”Moi moi, mitä kuuluu, hyvää kuuluu. Kiva päivä tänään, kaunis sää. Mistä olet kotoisin, mitä teet, mitä kuuluu, moi moi”.

 

Olen tässä jo vuosien aika tottunut siihen, että kaikkien kanssa jutellaan täällä. Tuntemattomien kanssa heitetään läppää ja lenkkipolulla moikataan jokaista vastaantulevaa. Ravintolassa jutellaan muiden asiakkaiden, sekä tarjoilijoiden kanssa aina niitä näitä ja kassaneidin kanssa naureskellaan maailman menolle.

Silti vaan vieläkin yllätyn välillä tästä rennosta menosta ja viime kerralla mielestäni mitä oudoin juttu tapahtui smoothiebaarissa läheisessä kauppakeskuksessa.

Olimme Saaran kanssa ostamassa pojille olutta kaupasta, minkä jälkeen päätimme käydä hakemassa smoothiet tuosta paikasta. Olimme viimeiset asiakkaat ja lähestyvän viikonlopun kunniaksi ravintolan työntekijät olivat hilpeällä tuulella ja kyselivät juhla-aikeistamme osoittaen olutkantamuksiamme. Joku naisista heitti vitsillä saisiko yhden oluistamme ja silmiäkään räpäyttämättä Saara avasi heti olutpakkauksen ja antoi jokaiselle yhden oman oluen. Katsoin Saaraa silmät pyöreinä, mutta tämä tyttö vaan kohautti olkiaan ja sanoi että ihan normi juttu täällä. Tästä ratkesi mieletön riemu, kippistely ja kaikki alkoivat tanssimaan ja halailemaan meitä, ja lopulta se päätyi siihen että me kaikki 5 naista laulettiin siellä yhteen ääneen jotain ihan omaa yhteislaulua ja tanssittiin avaamattomat oluet kädessä kuin missäkin pubissa konsanaan. Ainut vaan että olimme tosiaan valoisassa ja modernissa terveysravintolassa, minkä listalta sai vai raakaruokaa ja jotain Chian-siemen-hamppuproteiini-pirtelöitä ja se tuntui hieman oudolta, mutta saahan sitä nyt kansa olla juhlatuulella siellä missä haluaa!

 

Niin, että vähän samanlaista alkavaa vappufiilistä nyt sitten sinnekin kaikille vain! Täällä juhlitaan myös ”vappua”, mutta ”Workers’Day” ei sen koommin kyllä näy muuten kuin yhtenä ylimääräisenä vapaapäivänä :)

 

                                                                                                Tunika - Lindex
                                                                                           Aurinkolasit - Chanel
                                                                                                Sormus - YSL

                                                                                             Kuvat: Saara Ilona

Kommentit (4)

kisu

tottakai tää on vähän radikaali ajatus, mutta mikä sua pidättelee täällä Suomessa? Mikset muuttais itekkin Cape Towniin, kun kaiketi sitä paikkaa rakastat? :) Ja nojoo, tottakai ystävät jne jäis tänne Suomeen, mutta oothan itekkin Saaran kautta huomannu että ei oikeet ystävyyssuhteet kaadu välimatkaan. Ootko ikinä edes harkinnu muuttamista sinne, varsinki nyt kun erosit? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En oikein ole miettinyt asiaa :) Ehkä voisinkin joskus tulla tänne oleskelemaan pidemmäksikin aikaa, mutta tykkään myös todella paljon asua suomessa. Tietenkin jos minulla olis yltäkyllin rahaa niin varmasti heti ostaisin täältä jonkun kesäasunnon :D haha, aina saa haaveilla.

Ihanaa

Näytät todella onnelliselta..Ehkä rakkaus löytyy ajan kanssa toiselta puolelta maapalloa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram