Tiedättehän taas näitä päiviäni kuin mikään ei oikein mene putkeen. Miksi tuntuu, että näitä alkaa olla tällä suunnalla aina vain enemmän? Yrittää siinä naureskella itselleen ja ajatella mukavia, samalla kun unohtelee jatkuvasti asioita, törmää oveen, saa ihottuman, nuhan, mustelman ja purkan hiuksiin. Jääkaapista puuttuu voi, maito ja kohta varmaan valokin. Autosta puhkeaa mystisesti rengas ja nukahdan useasti kesken työpäivän. Tavarat tippuu, häviää, hajoaa ja samalla pääkin siinä perässä.

Viime yönä sain vielä loistavan idean, että nukun kookoshiusnaamio päässäni. Hemmottelen tässä nyt vähän itseäni.
Ainut vain, että kookosöljy oli niin vahvaa, että heräsin sen pistävään hajuun yli kymmenen kertaa yön aikana. Sain myös mysteerisen migreenin ja tietenkin sotkettua uudet lakanani täysin öljyläiskiin.

En näyttänyt aamulla yhtään siltä kuvittelemaltani kiiltävähiuksiselta hyvin nukkuneelta, ihanasti kookokselta tuoksuvalta tytöltä, vaan joltain todella rasvatukkaiselta punanaamaiselta peikolta, joka on viettänyt yönsä pilaantuneiden kookosten kaatopaikalla.


// Monday mayhem.
You know those days when nothing seems to go right? Why do I have a funny feeling that recently those days are happening more often? You’re trying to stay positive and laugh things off when everything is chaotic and you keep on forgetting important things, bump into doors, get a rash and bruises, catch a cold and get gum stuck in your hair. The fridge is half empty and finally the car mysteriously gets a flat tire. Things go missing or break down and at the same time your head feels like exploding.

Last night I got this great idea to sleep with coconut oil in my hair as a hair mask. You know, just to treat myself a little. Well, it turns out that the scent of the oil was so strong, that all through the night I kept on waking up to the pungent smell of coconuts. When I finally woke up in morning I had a slight migraine and of course my new sheets have oily stains all over now.

In the morning I did not look like the shiny haired, well slept, coconut scented girl I thought I would. Instead the vision was a greasy haired, red-faced troll that spent the night in a dumpster with rotten coconuts.

 


Alkuviikkoni kompurointia ei siis ilmeisesti pelasta kookosnaamiot, eikä kovin se positiivinen ajattelutapakaan. Vaikka uskonkin vetovoiman lakiin, uskon myös, että välillä voi olla sen verran mielensä pahoittaja, että myöntää itselleen nauraen, että olisi pysynyt vaikka vain siellä peiton alla.

// Positive thinking did not save my chaotic beginning of the week, neither did coconut oil. Sometimes I feel like it’s ok to just laugh and admit that maybe you should have stayed in bed all day.

 

Faux Fur Jacket - Zalando TopShop (here*)
Knit - BikBok
Pants - H&M
Bag - Chanel
Shoes - Adidas (here*)

Sunglasses - RayBan (here*)

Photos: Vilma P.

Kommentit (8)

Pessimisti

Voi että tykkään sun kirjoitustyylistä ja asenteesta! Ainainen iloisuus on teennäistä ja jos huonoista asioista ei voi puhua, ne jää vaivaamaan mieltä ja pahimmillaan se korttipakka levähtää sitten vain myöhemmin. Joskus asiat menee pieleen, ja silloin voi ihan hyvin mielin sanoa ääneen että ketuttaa, nauraa hyvälle ystävälle "mä en kestä!!" ja kun asioille on vuorotellen itketty ja naurettu, voidaankin jatkaa eteenpäin kohti uusia pettymyksiä. Pätee niin pieniin kuin suurempiin vastoinkäymisiin. Joskus on ihan ok vähän valittaa. Itse ainakin arvostan, että myönnät myös epäonnistumiset, osaat nauraa itsellesi ja uskallat myös jakaa osan kommelluksistasi lukijoiden kanssa. Se tuo blogiisi sellaista huumoria, aitoutta ja särmää, jota kovin monesta muusta muoti- tai lifestyleblogista ei löydä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Kiitos paljon piristävistä sanoistasi, minulle on tärkeää, että blogista aitous välittyy ja olen täysin samaa mieltä kanssasi, että tietynlainen teennäisyys on todella tylsää :)

Tänään onkin päivä kulkenut jo ihan eri leveleillä, että ehkä se pieni "ääneen valittaminen" tosiaan vain auttoi :D

liisa

Tuli mieleeni vaan tästä kirjotuksestasi, kun itsellä oli pari vuotta sitten kuukausia vähän oudon väsähtänyt olo vaikka nukkui normaaleja yötunteja. Mainitsin tästä perus flunssalääkäri käynnin yhteydessä ja lääkäri nappas verikokeet. Rauta-arvot oli minimissä, ja sain kolmen kuukauden rautakuurin. Ehkä sulla ei ole tätä ongelmaa, mutta itseni se yllätti täysin ku se ei tullut mieleenkään. Toivottavasti sun loppuviikko on parempi :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on itseasiassa ollut joskus rauta-arvot todella matalalla, joten ei tuokaan ihan poissuljettu mahdollisuus ehkä olisi. :) Tänään tosin suunta on kääntynyt täysin ja olo on pirteä ja "normaali" taas :D Toivotaan, että oli tosiaan vain sitä alkuviikon kankeutta ja kiireisen viikonlopun jälkeistä väsymystä :)

-K

<3 onneks kohta on viikonloppu!

Mua kyllä vähän nauratti. Varmaan suakin parin päivän päästä. Rehellisyyden nimissä voin sanoa "been there - done that" Heräillyt erinäisiltä kaatopaikoilta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram