- Jos imurin jättää olohuoneen nurkkaan ja töpselin seinään, tulee ilmeisesti imuroitua kolme kertaa viikon sisällä.

- Ilman housuja ei vielä tule kylmä jos pukeutuu villahamekerroksiin.

- GinaTricotin Premium-mallisto siihen tarkoitukseen on ♡

- Granaattioman siemenet irtoaa kätevämmin ja helposti vesikulhossa, mistä ne voi lopuksi siivilöidä.

- Latte kookosmaidolla on myös ♡

- En vieläkään omista silitysrautaa, mutta kätevästi näköjään ryppyisen topin silittää hätätilanteessa matalalämpöisellä suoristusraudallakin.

- Korkeavuorenkadun Lucha Locon alkupalat saa myös ♡

- Ja mikä parasta! Sain vinkin miten Bloglovinin kautta seuraamien blogien sivuille tulevan ärsyttävän yläpalkin saa pois! (itse avasin aina blogit Bloglovinin kautta uusiin välilehtiin, mistä kävin yksitellen ruksaamassa tuon palkin pois, ennen kuin pystyin vasta alkaa blogeja lukemaan. Niin ärsyttävä se minusta oli).

Eli tosiaan sen saa pois menemällä Bloglovinin sivuilta oman profiilikuvan kohdalle, mistä valitaan settings. Setting sivu scrollataan alas ja valitaan kohdasta other – The Bloglovin’ frame ja ruksataan kohta ”i don’t want the frame”.

Jes, huh ja tadaa. Poissa!

 

 
 
- If you leave the vacuum cleaner out and plugged in, you will apparently vacuum three times in a week.

- You can still manage outside with bare legs, that it is if you layer up in knitted skirts! The Premium Collection at Gina Tricot is perfect for this time of year
 
- The best way to deseed a pomegranate is in a big bowl filled with water. Just pour the pomegranate seeds into a colander to drain off the rest of the water. 
 
- Latte with coconutmilk deserves a big ♡
 
- I still don't own an iron, but in an emergency a hairstraightner set on low works apparently just as fine on a wrinkled shirt.
 
- The starters at Lucha Loco on Korkeavuorenkatu also deserve a big ♡
 
- And the best for last! I got a tip on how to remove the annoying top bar on blogs you follow on Bloglovin! (I used to open blogs through Bloglovin in new tabs and then manually click away the top bar before I started reading the posts. That's how annoying I thought it was).
 
So this is how you do it. Go to your profile picture and choose 'settings', scroll down to 'other' and choose 'The Bloglovin' frame' and choose 'I don't want the frame'.
 
Phew and voila it's gone!

 

 




Sweater, skirt & coat - GinaTricot Premium quality
Scarf - Acne
Shoes - Adidas Stan Smith (here*)
Clutch - Givenchy


Photos: Kira Kosonen

Kommentit (17)

Ensa

Nyt kyllä osui ja uppos tähän yhteen nuhanenään! Niin lämpöisen ja pehmeän näköistä, mutta samalla tyylikästä ♡

Elina

Upea asukokonaisuus ja kiitos vinkistä, miten yläpalkin saa pois!!! Häirinnyt myös mua niin pitkään :D

Laura

Vitsit, sun blogi saa mut aina hyvälle tuulelle! Kiitos aivan mahtavasta blogista, olet niitä harvoja ketä jaksaa oikeasti seurata somessa ja kenen blogia jaksaa aina lukea :)

ide

Ihana asu! Mut toi yläpalkin pois saaminen ei kyllä lohduta mua yhtään, koska siinä katoaa mun mielestä bloglovinin paras idea, eli se, että voi mennä seuraavaan postaukseen vain nuolta klikkaamalla :-( Tahtosin vaan sen osan siitä pois, missä näkyy niitä seuraavia postauksia, buuu.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin tietty jos sitä käyttää :) Itse kun klikkailin vain eri välilehtiin, enkä koskaan käyttänyt nuolta. Harmi, että siitä ei ole tehty jotenkin huomaamattomapaa.

Vierailija

Nuo neule ja hame on kyllä tosi kauniit! Itseäni harmitti lähinnä, että se tuntui kaupassa tosi sähköiseltä ja kun tuotelappua vilkaisi, niin siinä on "muovia" lähes 80 % ja villaa vain 14 %. Ois kiva tiedustella Gina Tricotista, että mihin he perustavat väitteen, että tämä tuote on premium quality. Ehkä ymmärsin jotan väärin, kun ajattelin, että se olisi laadukasta materiaalia :)

Milla / www.moonshapedlittlebo...

Ihanat vaatteet, harmi ettei koostumus ole kovin hyvä jos liljan kommentin tiedot matskusta pitävät paikkansa. Sinänsä mukavaa, että Premium quality- mallistoja tulee, mutta niissä on usein ihan samat materiaalit kuin halvemmissakin, mutta hintaa on yli kaksi kertaa enemmän vaikka ompelun laatukaan ei sen parempi olisi. :S Tästä voisi paasata pidempäänkin, aihe on aika lähellä sydäntä ammattini puolesta. Ihanat kuvat joka tapauksessa ja tätä siun blogia on aina mukava lukea, kirjoitat jotenkin koukuttavasti! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013