Olipas täydellisesti onnistunut lauantai-ilta!- kerron siitä myöhemmin.
Täydelliset illat kun vievät vähän lievästi sanottuna voimia ja nyt houkuttaa sänky-ruoka-sänky-kaava.

Tässä kuvia ällöttävän ihanasta alkuillasta. Yritin ottaa asukuvaa, mutta aurinko hyppi silmille ja varjot väritti raitoja vaatteisiin.
Tarvitsen tosiaan lisää sitä unta.

 
Voiko mikään muuten olla parempaa, kuin kesäillat jolloin aurinko laskee vasta kymmenen maissa? Ihan vaan näin välipointtina.
 
 

 

 

tuhkakupin pussailukin on normaalia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja Saara joka kiikaroi naapureita.

 

 

 

 

 

 

 

:) tähän on kai hyvä lopettaa.

 

 

 

 

 

 

Palataan selväjärkisimpinä asiaan.

 

 

Kommentit (17)

Julia

Heli,Niin on! Ja on uudet, juuri toissapäivänä näin niitä liikkeessä ja on vielä monissa eri väreissä. Toivottavasti löydät omasi :)

Little M

Ihania parvekekuvia ja viimeinen otos on oikein kaunis! Olen jo pariin otteeseen ihastellut teidän partsin rottinkikalusteita, meillä kun on samankaltaiset hankinnassa ja etsinnässä. Mistään ei ole vielä löytynyt niitä meille sopivia. Mistäköhän nämä kalusteet on hankittu? Kivaa ja leppoisaa sunnuntai-illanjatkoa :)

Anonymous

Heissan!Löysin sun blogisi vasta tänään ensimmäistä kertaa ja jäin välittömästi koukkuun! En koskaan ole kommentoinut mihinkään blogiin,mutta nyt en voinut jättää välistä. Todella hienoja/selkeitä kuvia,tyylikkyyttä ja kivasti rentoa arkea. Jatka samaan malliin.p.s ja kyllä,olet aivan yli kaunis :) Terkuin uusi lukijasi lapista

Julia

Anonyymi,Niin on! Mulla on vielä gt:n farkku korkeavyötäröiset shortsit ja nekin on täydelliset :)Little M,Kiitos :) meidä kalusteet on bauhaussista ostettu vuosi sitten. Oli vielä aika edulliset. Tarkkaa hintaa en muista, mutta muistan että muita halvemmat oli.Anonyymi,Isot kiitokset sinne lappiin tästä kommentista :) Ihan mieletöntä kuulla että tykkäät. Tulee sellanen olo, että ehkä sitä tekeekin jotain oikein tän blogi jutun kanssa :D

Jessica

Ei vitsit, sä oot kyllä niin ihana! Mä oon täällä naureskellu noille sun jutuille. :D Ja kun tuossa pohdiskelit, että tuleekohan tästä mitään, niin todellakin tulee. Sun blogia on tosi mukava lukea. :)

Anonymous

Voi kun olet kauniina kuten aina :) Kaverillasi on aivan ihana tuo läpikuultava paita :)

Julia

Jessica,Nauraa pitääkin ja kiva kuulla :)Anonyymi,Kiitos. Niin on, se oli ihana. Vilasta.Anonyymi,hahhaha. Hei toi isopää on jo vanha juttu :D

Anonymous

Kiva että sulla on niin hyvä positiivinen asenne jolla otat vastaan myös negatiiviset kommentit, etkä jää turhaan murehtimaan kateellisten höpinöitä! jatka samaan malliin ;) Kiitos kivasta blogista jota on ilo lukea :)

Anonymous

siis vähänkö noloo oiskeesti, vaan ginatricon vaatteita! eikö yhtää hävettäny?!?

Julia

Anonyymi,No meitä on moneen junaan. Jos joku kokee suurta tarvetta ilmaista negatiiviset mielipiteensä, niin siitä vaan. Ne jää kuitenkin aina omaan arvoonsa. Rakentava kritiikki on taas sitten ihan eri asia. Kiitos itsellesi :)Anonyymi,No itseasiassa ei :D Enhän mä muuten olisi siitä tänne kirjoittanut. Huumoria, huumoria.

MM

heimoi!oot ihan mahtava tyyppi, ja toi kallotuhkis on myös mahtava! tiedätkö mistä sellaisen löytää?rakkaudella Milka

Julia

MM,Heihei :) Kallotuhkis on suoraan Thaimaasta, erään baarin pöydältä :D En tiedä mistä lähempää voisi saada vastaavaa, mutta toivottavasti ehkä reissaat joskus Thaikkuihin ja muistat etsiä kallon käsiisi.

Anonymous

Pakko kertoa sulle, että näytät mun silmään ihan Megan Foxilta! Olet upea ja ihana :)

Julia

Anonyymi,ooii, sehän on vaan maailman kaunein! Ja vaikka en ole lähimaillakaan, niin isoiso kiitos!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram