Nyt on pakko heittää tähän alkuun kourallinen vaahtokarkkeja, yksisarvisia, sateenkaaria ja sydämiä. Pahoitteluni, mutta tavallaan tämä on teidän syytänne.

Viimeisen parin postauksen aikana, kun olen vakuuttunut siitä, että te siellä ruudun toisella puolella olette aikamoisia.
Ensin olin valmistautunut klinikka- postauksellani saavani enemmistön saarnaamaan pinnallisuudesta ja leikkausriskeistä ym, mutta sen sijaan sain asiallisia kommentteja ja hyvää palautetta. Seuraavaan perusperjatai- postaukseeni tuli niin ihania kommentteja, että hymyilin koko illan. Ihan rehellisesti sanottuna kestohymyilin typerä virne naamallani. Postauksessa ei ollut mitään ihmeellistä, kommenteissa ei ollut mitään erikoisesti poikkeavaa, mutta ne pienet asiat onkin aina olleet parhaita ja jokin vain kolahti.

En ole koskaan näin postauksella kiittänyt teitä, tai ylipäätänsä vuodatellut kiitollisuuttani missään pahemmin, koska se kuitenkin kuulostaisi liian siirappiselta ja kornilta (mutta olkoon).
Joten, näillä mustilla pikku aakkosilla yritän nyt jotenkin tökerösti ilmaista syvää kiitollisuuttani ja toivottavasti joku teistä uskoo minua. Blogini ei olisi mitään ilman teitä, teidän ihania kommentteja, vinkkejä, kokemuksia. kaikkea, koko tätä.
Ja älkää huoliko en tipahda pilven reunalta jos sinne mukaan eksyy jokin ikävä anonyymi. 99% kommenteista on mahtavia ja ne loput saavat useimmiten minut vain nauramaan.
Toivottavasti moni teistä jaksaa vielä pitkään kiikkua hassujen juttujeni mukana, nimittäin minähän olen vasta päässyt alkuun.
(okei tuo oli kornia).

Vaihdetaan aihetta päivän pukeutumiseen. No ei nyt ihan tähän päivään, koska en ole vieläkään käynyt ulkona, mutta jokatapuksessa pukeutumista joskus.
 

 

 

 

Takki: Zara. Jakku:Bershka. Toppi: Warehouse? Kodittoman hanskat: Virosta. Housut: VeroModa. Kengät: Wawa (Liettua). Huulipuna: Lumene Lingonberry.

 

Kommentit (14)

Anonymous

hirmuisen nätit nuo kengät :) voiku mäki löytäisin samantyyliset itelle sopivat moiset :) tai vaikka pitkävartiset kissabootsit, ne olis siistit :D-A.E.

Anonymous

Ihana toppi ja ihana sinä <3 Lempiblogini ehdottomasti ja kaikki kiitokset kuuluu sinulle siitä.

A

Moikka, sun blogi on kyllä tosi hyvä. Löysin tän noin viikko sitten ja sen jälkeen oonkin käynny kurkkaa tänne joka päivä. Helppolukuista tekstiä ja hyviä kuvia!Mukavaa viikonloppua! :)

Chardonnay

Samaa mieltä muiden lukijoiden kanssa, sulla on oikeesti ihana blogi! Kiiitos sinun aloin taas pitkän tauon jälkeen päivittämään omaani :) ihanaa lauantai-iltaa! :)

Eve

Sun postaukset todellakin piristää aina mieltä, niinkuin jo moni sanonut :) Rentouttavaa viikonloppua sulle!

JenniK

Voi että kuinka tykkäänkään tyylistäsi kirjoittaa! Kiitos itsellesi mahtavasta blogista! :)

Nansku

Tosi ihana postaus, sai mulle hymyn melkein korviin asti. :) Ihana asu, tosi sun näköinen!

Anonymous

jotenkin tajusin tätä lukiessa, että säkin oot ihminen ja hurjan kaunis sellanen:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram