[caption id="attachment_4269" align="aligncenter" width="680"]

En tiedä minkä kanssa tuo kaulakoru oikein sopisi, joten yritän tunkea sitä kaiken kanssa.
Kaulakoru Zara//Pitsipaita Primark//Housut GT//Laukku MK//Aurinkolasit Burberry//Balleriinat HM//Bleiseri Lindex[/caption]

Kävimme lauantaina yrjönkadulla sijaitsevassa Kitchen&Co– ravintolassa. Tykkäsin sisustuksesta, ravintolan korkeasta katosta ja ruokakin oli hyvää, mutta meidän tarjoilija! En ole eläessäni nähnyt yhtä aneemista ihmisolentoa. Ei katsekontaktia, ei hymyä vain hiljaista häsläämistä. Ja sitähän riitti. Ravintola oli melkein tyhjä, mutta juomia sai odotella ikuisuuden, sitten kun viini tuotiin kaadettiin sitä kaikessa rauhassa lasin ohi pöydälle, alkuleipää ei muistettu tuoda, vettäkin piti pyytää erikseen, jokainen alkuruoka meni väärälle ihmiselle, astioita ei korjattu pois, eikä mistään näistä pahemmin pyydelty anteeksikaan.

Olen kuitenkin lukenut, että yleisesti ottaen palvelu olisi ravintolassa hyvää, joten mitäpä tuosta. Ehkä raukalla oli vain todella huono päivä tai erittäin paha krapula. En kuitenkaan jättänyt tippiä.

Kommentit (14)

Sanna

Moi, oltiin tuolla perjantaina syömässä ja palvelu oli silloin hyvää. Saatiin kaikki alkuleivät ym ja kysyttiin että maistuuko jne. Ja niin hyvää toi ruoka!

Elena

Upea asu! Ja pisti vähän naurattaa toi teksti tarjoilijasta. Hyvä vaan ettet tippiä jättänyt, toivottavasti meni viesti perille sille tarjoilijalle ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En usko että mikään meni oikein sinä päivänä perille. Ei siis millään pahalla, mutta oli kyllä sen verran omissa maailmoissan :D

emmi

Ihana asu :) Mun mielestä toi koru sopisi esimerkiksi hyvin johonkin pelkistettyyn ja yksinkertaiseen asuun, koska tuo koru on kuitenkin niin massiivinen ja huomiota herättävä, joten sillä tavoin se pääsee parhaiten oikeuksiinsa :) Tässäkin asussa se toimii hyvin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat