Tartaania tulee ovista ja ikkunoista ja vaikka skottiruutu ei ole koskaan kuulunut suosikkikuvioihini koen olevani onnistuneesti aivopesty tähän tämän hetken trendiin, kun ”kas yllättäen” halusin pukea päälleni tämän edes hieman tuota tartaanikuosia muistuttavan ruutupaidankin.

En sentään mennyt ja ostanut sitä. Ei tarvinnut kun näkökentässäni kiikkui houkuttelevasti poikaystävän omaa ruutukokoelmaa.

Lupaa kysymättä pujahdin paksun paidan sisään, mutta heti kun pääni kaula-aukosta pilkahti ulos, seisoikin omistaja edessä ja sanoi ehkä hieman huvittuneena, että no lainaa sitten vaan.
(Yhdenpuoleinen ristiinpukeutuminen meidän taloudessamme on siis edelleen pysynyt tapana ja toki olen tyytyväinen, että se menee vieläkin vain näin päin).

 


Paksu ruutupaita tykkäsi muuten erittäin paljon Ysibarissa leijailevasta tunkkaisesta keittiön tuoksusta ja imikin sitä itseensä koko illallisen ajan kun ystävien kanssa käytiin syömässä siellä.
Paita palautettiin siis kaikkea muuta kuin söpösti tyttöystävälle tuoksuen. Tyttöystävä tuoksui nyt houkuttelevasti vain baarin perunoille, pihveille, rasvalle ja savulle.  

 

 

Paita - Ralph Lauren
Takki - Zara
Nahkahame - HM
Kengät - Bianco
Laukku - Marc by Marc Jacobs
Kaulahuivi - Gt


Kuvat: Mona Salminen

Kommentit (18)

Vierailija

Mäkin oon turvautunut poikaystävän ruutupaitoihin. Mutta nyt tahdon kyllä täyttää omanikin kaappini kyseisellä kuosilla! Paidoissa, huoveissa, housuissa...noh melkeinpä kaikessa tuo tartaani näyttää hyvältä ja hyvältä näyttää toi sun asukin :)

Laura

taisin just rakastuu sun asuun :D että joku voikin osata olla noin tyylikäs, vähän kateus pukkaa ulos

A.E.

Sä oot kyllä ehdottomasti lempparein bloggaaja kenen blogia luen. Osaat niin hirmusen hyvin kirjottaa ja tykkään noista sun "hömppä"jutuista mitä hassusti aina kirjoitat :D Kiitos että jaksat jakaa elämääsi meidän kanssa ! :) Pitää ilmeisesti itse myös käydä poikaystävän vaatekaapilla noiden ruutujen suhteen :D

hanna

Hei, kommentti ei liity nyt millään tavalla postaukseen, mutta sinullahan on se diy chanel toppi tms, niin haluaisitko kertoa minulle miten olet sen tehnyt? Yritin netistä etsiä jotain ohjeita, mutta ilmeisesti huonolla onnella, kun en oikein tiennyt edes millä hakusanoilla sitä olisi pitänyt lähteä hakemaan...:D

Mrs.V

Ei ole totta :D Tänään käytiin systerin kanssa Suvilahdessa kuvaamassa kun sitä se kuvauslokaationa niin kuumotteli! :D
Ps. Mahtavat ruudut sulla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat