En halua sitä punaista raitaa! Teki mieli huutaa Intersportissa jälleen yhdelle Converse kengälle kädessäni viikko sitten. 

Olen etsinyt varmaan kohta puoli vuotta nahkaisia kokovalkoisia Converse lenkkareita, mutta niitä ei ole jostain syystä näkynyt oikein missään! Tai jos on, ei ole ollut minun koossani tai viimeinen kappale on viety juuri nenäni edestä.

Nahkaisia valkoisia Converseja sillä punaisella raidalla kyllä löytyy, mutta tiedättehän - kun jotain ei saa, niin sitä haluaa vielä enemmän, eli ei punaista raitaa.

Muutama päivä sitten tietokoneruutuni kuitenkin oikein valkeni silmissäni, kun Zalandon sivuilta eteeni hyppäsi se nahkainen, täysin kokovalkoinen ja vielä kokoa 37 oleva Conversen lenkkari.

Äkkiä koriin.

 

Ja tässä ne nyt ovat. Kaikessa valkeudessaan.Jostain syystä teki mieli jakaa tämä tieto kanssanne.

Kommentit (25)

-A-

...iIhanaa,joku muukin :)minä nimittäin myös metsästin omia valkoisia converSeja pitkin poikin ja tadaa löysin ne myös zalandolta.äkkiä klikaten koriin ja käsittääkseni pakettini odottaa nyt paikallisessa valintatalossa....täällä siis myös yksi onnellinen :)Ja Kiitos,että jaksat tänne kirjoitella,tulee aina hymy huulille,Mukavaa alkavaa syksyä!-A-

idaelisa

Ihanat!! Omat valkoiset nahkaiset converseni joutaisivat kyllä vähintään puhdistettavaksi näiden rinnalla, eikä lopputulos siltikään näyttäisi varmastikaan valkoiselta näiden vierellä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mietinkin, että kuinkakohan valkoiseiksi nämä saa vielä kovan käytön jälkeen. Onneksi Converset voivatkin näyttää vähän 'eläneiltä' :)

Kissis

Voi Julia minkä teit. Mutta niinhän se vaan on, että Conssuja ei ihmisellä ole koskaan liikaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Näin tein. Ja ei kai niitä toiaan voi. Jokainen vanha pari jo kävellyt sellaiset kilometrit, että uudet ovat todella tervetulleet.

Kira

Marinal on ollu noi jo vuoden ja oon kuolannu niitä EPÄTOIVOS ku ei oo just löytynt mistään. Zalandoon siis?! JES!

Vierailija

Mä oon epätoivoisesti etsinyt mustia, nahkaisia ja matalapohjaisia Consseja jokapaikasta :D En vieläkään oo löytänyt, vaikka ramppasin joka ikisen Converse-liikkeen Jenkkien itärannikollakin.

Kissis

www.converse.com

Tuolla voi suunnitellakin itselleen Conssit. Ja ton sivuston jälkeen tajuaa, että nämä kokovalkoiset ovat vaan pohja sille suunnittelulle :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Emmi: Aina juuri sitä Conssia mitä etsii, ei ikinä löydy
:D

Kissi: Vähän niinkuin tyhjä taulu - Juuri hyvä!

Vierailija

Jee hyvä että löytyi vihdoin kokovalkoiset:D ihana postaus, aloin nauramaan kun luin tätä! Sulla on niin kiva tyyli kirjottaa:)

Henna

Miten tässä näin kävi? Arvaas kuka muukin joutui menemään Zalandon sivuille ja klikkaamaan nämä ostoskoriin... Tosin uusille Converseille olikin tarvetta vanhoissa pohja sen verran puhki, että sukat kastuu aina sateella :( Kiitos, että jaoit tiedon kanssamme ja muutenkin mahravasta blogista! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva, että vinkistä oli hyötyä. Itse tosiaan entsintöjeni keskellä jos vastaavaan olisin törmännyt, olisin ollut riemuissani :)

Vierailija

Nuo converset ovat kyllä todella ihanat! Itse tosin en ole vielä raaskinut noita hommata, kun tiedän että minun käytössäni ne eivät kuitenkaan kauaa pysyisi valkoisina :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram