Nellyllä on ihan hauskoja alennuksia tänään. Uusi tarjous tulee joka tunti ja kestää sen tunnin. Ajattelin mainita tästä, koska itse löysin heti jo pidemmän tovin kuolaamani kengät -30% alennuksesta.

Tummansiniset Lipsi- avokkaat lähti tännepäin. Tilasin koon 36 normaalin kokoni 37 sijaan, koska luin kenkien olevan hieman isot. Toivottavasti sopii.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17892302)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

Ja nyt kun tälle alekenkä linjalle lähdettiin niin laitan vielä sähköpostiini tipahtaneet Spartoon alekoodit teille:

SHMARCH5 : 5% alennus yli 60€ ostoksista.

SHMARCH10 : 10% alennus yli 80€ ostoksista.

SHMARCH15 : 15% alennus yli 100€ ostoksista.

SHMARCH20 : 20% alennus yli 150€ ostoksista.

var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20179900)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');

Kommentit (9)

Anonymous

Hei taas! Kirjoitin tuonne vitamiinipostauksen kommentteihin jokunen päivä sitten tämän viestin: "Heih. Sulla näyttää olevan todella hyvässä kunnossa kasvojen iho. Mullakin on aina ollut, enkä ikinä ole kiinnittänyt erityistä huomiota tuotteisiin, joita käytetään kasvoihin. Olen n. 10 vuotta käyttänyt Doven Firming beauty body lotionia kasvoihin ja todennut voiteen hyväksi. Nyt kuitenkin ehkä vuoden sisään kasvoissani on alkanut esiintyä pieniä näppyjä ja ihon epätasaisuuksia, jotka vain pahenivat, kun kokeilin viikon ajan ihan kasvoille tarkoittavaa voidetta Doven sijaan. Olisin halukas kokeilemaan uudelleen jotakin kasvovoidetta, jota joku luonnostaan hyväihoinen tykkäisi käyttää. Kokeilemallahan varmaankin löytäisin itselleni sopivan ihan kasvoille tarkoitetun voiteen, eikä mitään Doven vartalovoidetta, hah. Mitä voidetta käytät, kun kasvosi tarvitsee kosteutusta? :)"Olisin edelleen kiinnostunut kuulemaan, mitä voidetta käytät kasvoillesi ja kiitän jo etukäteen, jos ehtisit vastata edes pikaisesti. :)

Julia

Hei, anteeksi olen ilmeisesti unohtanut vastata :(Valitettavasti en kuitenkaan pysty auttamaan sinua, nimittäin olen viimeiset 5 vuotta paininut iho-ongelmien kanssa. Olen syönyt antibioottikuurin lievään akneen ja tuhlannut omaisuuden toinen toistaan kalliimpiin tuotteisiin. Lopulta parhaimmaksi osoittautuivat luonnontuotteet mm. weleda, dr.hauschka, costal sentes jne. Ehkä näistä löydät itsellesikin sopivat tuotteet, jos ihosin on jo luonostaan hyvä se ei kaipaa vahvoja kemikaaleja :)

Queen Ariel

minä tietenkin missasin tuon kenkäalen nellyltä.höh. no toivottavasti ei olisi ollut minulle kokoja edes. :D

Mimmu

Nuo kengät on todellakin isoja. Mun kengännumero on yleensä 36 tai 37 ja noissa oli 36 liian iso. Harmitti! Toivottavasti sopivat sulle paremmin :)

Soile

Pakko vinkata kun kengistä on puhe. Elloksella on outlet-ale, jossa saa jo alennetuista outlet-löytö-tuotteista (-50% - -70% ale) tänään -30% ja huomisesta alkaen -40%. Ja sieltähän saa siis mm.Bronxin kenkiä, taisipa olla ne sulla nähdyt kiilakorko-peeptoet mustana vielä valikoimissa. Itse viskoin ostoskoriin muutamat popot ja mekot, halvimmat oli kolmentoista euron paikkeilla. Satuinpahan sivuille, niin eihän tota tarjousta voinut olla käyttämättä. Jos sattuu kiinnostamaan... :)

Julia

Tarkoitatko Spartoota? Niiden pitäisi olla voimassa koko maaliskuun. Kokeilitko tänään uudestaan? mietin vain jos laitoin liian aikaisin ja ne alkoivatkin toimimaan vasta tänään :D Hyvä minä.Nellyn tarjoukset olivat voimassa vain yhden tunnin ja tarjous vaihtui joka tunti. Tarjouksia kesti eiliseen klo 21 asti.

Anonymous

Joo, tarkoitan Spartoota. Ehkei alennusta myönnetä jo alennetuista tuotteista...? Tulisi liian edulliseksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat