Astioita! Hurjan iloisena ja innokkaana mukana Indiedaysin ja Arabian kampanjassa.

Minussa on aina ollut vähän sellaista vikaa että astiat pitää olla samanlaisia. Kotona meillä oli aina yksi lautanen sitä ja pari pyöreää tätä. Se häiritsi minua ja auta armias kun kaikki aseetkin oli erilaisia. Pakkomielteisenä prinsessana minulla meni aina ikuisuus tonkia samanlainen veitsi haarukkani pariksi. Usein se ei edes tuottanut tulosta ja loppupeleissä jouduin nauttimaan ateriani jotakuinkin asetelmasta; musta lautanen, hopeinen antiikkihaarukka, punainen muoviveitsi ja muumimuki.
Muumimuki on ensimmäinen Arabia muistoni.

Seurustelusuhteeni alkutaipaleella kun Laurin luona ensimmäistä kertaa kävin, niin arvatkaas mitä se innoissaan minulle ensimmäisenä esitteli?
Arabian paratiisi kahvikuppi sarjansa! Saatoin silloin ehkä pienen hetken miettiä että minkäslainen mies tämä oikein on.
No, se olikin vain samanlainen kuin minä. Paitsi että en ole tietääkseni mies.
Paratiisi kahvikupit on toinen Arabia muistoni.

Tämän kampanjan ideana oli suunnitella kattaus Arabian sivuilla käynnissä olevaan suomen kaunein kattaus kilpailuun.
Kilpailuun osallistutaan pääosin Arabian astioilla ja niitä lähdin Iittalan outletista Arabiasta hakemaan - mukanani kukas muukaan kuin tuo innokas paratiisi herra.
Oi voi, vietimme liikkeessä tunteja. Loppupeleissä kuitenkin ihastuimme molemmat yksimielisesti ja eniten ihanaan Runo –sarjaan.
Runo on kolmas Arabia muistoni.

Syvä lautanen 17 cm, Arabia Runo neitoperho//Lautanen, 26 cm, Arabia Runo syyshehku//Suorakulmainen lautanen 25 x 25 cm, Arabia Nero

Kattauksen tein ystäväni läksiäisillalle. Viis veisasin että se oli kesäinen ja värikäs. Kesäisiin maisemiin ystäväni olikin lähdössä ja kuka nyt viimeisen illallisen ystäviensä kanssa mistään harmaista kupposista haluaisi syödä.
Ei ainakaan me. Perhoset ja värit kipoissa olivat kovasti illan aikana ihailun kohteena ja nimesimme kattauksen Puroksi.
En oikein tiedä miksi.

Puro pöydässämme söimme sinisimpukoita ja yakiniku nautaa. Istuimme siinä viinilasit käsissämme yömyöhään. Ilta oli ihana, olen ihan varma että se oli kattauksen syytä - se loi sellaisen tunnelman.

Minä osallistun kilpailuun tällä pöydällä ja kehoitan kaikkia muitakin osallistumaan omallansa.
Käykää katsomassa kattauksia ja antamassa ääniä suosikillenne (äänestäneiden kesken arvotaan Arabia palkintoja) tai mieluiten tietysti lataamassa se oma kattauksenne mukaan. Sivuille pääsette TÄSTÄ.
Kilpailuaikaa on  31.12 asti ja voittaja valitaan 7.1.2013 Palkintona vapaavalintainen 6 hengen setti Arabian tuotteita, (joka sisältää 6 ruokailulautasta, 6 syvää lautasta, 6 kuppia tai mukia, 6 pientä lautasta tai kupin vatia sekä vapaavalintaisen tarjoiluastian).

Olenko ollut mistään näin innoissani vähään aikaa kuin kattauksesta? Onneksi joulu on tulossa.

Kommentit (20)

Annastiina

Upea kattaus, tuo Runo-sarja vaan on niiin kaunis! (: Mulla on lievähkö astiafiksaatio jo kolmannessa polvessa, ja keittiön ja olkkarin kaapit täyttyvät hyvää tahtia uusilla kipoilla ja kupeilla.

Meiltäkin löytyy mustavalkoista Paratiisia, joka on mulle erityisen tärkeä siksi että mummolla (joka on siis tämän astiafriikkeyteni alku ja juuri, hah) on samaa sarjaa värillisenä versiona. Yksi vahvimmista lapsuusmuistoistani on se, kun veljien ja serkkujen kanssa jaettiin jätti-iso karkkipussi niin, että jokaisen Paratiisi-kuppiin tuli varmasti tasan saman verran karkkeja. (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No en nyt tiedä :) Siellä on kyllä upeita pöytiä, mutta ainakin sain luotua sen tunnelman minkä halusin tällä omallani ja se on tärkeintä. Kiitän paljon antamastasi äänestä :)

annemi

Kaunis tuo Puro-sarja :) itse kerään Paratiisia ja sen keräily onkin hyvällä mallilla. Olisi kyllä mahtavaa voittaa joku toinenkin setti, etenkin kun sen saisi heti valmiina eikä tarvitsisi keräillä 10 vuotta kuten edellistä ;)

Retriikka

Kattauksesi on kaunis ja herkullinen ruoka lautasilla täydentää sitä! Ja sain sinulta inspiraation osallistua kilpailuun omalla kattauksellani, kiitokset siitä! Käyhän kurkkaamassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram