Huomasin tuossa eräs päivä uimahallissa eräällä vesijuoksijaleidillä vedenkestävät kuulokkeet! Olin törmätä jonkinlaista sivukroolia harjoittavaan papparaiseen, kun piti niin tarkkaan tutkailla vesijuoksijan musavarusteita. Minäkin haluan vedenkestävät musiikkivehkeet!
Kotona googlettelin asiaa ja tajusin, että eihän tämä edes mikään uusi juttu ole. Hölmö Julia, vedenkestävät kuulokkeet – ihan perus kauraa. 

No, eipä ollut minulle ja siksi sallinkin itseni olla vähän asiasta innoissaan. Miettikää kuinka siistiä olisi uida lempimusiikin tahtiin, peittää musiikilla se kaikki hallin hälinä ja rentoutua täysin.
Ainut mikä minua tässä huolestuttaa on vain se, että alan joraamaan. Niin, vedessä. Ehkä myös saatan laulaa. Kuvittelen olevani Ariel! Sukeltelen, laulan ja istahdan altaan reunalle kampaamaan hiuksiani haarukalla.
  

Mutta, asiasta kukkapuskaan, tai tässä tapauksessa housuihin. Ostin GinaTricotista nämä rennot kukkahousut ja ne ovat jostain syystä mielestäni ihan mielettömän ihanat. Koko kesän kivoimmat kukkahousut. Housut - GT
Toppi - BikBok
Jakku - Zara
Kengät - Zara
Laukku - Prada
Aurinkolasit - RayBan 


Kuvat: Eevi/Minifitness

Kommentit (21)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, minä kun onnistun laulamaan huomaamattani aina kaikkialla, autossa, lenkillä, salilla, kassajonossa :/ eeeh, enkä usko että kovinkaan kauniisti!

Vierailija

Täydelliset housut! Oliskohan meidän Ginassa vielä noita, täytyy käydä kattomassa. Mä haluaisin kanssa vesijuoksua varten vedenkestävät vermeet, mutta kun pitäs sit ehkä ostaa mp3-soitin kun en uskaltais puhelintani laittaa mihinkään pussukkaan vaikka kuinka olis vedenkestävä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä ovat ihan uudet, että pitäisi varmaan vielä kyllä löytyä :)
Joo, ei ehkä puhelinta altaaseen kuitenkaan :D

Hannatic

Mäkin muistan ihastelleeni ajatusta niistä kuulokkeista mutta tuolloin ei ollut varaa ostaa niitä. Nyt kun mainitsit noista täytyy varmaan käydä tutkimassa löytäisinkö niitä jostain, olisi se sen verran ihana keksintö!H

Maija

Oi, oot vaan niin huippu. Mä voisin heittää myös tollasen kommentin, jossa joraan vedessä ja laulan lempimusan tahdissa :) Aurinkoista viikkoa Julia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram