Tiedättekö niitä metritolkulla jatkuvia vaaterekkejä, missä paitaa ja pöksyä roikkuu tiiviisti toisissaan kiinni jatkuvassa jonossa? Hyvä kun sormeasi saat henkareiden väliin - helppo siinä on sitten vaatteita selailla. Sellainen vaaterekki on kuin synkkä lampi minne ei halua sukeltaa. Ja usein näissä tapauksissa se on se alennusmyyntilampi.

Joo, en pidä alennusmyynneistä. Sen olenkin täällä jo varmasti usein kertonut.
Silti, edelleen vuosi toisensa jälkeen niihin eksyn ja teen jopa ostoksia! En ikinä tosin niitä mitä minulla oli tarkoituksena kaupasta hakea, mutta yllätyksekseni viime kerralla jopa sellaisia mitä olin joskus aiemminkin katsellut - nyt sain vain bonuksena myös sen -50% alea.Takki: BikBok  Paita: Mango

Tunika: Zara

Kimono: Lindex


 Kaulahuivi: Acne


Ja viimeisenä kiitos Alexan Acne huivi –postauksen ja tämän ihanan kolean sään, en voinut olla marssimatta Gaudeteen kuultuani Canada huivien hyllylle paluusta. 

Kommentit (8)

Vierailija

Täällä on myös eräs joka ei kauheasti välitä alennusmyynneistä. :D Kerran erehdyin menemään heti aamusta olettaen ettei siellä olisi ketään, mutta olin väärässä. Jonot pukukopeilla olivat jo todella pitkät. Yleensä menenkin käymään alennusmyynneissä vasta muutama päivä sen pahimman rysän jälkeen ja toivon, että jtn olisi vielä jäljellä. :) Juhannuksen jälkeisissä alennusmyynneissäkin kävin vasta tänään ja onnistuin tekemäänkin ihan kivoja löytöjä. :)

Samaistuin myös hyvin sinuun tuossa, että mikään ei voisi olla luotaan työntävämpää kuin täpötäysi vaaterekki. :D Tykkään kyllä ostaa vaatteita, mutta helposti kierrän kaukaa tuollaiset täydet vaaterekit, sillä en vain jaksa millään alkaa yksitellen käydä läpi niitä vaatteita.

Nanuska

Ja tää haluis tietää mistä toi jalkalamppu on :) Haluaisin juuri tuollaisen täydellisen varjostimen omaani!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat