Heräsin juuri niin huonolla tuulella, että teki mieli ensitöikseen suurinpiirtein heittäytyä parvekkeelta.
Olisipa ihanaa jos osaisi talloa oman aamuisen känkkäränkkänsä päälle. Keittäisi vaikka jonkun terveyspuuron ja ampaisisi suoraan raittiiseen ilmaan aamulenkille. Tiedän miten hyvältä se tuntuu ja miten paljon energiaa se antaa, mutta ei! On paljon siistimpää keittää pahaa pikakahvia (edelleenkään en ole saanut hankituksi kahvinkeitintä), voidella kuiva ruisleipä, lösähtää sohvalle, nostaa jalat pöydälle, läppäri syliin ja suuttua päättömästi vaikkapa loparit ottaneelle kaukosäätimelle ja mököttää sille sen jälkeen noin tunti.

Pitää ehkä piakkoin kaivaa lattiakaivoon valunut itsekurini nyt syksyksi takaisin ja yrittää taikoa niitä tarmokkaimpia aamuja tänne päin.

Usein kysytään missä vaatteissa viihdyn parhaiten. Veikkaisin että ne olisi jotain ylläolevan suuntaista. Ei tietenkään aina korkokengillä varustettuna, mutta aikalailla mielikuvituksettomasti perus housut, toppi ja jokin kiva takki.
Tälläkin Army takki-ruskeat housut-beiget asusteet- kokonaisuudella ollaan menty jo niin tuhottoman monesti. Oltiin sitten kaupungilla kiertelemässä, tai yössä juhlimassa. Kun viihtyy, niin viihtyy.

Kommentit (40)

Elena

Jep, tiedän tunteen :D mulla toi syksy tuo tullessaan tuota aamuärtymystä.. Varsinkaan jos ei ehdi liikkumaan tarpeeksi.
Upea asu - jälleen kerran! :)

Vierailija

Ajattelin vinkata että kun ostat kahvinkeittimen, niin suosittelisin Philipsin yksilöä joka keittää suoraan termospulloon! Itse olen laitteeseen ihan rakastunut vaikka minulla on ollut Moccamasterit, espressokeittimet ja vaikka mitkä hienoudet. Tuossa laitteessa on automaattinen virran katkaisija (laite sammuu heti kun kahvi on keitetty), se ei kärtsää, kannu ei ole ikinä liian kuuman tuntuinen, mutta kahvi pysyy monta tuntia lämpimänä. Parasta on kun illalla tankkaa sen valmiiksi voi aamulla vain painaa nappia ja muutaman minuutin päästä kaataa kahvin kuppiin ja lipitellä sitä pitkin päivää. Siitä jos jostain tulee jo parempi mieli känkkäränkkäpäivinä :)

http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/kahvi-espresso/HD7546/philips-...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaapa mahtavalta! :) Kiitos mielettömästi vaivannäöstä ja vinkistä. Tätä voisin harkita, eikä ole kalliskaan! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha :D En oikein tiedä mmitä mieltä olen kapselikeittimistä. Haluaisin sellaisen, mutta toisaalta pelkäisin etten käyttäisi sitä tjn. Miksi haluat luopua omastasi?

Vierailija

Minulla oli kapseleilla toimiva espressokeitin (nyt siis tuo termospullokeitin). Tympeitä siinä oli ettei itse voi vaikuttaa vahvuussuhteeseen. Kun käyttää normikahvia voi etsiä sekä täydellisimmän vahvuussuhteen että sekoitella eri kahvimerkkejä keskenään :)

Fiipi

Oletko siekin aamuäreä :D Mie olen. Aamuisin ei kannata tulla jutteleen kauheasti. Pyytelen sitten puolilta päivin anteeksi käytöstäni :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Puolilta päivin :D Ihana.
En minä yleensä ole (ainakaan en suostu myöntämään), mutta tuolloin oli kyllä herätty väärällä jalalla ja pahasti!

eb

Joskus kans oikee tiedostaa, että nyt myllerrän täällä itsetuhossa ja pitäis tehä asialle jotain, mut joskus se vaa tekee NIIN hyvää et antaa sen hetken aikaa vituttaa ja olla maailman paskin ihminen ja sitten jatkaa taas :DD

Joanna

Eiks se olekaan ihan normaalia olla tollainen aamuisin?? Kyllä tällä suunnalla kaikki tietää kiertää kaukaa.. :'D
Ihana asu ja vielä ihanammin laitetut hiukset! Olen ikuisesti katkera ihmisille, jotka osaa taiteilla hiuksiaan mihinkään suuntaan, nimim. sileä ponnari on mahdottomuus.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hhaha :D Meidän poikaystävät on kavereita ja samanlaisia on kaveriporukassa kyllä kieltämättä lisää. Löydetty joskus aikoinaan kun kaikki työskentelimme yökerhoissa.

Kara

Iihana asu onko laukku uusi ostos? Mietin jos on niin täytyy heti ma ryntää zaraa kun palkka tuler ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei valitettavasti ole :( Se on jo melkein vuoden, tai ainakin puolivuotta banha ostos, mutat todella hyvä sellainen!

Vivianne

Oot varmaan joskus maininnutkin, mutta multa on varmaan mennyt ihan ohi, että missä oot töissä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Baari-alalla, messukeskuksessa Helsingin messujen valmistelun parissa ja tämä blogi on myös yksi työni, vaikka työltä ei tunnukaan :)

noora

Et oo muuten ainut jolla oli aika huono aamu tänään. tai oikeestaan mulla on ollu huono päivä kokonaan :D Tekis vaan mieli pysyä peiton alla! Ehkä huomenna on parempi :D

Saara

Oikeesti sun blogi on niin päivän piristys, osaat kirjottaa niin rennosti ja kiinnostavasti, että oikein ootan seuraavaa postausta. tykkään kun oot niin jalat maassa tyyppi :) ja on tullu hankittua kyllä vaikka mitä, mitä oot esitelly täällä... :D

iwannabuyit.blogspot.fi

Jenna

Oi vitsi tykkään niin sun blogista :) olet todella kaunis ja pidän sun kirjoitustyylistä! aivan mahtavaaa :) piristää aina päivää kun huomaa että sulta on tullut uus postaus! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.