Eilen pojat oli surffaamassa. Itse tyydyin edelleenkin istumaan hiekalla. Ehkä vaivaudun katsomaan hieman ja kommentoimaan jotain typerää koska en koko touhusta mitään tajua.

Lauri ei ollut surffannut vuoteen ja paiskautuikin aallon heittämänä suoraan pää edellä meren pohjaan. Sieltä se tuli merestä vähän verta otsasta valuen, eikä ole suostunut enää menemään. Kuulemma antaa haavan parantua. Oikeasti se on aika pieni naarmu eikä se minusta uskalla enää. En minäkään uskaltaisi. Minä olisin jäänyt sinne merenpohjaan.

Huomenna lähdetään ajamaan Jeffreys Bayhin – Pieneen surffikylän tapaiseen paikkaan 8 tunnin ajomatkan päähän. Käydään matkalla Tsitsikammassa (en ole vielä oikein perillä mikä se paikka on) ja olemme siellä yhden yön. Jeffreys Bayssä kolme tai neljä. Siellä ei ole nettiä, mutta koitan saada nettitikun mukaan. Jos en niin postauksia tulee ajastettuna ainakin muutama.

Tänään ollaan ajettu koko päivä autolla, nähty rantoja ja vuoria. Apinoita ja Seeprojakin. Ihanaa, mutta olen ihan poikki ja ajon nyt hypähtää uima-altaaseen ja sammua sänkyyn.

Kommentit (20)

helloou

aaaaivan upee sun kroppa oikeesti!!! syötkö tosi terveellisesti? miten pysyt noin timmissä kunnossa? syötkö normaalia ruokaa vai vältteletkö joitakin ruoka -aineita? ootko luonnostaan noin laiha vai teetkö kokoajan työtä sen eteen? ootko aina ollut noin laihassa kunnossa? itsellänikin tuo tavoitteena.. OOT UPEE! ei muuta=)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen luonnostaan aina ollut hoikkarakenteinen. Urheilen jotenkuten säännöllisesti (viime salista tosin nyt 3 viikkoa. Yleensä käyn 2-3 kertaa viikossa). Syön melko terveellisesti, mutta myös herkkuja. Toisinsanoen olen onnekas geenieni kanssa kai.

Riepu

Kyllä sun rinnoista kuitenkin huomaa heti, että on implantit. Vaikka se ei sinulla olisikaan ollut sinne leikkaukseen menon syy :). Vaikka olisi luonnostaan rintava, väitän että harvalla ne "aidot" näyttäisi kuitenkaan tuolta kuin kuvissasi. Eikö implantit joudu uusimaan n.10vuoden välein, onko sinulla tälläinen toimenpide siis edessä muutaman vuoden kuluttua? Kahuhea homma? :D Olet kaunis, kirjoitat hyvin ja viihdyttävästi!

Vierailija

Se on ollut ainoa este, miksi en moiseen ole ryhtynyt itse. Mutta pitänee siis perehtyä tarkemmin. :)

Mira

Hei vau mikä kroppa naisella! Sori on pakko kysyä näin kateellisena et onko sulla silikonit? ;o

pytty

Oot kyl kuumin nainen ikinä!! :) näin heteronaisen näkökulmasta kuitenkin :D ei paljon mitkään mila kunikset pärjää sulle bikinikuvissa(ku hän voitti jonkun seksikkäimmät naiset äänestyksen).
Btw Etelä Afrikka olis itelläkin unelma matkakohde, varmaan voit suositella? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, mutta höhpöh - en nyt sentään! :D

Kyllä voin suositella. Kannattaa vaan olla paljon tietoa paikasta etukäteen. Niin iso ja paljon nähtävää. Pitkät välimatkat joten auto olisi kyllä kanssa kiva. Julkistta liikennettä ei voi oikein käyttää täällä :(

Vierailija

Pitää kyllä yhtyä aikaisempiin kommentteihin! Herää ainoastaan kysymys että onko sulla silikoonit ? (:

miranda

siis vau, oikeesti tuo sun kroppa, mullakin ihan jees kroppa mutta ku sais vielä nuo sun tissit siihen nii ois aika jees! :D

Jonna

Oliko vähän ilkeen tuntunen paikka ottaa tatuointi tuohon reiteen? :D Todella persoonallinen ja hienon näköinen!:) kiertääkö se koko jalan ympäri?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei kierrä kokonaan ja ei tuntunut oikein miltään. Ehkä myös siksi että tuo teksti on noin siroa. Itse tykkään tästä tatuoinnistani ehkä melkein eniten! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram