Turhaa autoilua myönnän, mutta me päätettiin Laurin kanssa viettää lauantai Turussa. – Ihan huvin vuoksi.
Käytiin kävelyllä Aurajoella, haahuilemassa vain ympäriinsä, syömässä ja ostoksillakin. Viime vierailusta Turkuun oli vierähtänyt jo sellainen tovi, että eihän sitä edes muistanut miltä koko kaupunki näytti, mutta kaunis oli ja varsinkin näin syksyllä! Olen varma, että puita on enemmän kuin meillä täällä ja kirjavat lehdet väritti maisemia. Sallin itseni laskeutua kuusi vuotiaan tasolle ja leikkiä siellä lehtikasassa. Todella rentouttavaa puuhaa – suosittelen.

Takaisin tullessa saatiin vaaleanpunainen auringonlasku ja kunnon kinastelukin vielä aikaiseksi. Mikäs sen parempi paikka väittelyyn kun auto mistä ei pääse pois. No, ainakin matka meni nopeasti ja jälkikäteen saatiin hyvät naurut meidän jutuille.

Parisuhdeterapia-istunto autossa.. En silti suosittele.

Kommentit (39)

Sebastian ja Anna

haha ! autossa saa kyllä parhaat riidat aikaseks! toisaalta saa myös ne usein myös sovittua saman reissun aikana :)

Johanna

Mukavaa kun viihdyit täällä Turussa! Kerro ihmeessä vielä tarkemmin vierailustanne, missä söitte, mitä tykkäsitte, shoppailitko jotain yms. Olis mukavaa kuulla!

Mirre

Tosi kaunis tuo kuva, missä heittelet nuita lehtiä! Sä oot nii näyttävä nainen. :) Nyt kun sain vihdoin ruskeat Jeffrey Campbellit itselleni, tekee mieli myös mustia. Olis kyllä älyttömän hyvät, kun sopis kaiken kanssa. Ehkä seuraavaksi alan hamuilemaan niitä. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oh, tiedän niiiin tunteen! :D Minä luulin että Jeffrey kokoelmani olisi jo tässä, mutta EI! Lisää tekee mieli ja helposti sitä jo keksii sen seuraavan parin mikä on pakko saada!

Kiitos paljon :)

susanna

Jee, kivaa että kävitte Turussa! Ihania kuvia, taas kerran! :)

T: turkulainen lukijasi

Lauraa

En tiiä miks, mut luin aluks otsikoks: Älkää tulko Turkuun. Ehkä uni vois tehä ihan terää tässä vaiheessa :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No nyt kun sanoit niin kieltämättä nopeasti vilkaistuna minäkin voisin lukea sen niin.
t. luen aina kaiken väärin, vaikka olisinkin sen itse kirjoittanut :D

hei

Ihania syksykuvia! Tosin en ymmärrä miksi aikuisten naisten täytyy juosta pitkin maita ja mantuja pelkät sukkahousut/legginsit jalassaan. Mauttominta mitä ikinä pukeutumismaailmassa on ollut..

JIUHUU

Ihana toi lehtienheittämis kuva! <3 mä oon ainaki havainnut oikein hyväks keinoks ton autossa asioiden selvittelyn, kun jätkä on niin velmu ettei muuten saa asioita puhuttua! :D

Jossu

Kaunis Julia! :) Takkisi on hei myös kiva - mistäs se on? Hitsi vie miten kuolaan joka kerta sun blogia lukiessani Campbelleja, vaikkeivät ne edes sopisi omaan tyyliini ja lisäksi poikaystäväni saattaisi pahastua jos moiset korkkarit hankkisin, koska hän jäisi pituusjärjestyksessä kakkoseksil. Jännä miten sellanenkin asia voi syödä miestä ;D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on itseasiassa vuoden vanha ostos Seppälästä :)
Miehillä tuo tosiaan on yleistä. Lauri on hassu kun puolestaan taas tykkää että olen pidempi korkkareilla. (Jeffreyllä aika paljonkin).

Mike

Hyvän päivän osasitte valita Turkuun tulolle. Oli oikein nätti ilma. Kuvat on hienoja mut käykää seuraavaksi Ruissalossakin. Sieltä ois saanu myös hyviä syyskuvia.

Laura

Tosi kiva asu! Saan sulta kauheesti inspistä Litojen yhdistelyyn, kiitos siitä.

Ja automatkatappelut on kaikista pahimpia.. Varsinkin sellaset kunnon perheriidat, kun viis ihmistä huutaa toisilleen pää punasena. Onneks ei tarvii enää matkustella perheen kesken mökille kaks kertaa kuussa :-D

Saaramaria

Ihania kuvia! Extempore reissut on muutenkin parhaita! :) Vähän virkistystä perus viikonloppuun

Emmi

Heippa! Näin sut turun zarassa, olet kyllä upea ja kaunis näky! :) ja sun blogia on ilo lukea! Kivaa syksyä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:) Ihana olet! Luultavasti olin kyllä kaiken ajamisen ja pyörimisen jälkeen upeasta hieman kaukana, mutta kiitos paljon :)

Nonnu

Hittolainen... Sen kerran ku sinä astelet ihan mun kotini lähellä (että sut vois livenä bongata) niin minä hoidan oksennustautista miestä kotona :D Asun 200 m tuomiokirkosta ja pinellasta... ja mä missasin mahdollisuuteni.
No onneks on niin kauniita kuvia että näitäkin kelpaa kattella.

Jänis Joplin

Tulkaahan uudestaan Turkuun ja vähän pidemmäksi aikaa, nähtävää on :) olis myös ihan mahtavaa tavata sut joskus kasvokkain, oot mielettömän sydämellisen ja aidon, lämpimän oloinen ihminen! Toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä kirjoituksillasi vielä pitkään. Muistanko muuten ihan väärin, vai ootko ollut joskus heppatyttö.? Haluaisin nähdä kuvan susta hevosen selässä :-D

Kaunista syksyn jatkoa Helsinkiin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti :)
Kiva kuulla, että olen antanut noin hyvän kuvan itsestäni! :) Olisi mukavaa nähdä myös teitä lukijoita joskus paremmin!

Muistat ihan oikein. Taidan olla vieläkin vähän heppatyttö, vaikka hevosen selkään en ole päässyt vuosiin. Haluaisin kyllä kovasti ja ikävä on suuri. Yksi päivä tuossa katselin jo vähän ratsastustalleja netistä sillä silmällä jos vaikka aloittaisi harrastuksen uudestaan!
Se olisi ihanaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat