aviator

Laukku - Alexander Wang Emilie
Kengät - Jeffrey Rum Moto Boot
Hanskat - Zara 

Kommentit (8)

Vierailija

Onpa kivan näköset noi farkut! Tollaset just sopivan rennot, mutta silti siistin näköset eikä pussita oudosti :)

Upea asu muutenkin!

hanna

kiva asu, tykkään! Täällähän huidellaan ihan kunnolla plussan puolella, tnäänkin oli päivällä yli 10 astetta :) Lenkillä oli ihanaa kun taivas oli syvnsininen ja aurinko lämmitti, ihan kesäfiilis tuli

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, että on jo kivat ilmat :) Kohta olenkin jo siellä ja lenkki kauniissa kevätsäässä kuulostaisi ihanalta :)

Minnie

Olet kyllä mielettömän upea ilmestys, mutta mielestäni tämä asu on huti, housut eivät imartele kroppaasi ja mielestäni asu (farkut) on hiukan suttuinen. En halua kuullostaa/ olla ilkea, mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ei kuule haittaa yhtään, olen jopa hieman samaa mieltä kanssasi :D Farkut näyttävät homssuisilta hieman - siksi olenkin jättänyt kuvat aikoinaan julkaisematta.
Täällä vaan kiireessä kun oli luonnoksissa jo ne valmiina niin ajattelin, että antaa nyt mennä. Ehkä joskus on hyvä olla myös niitä ei niin vimpan päälle asukuvia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram