Pahoittelen esisällä otettujen kuvien laatua. Niin siellä ulkona on pimeää kyllä, mutta voin nyt ihan rehellisesti sanoa, että meidän asunnossa on jo kolmesta kattolampusta lamput palaneet ja ihan vaan mielenkiinnosta me ei niitä vaiheta, jotta saataisiin nähdä kuinka kauan menee että koko talo on ihan pimeänä.
Tai no, siltä ainakin tuntuu! Miksi lampun vaihtaminen on aina yhtä vaikeaa?

 

 

 

Melkein yhtä vaikeaa on minun pukeutua väreihin! Katsokaa nyt tätäkäin hehkuvan kirkasta sateenkaari asuani! Räikeä eikö?

 

Kommentit (9)

Oona

Mulla on kans sama laiskuus noiden lamppujen kanssa :D Meiltä on kylppäristä palanu jo 3 lamppua ja 1 enää jäljellä, enkä vaan oo saau aikaseks hakee uutta, vaikka en yleensä missään asioissa oo "laiska" :DRepeilin kans ton leffan trailerissa, mut sen niin tietää et ainoot hauskat kohdat laitettu siihen, ja muuten koko leffa ihan puuta :D

Anonymous

Upea olet taas, vaikkakin valaistus on kieltämättä hämärä. Nyt äkkiä lampun vaihtoon! ;)

Sofiina

Ihana asu!:) Black is black. Mä ainaskin tunnustaudun niin mustavalkotyypiksi kuin olla ja voi. Viime aikoina hieman beigeä/nudea eksynyt joukkoon, muuten muuten aika musta-valkoisena mennään :D

Anonymous

oot ihan mielettömän kaunis :) mua kiinnostais tietää, että millä hiusvärillä olet värjännyt hiuksesi? etsin nimittäin hiusväriä, joka olisi juuri tuollainen "kultainen" ruskea... :)

Lindsay

kirjoitin jo aikaisemmin kommentin tähän postaukseen mutta se ei ilmeisesti tullutkaan perille :D bongasin blogisi blogilistalta ja luin sitä heti pitemmälle. Tosi kiva ja monipuolinen blogi :) Olet kadehdittavan kaunis ja sinulla on upet hiukset ja kroppa! Oletko pysynyt luonnostasi noin hoikkana vai joudutko tarkkailemaan syömisiäsi ja treenaamaan paljon? :) Itsekin pysyin aikaisemmin hoikkana vaikka söin mitä, mutta parina viime vuonna on kiloja kertynyt ja nyt pyrin epätoivoisesti pääsemään niistä eroon ;D Jään ehdottomasti seurailemaan :)

Oc

Oona,Mulla on ihan sama! Yleensä teen kaikkia asiat samantien, mutta tämä vaatii jo ponnisteluja :DAnonyymi,haha. Kyllä, kyllä.Sofiina,Sama :) mulla on eniten mustaa ja ruskeaa. hohhoi!Anonyymi,Voi kiitos :) Hiukseni juuri värjäsi kampaaja ystäväni jollain kampaamo väreillä joista en tiedä valitettavasti yhtään mitään :DLaura,KEväällä sitten pikkuhiljaa värejä päälle :)

Oc

Lindsay,Kiitos! Ihana kuulla että pidät! Taidan olla luonnostaan tällaien laiheliini kun syön aika paljon kaikkea, enkä hirveästi mitä suuhuni pistän. Urheilen kyllä myös, mutta kova olen herkkujen perään :D Tiedän että kroppa tekee minullakin temput tässä piakkoin ja siinä sitten ihmetelläänkin kun housut ei mene enää jalkaan :D Pakko siis nauttia vielä kun voi! Haha, se tosiaan onkin vähän keijumainen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat