Viimeaikoina erittäin tervetullut treeni-into ollut kylässä tiheään ja olen ottanut siitä kaiken irti. Viikot menevät paljon paremmalla energialla läpi ja olen saanut muutaman uuden lajinkin vakiinnettua arkeeni.

Sali alkoi yksistään tuntua tylsältä - tai saattoi olla, ettei sielläkään edes käyty, joten ajattelin kokeilla treeniviikkoja, missä olisi viisi erilaista liikuntamuotoa. Viisi lemppariani tällä hetkellä. Tietenkään kaikki eivät aina ehdi samaan viikkoon mukaan, joskus taas jotain on kaksi kertaa. Joskus vähemmän, joskus enemmän. Kuitenkin pitkästä aikaa jotain muutakin kuin salia.

Koska treenipostauksia on jo pidempään kaivattu, ajattelin käydä nämä viisi lajia erikseen läpi.
Aloitetaan minulle näistä hauskimmasta -  sulkapallosta.

Kun ranteet ei riitä lätkimään painavammalla mailalla sitä pyöreää huopapäällysteistä kovaa palloa - mikä todennäköisemmin lentää minua päin päätä kun mailaani, on parempi pysytellä sulkapallon, ripauksen kevyemmässä maailmassa.

Eipä siinä, etteikö tätä pelatessa hiki tulisi. Ihan pelkästään jo senkin takia, etten oikeastaan koskaan pelaa tyttöjen kanssa, vaan poikaystäväni tai sitten miespuolisten ystävieni kanssa ja voitte vaan kuvitella miten ne laittavat minut juoksemaan!

Pelin loppua kohden näytänkin jo joltain puuskuttavalta pöpilästä kärpäslätkän kanssa karanneelta känniseltä keijulta, kun keskiviikkoillan sulkkisvuoron kaverilta. Välillä oikeasti tuntuu, että näen vain tähtiä ja tekisi mieli pyllähtää pelikentälle päiväunille, tai kieriä kippurassa nauramaan, koska jokin siinä sulan perässä juoksentelussa on aina vaan niin huvittavaa.

No, pelasi tätä peliä miten tahansa sanoisin, sanoisin että tunti sulkapalloa on mieletön piristysruiske treeneihini viikossa. Naurua, hikeä, hurraamista ja heittäytymistä. Pelin loputtua on mieli aina virkeänä ja seuraavana päivänä mitä oudoimmat paikat kipeänä. 

Kommentit (20)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen aina mieltänyt sen neonvihreäksi :D Perus värisokea ja hyvä muisti samassa päässä - minulle menee kaikki värit aina ihan väärin! :(

amatööri(kö)

mäki oon aina pitäny sitä enemmän vaaleanvihreänä kuin keltaisena :D hih

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

huh, luojan kiitos! :D Aloin tässä jo epäillä, että onko taivas sittenkään sininen ja ruoho vihreää jne :D

Piu

Tosi kivoja värisävyjä sun kuvissa, mutta hieman menettää tehoaan tuo efekti että laitat jokaiseen kuvaan noita vaaleita pallomaisia "hohdejuttuja". :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Arvasin, että tästä tulee jossain vaiheessa sanomista :) Näissä kuvissa on vain tosin sellaista "sumua", koska halusin peittää rumaa taustaa. Yritän hillitä itseäni hohdejuttujen kanssa kyllä jatkossa :D

Emmi

Millä ohjelmalla näitä hohdejuttuja saa :D omien kuvien rumat taustat kaipais aina välillä kans :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Käytän sellaista muokkausohjelmaa kun Pixelmator (maksaa, mutta kokeiluversio ilmainen - ainakin Macille). Sieltä Effect browser ja Light leak :)

Jilla

Mun piti mennä katsomaan nuo kuvat uudestaan. Enpä ole aiemmin kiinnittänyt huomiota noihin muokkauksiin! Toisaalta, nyt tiedän, miksi blogissasi ei ole koskaan yhtään rumalla taustalla olevaa kuvaa ;)

Sulkapallo on ihan POPlaji, siinä hiki virtaa (jos ihan tosissaan pelaa) ja silti nauru raikaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ihanaa ettei hypi kaikkien silmille :) Ja joo, taidan olla vähän liian tarkka kuvistani. Yleensä kaikki liikennemerkit ja ties mitkä oksat taustalla häiritsee silmää. Sitten tungenkin kuvan täyteen kaikkea muuta, mutta pitäisi muistaa, ettei ehkä sekään ole aina ihan hyvä juttu :)

Memde

sulkapallo olis kyllä superi laji harrastaa! kesällä käytiin kavereiden kanssa lätkimässä tennistä, mutta sen totesin vaaralliseksi :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen todennut sen hieman vaaralliseksi :D Ihana laji muuten kyllä, mutta satun olemaan tällainen heikko rähmäkäpälä.

nepa

''Puuskuttava pöpilästä kärpäslätkän kanssa karannut känninen keiju''. Mieletön ilmaisu!! :D haha

Anna

Missä kävit pelaamassa? Olisi kiva käydä kokeilemassa nimittäin jossakin paikassa, mutta näin juuri Helsinkiin muuttaneena en tiedä lainkaan missä pääsisi pelaamaan :) apua?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram