”It’s funny, because i don’t do any sports. I wear sports clothes because they’re comfortable. I feel confident in them. I feel like i can run around”

Toimittaja kysyi Alexander Wangilta lehdistötilaisuudessa sopiiko mallisto myös niille jotka eivät harrasta urheilua, mihin Alexander Wang vastasi nauraen ettei itsekään urheile. Käyttää kuitenkin aina urheiluvaatteita koska ne ovat niin mukavia.

Wang käytti lehdistötilaisuudessa myös lausetta sports at night ja selitti miten sen perusteella koko mallisto sai alkunsa. Idea vaatteista, mitkä ovat urheiluvaatemateriaalia, mutta mitä voi käyttää myös klubilla. Koska tanssit ja hikoilet siellä, haluat liikkua. Vaatteista, mitä voit käyttää olit sitten töissä, salilla, tai yökerhossa.

 

Sports at night. Minä oli ainakin heti myyty.
Muistan miten muutama kuukausi sitten pukeuduin yökerhoon joustavaan kynähameeseen ja Calvin Kleinin urheilutoppiviritelmään, mikä vilkkui kevyen pusakan alta. Ennen se olisi ollut ehkä outoa, mutta nyt nautin niin paljon siitä mukavuudesta. Muutenkin on ihanaa, miten sporttinen tyyli näkyy kokoajan vain enemmän olevan pinnalla muodissa. Lenkkareita ja urheilutoppeja, mukavuutta, kyllä kiitos!

 

Mallisto oli huikea, mutta niin myös herra Wang itse. Olin kuullut miten mies on tunnettu pirteästä olemuksestaan - ja siitä, että jaksaa ahkerasti poseerata selfieissä mukana, mutta silti se positiivinen energia yllätti.

Vaikka tse tyydyin seuraamaan vain sivusta tuota älypuhelimien keskellä selfieissä hymyilevää nuorukaista, mietin itsekseni, miten Wang on aina ollut mieluisa suunnittelija, mutta nyt ihan uudella tasolla. Pieni Wang fani taisi ehdottomasti kuoriutua minusta tällä Nykin matkalla.

 

 

Tämä Alexander Wang x H&M –mallisto on siis urheiluhenkinen ja värilinjaltaan kovin tumma, pieni pilkahdus valkoista ja harmaata. Mukana paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja asusteita. Mallistossa on sekalaisesti vähän kaikkea, jokaiselle jotakin. Jopa joogamattoja ja toppatakkeja.

 

Pop Up Storessa näin selkeästi heti mitkä tuotteet olivat muotikansan mieleen. Harmaat colleget vietiin ensimmäisinä henkareista, nahkareput loppuivat hujauksessa ja miesten hupparit, sekä takit hupenivat vauhtia.

 

Itse taisin tuolla myös hieman panikoida. Vaikka pop up store oli iso ja valikoimaa riitti, niin riitti kyllä ihmisiäkin. En osannut päättää venyisinkö kohti sitä harmaata collegea vaiko mustaa mekkoa? Laurillekin halusin jonkun paidan napata ja lopulta pyörin vain kaupassa ihan pihalla osaamatta tehdä mitään päätöksiä yhtään mistään paidoista. Nauroin käytökselleni jälkikäteen hieman ja vaikka pari ihanaa ostosta sainkin hankittua, jäi mieltäni kaivertamaan vaikka kuinka moni muu vaate mikä jäi hankkimatta.
Pieni ja ahne Wang fani taisi tosiaan myös kuoriutua. 

Myös miesten mallisto on upea, voisin jopa sanoa että naisten vaatteita hieman mielenkiintoisemmalla tasolla. Monet miespuoliset ystäväni ovatkin tästä myös innoissaan, joten voin sitten toivottavasti vaatteita heidän päällään ihailla, tai miksi en itsekin niihin pukeutua. Osa vaatteista menee helposti unisex tuotteina.

 

 

Hinnat eivät myöskään ole päätä huimaavia. Tutkailin harmaata pitkähihaista toppia, minkä lappu niskassa sanoi ”tehty Italiassa” ja hintalappu kainalossa kertoi hinnaksi reilut kolmekymmentä euroa.

 

Mallisto tulee myyntiin 6.11

 

 

Kommentit (2)

Kissis

Rakastan sporttityyliä, mutta tätä mallistoa en vaan tajua...en niin yhtään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram