Pahoitteluni hiljaiselosta. Nyt en voi edes syyttää kiireitä, koska töissä ei ole ollut kovin kiire ja aikaa on ollut mielin määrin.
Laurikin oli ulkomailla muutaman päivän ja vaikka kuinka pidänkin tuon ihanan avomieheni läsnäolosta, olen nauttinut yksinolosta täysin rinnoin (olen edelleen se yksinäinen suksi, niinkuin joskus täällä olen asian fiksusti ilmaissut).

Eilen ruokakaupassa sain idean kokata kaikkea sitä mitä Lauri ei syö- nyt kun kerrankin ei tarvinnut ottaa huomioon toisen ruokamieltymyksiä.
Illan menusta tuli mielenkiintoinen: pesto-kukkakaalivuoka, uunilohta ja sienisalaattia.
No, se epäonnistui. Onneksi Lauri ei tosiaan ollut paikalla edes näkemässä lopputulosta, muuten olisi pestosta, sienistä ja lohesta jäänyt varmaan vielä pahemmat traumat, kuin mitä valmiiksi jo löytyy.

Kummalisien kokkailujeni lomassa olen myös löytänyt aikaa katsoa varmaan 17 jaksoa arvostele mun illallinen- ohjelmaa, lakkaillut kynsiäni, lukenut tuntikausia kirjaa, nähnyt tyttöjä ja haahuillut kaupungilla.
Kehittäviä juttuja.
 

 

 

Kommentit (12)

Mimmu

Ihanat hiukset sulla noissa kuvissa! Miten olet saanut tehtyä tuollaiset loivat kiharat?

Julia

Souphie,Kiitos, ne on luonnostaan aika taipuisat ja helpot käsitellä, mutta hirveän huonossa kunnossa :D Mimmu,Lämpörullilla useimmiten. Laitan latvoihin curly shot- kiharan virkistäjää ja annan rullien olla ihan vain hetken, minkä jälkeen harjaan hiukset kevyesti läpi :)

makaronifaniko?

miten ihmeessä jaksat laittaa pelkästään itsellesi noin ihania ja ravintolamaisia ruokia? etkö ikinä sorru pastaan ja jauhelihaan tai muuhun perusruokaan? eikö tollaiset raaka-aineetkin ole kauhean kalliita? eihän siinä mitään, arvostan.

Julia

makaronifaniko,haha, rakastan mm. jauhelihakeittoa, tai vaan kermaista jauhelihaa ja perunoita. Yhdessä vaiheessa suuri himoni oli makaronit, purkkitonnikala ja lusikallinen pestoa ja ketsuppia. Eli kaikki kyllä menee, mutta tykkään myös ruoanlaitosta joten siksi kai "vaivannäkö". Joskus kulutan ruokaan enemmän rahaa, joskus taas tosi vähän. Iina,Niiiin on!!! oon myös katsonut ruotsalaista ja australialaista versiota.

Julia

Janskiu, sori missasin kommenttisi tuolta välistä. Työskentelen Helsingin messujen valmistelun parissa ja baarimikkona.

Anonymous

hitto kysyin jo jossain postauksessa nuista kengistä, että mitä kokoa ovat ja minkä kokoinen jalkasi on yleensä? Mutta en nyt muista mihin sen kommentoin joten täyty kysyä uudelleen :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012