Olipas outo yhdistelmä; maksimekko ja lenkkarit. No, kun olen mukavuudenhaluinen ja nilkkoja paleli.
Olen kärsinyt neljä päivää aivan mielettömästä treenin jälkeisestä lihaskivusta. Tällaista olotilaa itselleni en ole saanut treenattua melkein kahteen vuoteen ja kaikki vain yhden shape-tunnin syytä.
Shape mitä kuvailtiin satsin sivuilla helpoksi ja aloittelijoille sopivaksi lihaskuntotunniksi.
Tarkoitukseni olikin siis vetää kevyt torstai illan pikatreeni, ei mikään "haluan halvaantua"-rääkki.

En tiedä mikä kuntonatsi ohjaaja kohdalleni sattui, mutta jo lämmitelyjen aikana silmissä sumeni ja päässä pyöri. Ajattelin ettei tästä voi seurata mitään hyvää, eikä siitä seurannutkaan. Ohjaaja huusi koko ajan, että seuraavassa liikkeessä sun koko kroppa huutaa lopeta, en jaksa, mutta sinähän jaksat ja sinähän teet! ja niin minä tein.

Shape on nyt hetken boikotissa.
 

 

 

Kommentit (12)

Anonymous

Oot niin kaunis! Tee joskus meikkipostaus jossa näytät miten teet arkimeikkisi? :)

Anonymous

Hei, voisitko tehdä joskus ihonhoitopostauksen? Luinkin jo aikasemmin tekemäsi ihonhoitotuote-postauksen, mutta laajempi postaus aiheeseen liittyen olisi mahtavaa! Ennenkaikkea ihana blogi, jatka samaan malliin :)

Anonymous

ei yhtään hassu! muutin just tukholmasta takasin ja siellä se oli lähes jokaisen tytön asu. maksimekko ja converset.

Anonymous

Hei! Oon Satsilla ohjaajana ja vaikken itse ohjaa, käsittääkseni tuo Shape on ohjaajajan itse suunnittelema tunti. Ainakin meidän keskuksessa tarkoitus olisi treenata funktionaalisesti (eli toiminnallisesti, vähemmän hieno termi :D), ja tuntiin tosiaan mahtuu kaikenlaisia yhdistelmäliikkeitä, jotka nostavat hien pintaan. Pyydä ensi kerralla ohjaajaa rohkeasti näyttämään vaihtoehtoliikkeitä, jos joku tuntuu erityisen pahalta. Toisaalta, no pain no gain! :D Ja eiköhän muutaman kerran jälkeen kroppa totu jo koviinkin liikkeisiin.Ihana asu ja tsemppiä syystreeneihin! :)

Anonymous

sinun päällä kaikki näyttää hyvältä! :) vaikka aluksi kuullostikin hassulle yhdistelmälle :D

Anonymous

Moikka, voitko suositella jotain hyvää pihviravintolaa Helsingissä? :) Oon viemässä poikaystävää synttäri-illalliselle-J

Anonymous

Moro! Etsiskelin postausta ripsistäsi, mutta en löytänyt. Onko siis sun omat ripset noin ihanan pitkät?Iines

Anonymous

voisitko tehdä uuden bannerin :) ei tässä nykyisessäkään mitään vikaa ole mutta tuntuu että tämä on ollut aika kauan jo sinulla.

Julia

Anonyymi,Kiitos paljon :) Voin yrittää tehdä jotain meikkipostausta. Arkimeikki vaihtelee fiiliksen ja naamataulun kunnon mukaan.Anonyymi,hmAnonyymi,tätä on pitänyt tehdä kyllä jo pidemmän aikaa, vielä kun omistan ongelma ihon niin asiaa rtiittää hieman enemmän. Yritän saada mahd pian aikaiseksi.Anonyymi,oho, kiva tietää :)Anonyymi,Kiitos infosta :) Ohjaaja oli kyllä hyvä ja antoi vaihtoehtoliikkeitä (kuulun vaan niihin ihmisiin jotka eivät osaa lopettaa hyvän sään aikana) Vika taisi olla siis enemmän minussa ja ehkä muutenkin puhti oli tuona päivänä jotenkin loppu. Hyvä vaan, että treeni toimi! Onnistun kirjoittamaan nämä tekstit niin ilkeällä sarkasmilla, että voi saada ajatuksistani negatiivisemman kuvan kuin mitä ne oikeasti ovat.Senja,Kiitos :)Anonyymi,haha, en nyt menisi vannomaan tuosta. Kyllä tähän tottui :)J,en itse ole pihvien yyyylin ystävä, mutta Lauri tykkää syödä pihvinsä Grill it:ssä ja Fransmannissa keittiömestarin härkää, mutta suosittelisin ehkä Grill it:ä enemmän. Sijaitsee Kampissa.Iines,täältä löytyy:http://oceanchild87.blogspot.com/2011/04/ripsipidennykset.htmlAnonyymi,I... olen jo tehnyt. Kaksikin jopa! En vaan osaa päättää kumpi on parempi vielä :D Ehkä laitan tänne äänestykseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram