Nellyltä melkein vuosi sitten tilasin mekon, jota en ole kertaakaan käyttänyt. Harvemmin ostan ja "unohdan" mitään kaappiini, jotin olin rohkea ja laitoin sen vihdoin päälleni toissapäivänä.
 

Mekkohan ei istunut alkuunkaan ja yläosa valui alaspäin. En halunnut näyttää rintavarustustani vastaantulijoille, joten leikkasin suikaleen vyötärön nauhasta ja ompelin sen niskalenkiksi estämään mekkoa valahtamasta.
Aika näppärää toimintaa tällaiselta sälääjältä ja vielä hirveässä kiireessä.
Taputin itseäni olalle ja melkein haaveilin jo seuraavasta MacGyverin pestistä. Pissis macgyver.

 

 

 

 

Kommentit (8)

Anonymous

Pissis McGyver :'D Oletpa ihana, aivan loistavia heittoja! Mekko on näyttää kauniilta!Mukavaa kesäpäivää!- Lizil

Julia

Lizil,Haha, ihana. Kivaa kesäpäivää sinnekkin.Anonyymi, Varmasti olisit, hätä keinot keksii :)Anonyymi,Pidän vähän liikaakin! Usutin ystävänikin juuri ostamaan samat :)

AnsQ

Hei kuule. Kun omaat tuon siron, mutta isorintaisen vartalon, niin mistä löydät sopivia vaatteita? Lörttöneuleita ei lasketa. :D Tarkotan nyt ihan vaikka noita mekkoja. Eikö vaatteet ole aina vatsasta liian isoja, jos on rintojen kohdalta sopiva? Tai toisin päin.

Julia

Anonyymi,himpskatti. Kirjoitin vielä ekalla kerralla oikein, mutta tekstiä "korjaillessa" meni uuteen muotoon. hyvä minä. Ja kiitos korjauksesta.AnsQ,Ei :D Kaikki sopii ihan hyvin, tai ei ainakaan vielä ole tullut vastaan mitään suurempia ongelmia, mitä nyt muutama minimaalinen toppi ei ehkä mahdu rinnoista, mutta ei ne tissit niiin isot ole :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram