Tegelin lentokenttähän ei tunnetusti ole kovin hurmaava, mutta kaupunki sen ympärillä ehdottomasti on. Onneksi sinne hurauttaa taksilla reilussa vartissa ja kahdellakymmenellä eurolla, nimittäin ehdittiin koluta vaihtolentoa odotellessa pikaisesti läpi hieman itää, sekä länttä. Nauttia aamukahvit pullantuoksuisessa leipomossa, vierailla uniikeissa pikku putiikeissa, syödä suositussa Vietnamilaisessa ravintolassa Monsieur Vuongissa (Kyllä, aivan mielettömät upeat maut! Suosittelen ehdottomasti jos sisään vain mahtuu). Sekä piipahtaa Kurfürstendammilla ja KaDeWe tavaratalossa.

Jep, tämä puolenpäivän pikavierailu Berliinissä oli kirjaimellisesti well spent! :D

 

Nyt tutustumaan tähän ihanaan taloomme Lagosissa. Nettiyhteys todettu ainakin osittain toimivaksi, joten palataan toivottavasti taas pian!

Kommentit (22)

Sari

Kuinka pitkä teidän vaihto oli? Olen matkustamassa Berliinin kautta muutaman viikon päästä ja mietin, olisiko aikaa käydä katsastamassa city.

Vierailija

Heh, olin just kesken lauseen kun näin viimeisen kuvan ja spontaanisti huusin vaan "herranjumala" ääneen.. Mä en malta odottaa mitä kassista paljastuu! Aika näppärää, että vaihdon aikana ehtii pienelle kaupunki/shoppailu-kierrokselle. Mielummin oikeastaan niin, että on reilusti aikaa kun ärsyttävästi vähän siltä väliltä, ettei oikein ehdi pois kentältä, mutta joutuu silti odottamaan. Itse just palasin reissusta kotiin, mutta aika kiva että muiden reissuja voi fiilistellä näin blogien välityksellä vaikka itse olisikin home sweet home :) Okei, haluun oikeesti tietää mitä sun kassissa on! :D

Piu

Kiitti! Oon sulta oppinut että voi hyödyntää pitkiä vaihtoaikoja. En ole ikinä tiennyt että kentältä saa poistua tuolloin.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä ja kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa välilaskupaikan kaupunkiin (jos keskustaan vain pääsee kentältä helposti ja nopeasti). Tietenkin turvatarkastukset pitää takaisin tullessa käydä uudestaan läpi, mutta aika pikku homma se lopulta on :)

Nana

Moikka! Olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa :) Oletko mistä löytänyt kuvan aurinkolasit? Aivan ihanat! Juuri eilen hajoitin omani :((

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lasit ovat LeSpecsit merkiltään. Ostin ne itseasiassa ystävältäni, mutta hän oli ostanut ne ihan lähiaikoina jostain kampista/punavuoresta päin jos nyt oikein muistan :) Pitää kysellä tarkemmin mikä kauppa olikaan kyseessä.

Halpojen matkojen metsästäjä

Hei kaunis! Mistä ostit lentoliput? Ja minkä verran maksoi meno-paluu?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, en yhtään muista kun ne tosiaan jo viime huhtikuussa hankittiin. Muistaakseni maksoi n.200-250e ja halvat taisivat olla kun tosiaan niin ajoissa oltiin :)

Saara

Hei! Pakko kysyä että mistä nuo ihastuttavat housut on? :) todella kaunis kukkakuvio!! Ihanaa lomaa Portugalin rannikolle, suosittelen visiittiä myös Vilamouran fiiniin satamakylään jos teillä on auto käytössä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, housut ovat GinaTricotista :) Meillä on tosiaan autot käytössä, pitää ehdottaa muille tuota satamakylää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram