Olettekin varmaan jo törmänneet tähän blogeissakin paljon näkyvyyttä saaneeseen #nellyholic – kampanjaan?
Minä ainakin olen, nimittäin sitä kautta eksyin pitkästä aikaa Nellyn sivuille heidän syksyn mallistoaan katselemaan ja pakko myöntää, että yllätyin. Tämä NLY mallisto osui ja upposi.

Ainakin eräs takki ja mekko ja ehkä kengätkin.. Olin aikeissa klikkailla jo ostoskoria pulleaksi, mutta onneksi ei ikinä ehditty kassalle asti, nimittäin hetken päästä sainkin viestiä, että voin itse myös osallistua tuohon kampanjaan ja valita mallistosta muutaman tuotteen, mistä kokoaisin itselleni "cool party style" -teemaan sopivan asun.
Ei tosiaan tarvinnut pyytää kahta kertaa – mielestänihän nimittäin juuri nämä ihailemani tuotteet toteuttivat tuon kokonaisuuden aika loistavasti ja tässä se nyt on.

En osaa päättää mistä pitäisin eniten: Medley takista, Commander mekosta vai Hudson kengistä.
Nettishoppailu on aina hieman hankalaa, mutta kerrankin kaikki olivat juuri eikä melkein onnistuneita valintoja ja kokoja.
Mekko on paljon paksumpaa ja tiukempaa kangasta, miltä se kuvissa näyttää ja se sopiikin paremmin nyt kun ilmatkin kylmenevät (jes, minulla on jo pikkujoulumekko ja onneksi tilasin sen koossa S enkä XS).
Takki istui yllättävän hyvin, mutta pienenä miinuksena tuota valkoista karvaa irtoaa hieman ja varsinkin tuohon mustaan mekkoon se tykkäsi tarttua.
Ja kengät ovat täydelliset viileämpien iltojen juhliin, miksi ei muuallekin – ne olivat tosi mukavat jalassa.

Kyllä, taidan pitää niistä kengistä eniten.

Kommentit (13)

laura

oivoi, kumpa osaisin kävellä noin korkeilla koroilla. Toivon aina että olisin 20 senttiä lyhyempi ja että mun sääret ei jatkuis näi jumalattoman paljon, että voisin ehkä jopa oppia kävelemään tommosilla koroilla. Toi mekko on kyllä törkeen hieno!

MissEyebrows

Heips, millä meikkaat sun kulmakarvat? Sulla on tosi ihanan malliset ja hyvän väriset. Mulla on samanväriset hiukset ja "yritän" aina meikkailla ton sävysiä kulmakarvoja, tosin aina epäonnistuen...(kulmien kasvatus in progress) Kynät on liian vahvoja ja tähän mennessä en oo bongannu mitään hyvää kulmaväripalettia!

Vierailija

Tosi kivalta näyttää! :)

Mulle joku lukija neuvoi joskus samantapaisessa tilanteessa hiuslakan suihkuttamista takkiin karvan päälle. Lopetti heti karvan lähdön ja kelsiliiviä tulikin käytettyä sen jälkeen paljon enemmän. Toivottavasti toimii sinullakin. :)

http://0nnellinenko.blogspot.fi

Ihana persoonallinen tyyli sinulla. Ihailen näitä hienoa kuvia ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram