Onnellisuutta on pinkit juoksukengät.
Pakko hieman häpeäkseni kertoa, että olen juossut lenkeillä tähän asti perus treenikengilläni ja vaikka ne mielestäni ovatkin käyneet mainiosti myös siihen tarkoitukseen, myönnettäköön että kunnon juoksukengillä askel on hieman kevyempi. Ihan kuin ne työntäisivät sinua eteenpäin. Tekisi mieli pomppia.
 

Pomppia Niken Lunarglide +5 mallisilla pinkeillä pikku kengillä, mitkä tilasin Footwaystä. Olen viilettänyt näillä tuolla suomen viileissä aamuissa ja illoissa jo jokusen lenkin, enkä suoraan sanottuna malta miltei odottaa että pääsen taas! Kun ilmat lämpenee, lenkitkin pitenee ja veikkaan että nämä tulevat olemaan kesällä parhaat kaverini.

 

Täällä Balilla puolestaan parhaat kaverini ovat Billi Bin nahkasandaalit. Ensimmäiset kunnon sandaalini ja mukavat kuin mitkä. Kaikenlisäksi kauniit.

Jokin kun kultaisissa yksityiskohdissa kiehtoo minua harakan lailla.

 

Kuten myös näiden Steve Maddenin remmikorkkareiden kohdalla. Olen pidemmän aikaa ihaillut vastaavia muualla, mutta näissä oli juuri sopiva korko ja siro ulkomuoto.

 


Kolmet kengät saapuivat siis Footwaystä ja kahdessa päivässä. Olen aina ollut todella tyytyväinen heidän nopeaan toimitukseensa, sekä hintoihin! Katselin juuri, että valikoimassa on nyt edullisia Conversejakin kasapäin ja nuo Niken lenkkaritkin olivat edullisemmat kuin esim. Urheiluliikkeissä.
 


Nettitaistelut muuten jatkuvat täällä Gilillä, mutta koitetaan palata seuraavassa postauksessa takaisin rantamaisemiin :)

 
Yhteistyössä Footwayn kanssa

Kommentit (6)

sissi

Kiitos tästä ihanasta vinkistä, että footwayllä on edullisia consseja! Oon koittanut metsästää joka paikasta edullisia ja footwayltäkin tsekannut mutta sillon siellä ei ainakaan ollut mun kokoja.. Nyt oli ja vielä noin halvalla, klikkailin siis heti itselleni uudet kenkulit kevääksi ja kesäksi :)

Oona

Kääk nyt alkoi tehdä mieli tilata noi Steve Maddenin korkkarit myös itelleni! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram