*Pelkään tonnikalapurkkien avaamista. Olen joskus viiltänyt kämmenen ihan kunnolla auki tonnikalapurkin kannella ja olen siitä lähtien avannut kaikki vastaavat säilykepurkit ihan omalla tekniikalla hitaasti ja varovasti.

 

*Keräilen pikkuvihkoja. Pikkuvihkoja ja epämääräisiä muistiinpanoja niiden sivuilta löytyy kyllä täältä joka nurkasta, laatikoista, laukusta ja viimeksi jopa treenitakkini taskusta. Pikkuvihkojen kanssa pitää myös olla pikkukyniä ja niitä vasta kiva onkin hamstrata. 

 

*Olen maailman laiskin imurijohdon kanssa. Sehän ei koskaan riitä imuroidessa koko asuntoon, mutta yritän silti aina väkisin. Miksi se on aina se makuuhuoneen viimeinen nurkka mihin imuri ei vain koskaan yletä!

 

*Kirjoitan kalenteriini paljon epäselviä merkintöjä joita vain minä tajuan. Kuin salakieltä itseni kanssa. Jostain syystä en kai halua että joku muu tajuaisi aikatauluni ja menoni kovin selvästi?

 

*En oikeastaan koskaan juo teekuppia tyhjäksi. Se ei johdu siitä, että tee olisi jäähtynyttä, tai en pitäisi niistä viimeisistä tilkoista, mutta en vain yksinkertaisesti koskaan juo teetäni loppuun. 

 

*Minulle on annettu mitä hölmöimmät lempinimet. Ensimmäinen on riparilta jäänyt ”Jölsmäikkä”, mikä on lyhennetty Jölliksi ja n. puolet ystävistäni kutsuvat minua lähes aina tällä nimellä. Toinen puoli ystävistäni kutsuu minua Julioksi, ääntäen sen Huliona, usein myös lisäten eteen Don, eli Don Julio.
Tämä aiheutti hieman hupia Meksikossa, koska monet luulivat sitä oikeaksi nimekseni ja
Jölli puolestaan aiheuttaa aina vain kummaksuvia katseita, mutta eipä sitä edes enää huomaa kun on jo siihenkin niin tottunut.

 

*Hyräilen todella usein SuperMario1 pelin ensimmäisten tasojen taustamusiikkia.

 
 

*Laukkuni painaa (varsinkin silloin kun kannan kameraa ja objektiiveja mukana) niin paljon, että usein autossa pelkääjänpaikan istuin alkaa piippaamaan, koska laukkuni on ilmeisesti lähes ihmisen painoinen, eikä sillä ole turvavyötä.

 

Kommentit (16)

Anna

Heippa Julia, tykkään blogissasi juuri siitä, miten teet arkipäiväisen hassuja havaintoja ympäröivästä maailmasta ja elämästä yleensä. Enpä tulisi ajatelleeksi, että "Jölsmäikkä" tai "Jölli" viittaisivat noin kauniiseen naiseen kuin sinä. Niin, ja etpä muuten ole ainoa, joka jättää aina hitusen teetä kupin pohjalle. ;) Ihanan rentoa sunnuntai-päivää sinne! http://www.arcticvanilla.com/

Maria

Minulla on sama juttu ton kanssa että jätän aina kahvista lopputipat juomatta ja mukin pohjalle jää se puoli senttiä kahvia.Tai sitten tee taikka mikä tahansa mitä juodaan hitaammin.Mistä lie moinen tapa,heh!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kummallista tosiaan, tajusin juuri että itsekin taidan jättää lopputilkat muustakin kuin siitä teestä :D

Roosa

Ja kuinka hieno fiilis onkaan ku joskus jaksaa sen imurin johdon laittaa lähempään pistorasiaan ja sitten se yltääkin sinne vikaan nurkkaan! Ja toinen, mistähän johtuu, oli kyse sitten teestä, pepsistä tai mistä vaan ni aina jää lirut lasin pohjalle.

https://roosaviktoria.com

Jenni

Hei! Voisitko tehdä postauksen Helsinginparhaimmista KESÄ ravintoloista, lounaspaikoista ja terasseista? Ei mitään fine diningia kuitenkaan....

-Jenni

Chenille

Voi, täällä tunnustautuu toinen teetilkan jättäjä! Perheeni syyttää tästä isääni, hän jätti aikanaan aina kahvitilkan kuppiinsa ja minä olen mukamas tavan oppinut häneltä. Asia aiheuttaa perheen muissa jäsenissä aika ajoin pientä jupinaa kun tiskikonetta täytettäessä lentelee minun teetilkkani räiskyen ympräi ämpäri.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, siis tämähän on ehdottomasti periytyvä tapa :D Eli siis asia milel ei edes itse enää voi mitään :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram