Anteeksi hiljaiseloni olen juossut asioilla ja töissä. Ehkä käväisin eilen myös dtm:n avajaisissa, mutta sitä ei lasketa, koska olin siellä alle tunnin.

Jälleen mainittavan arvoinen asia on kuitenkin se, että sain vihdoin katsastettua autoni. Vain kolme kuukautta myöhässä. Ennätys sinäänsä, yleensä siinä menee vain se puoli vuotta. Jokatapauksessa natsikatsastaja ei päästänyt kissankopperoani läpi, koska takapenkin keskimmäinen turvavyö oli solmussa eikä kelautunut. Hienoa. Valitusta tuli myös tummennettujen lasien peilipinnasta, mitkä kuulemma vuonna 2007 kiellettiin ja katsos ylläripylläri kun aina ennen on samalla katsastuasemalla tämä kaikille muille ollut ihan ok. Asiasta mainittuani katsastaja ryhtyi kerskumaan miten hän onkin ainut joka muistaa kaikki uudet säännöt, lait, kiellot ja varmaan höryautojen painekattiloiden sylinteritilavuudesta alkaen.
Kiitin miestä ja kerroin miten iloinen olin, että juuri hän sattuikaan katsastamaan autoni. Mies hymyili ylpeänä.
Taisi mennä äänensävyni hieman ohi.

Murheellisena autoni kohtalosta lähdin ennen töitä tappamaan aikaa kaupungille ja piristyksekseni löysin pitkästä aikaa uudet housut. Gt:stä mistäs muualtakaan ja sormuksenkin ostin. Ihania ovat, tosin housut kaipaavat vähän hienosäätöä lahkeista, mutta pieni murhe tuo, kun ei niitä lahkeita näy karvasaappaista ja villasukkien seasta kuitenkaan vielä vähään aikaan.
 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (19)

Anonymous

Onko toi sormuskin gt:stä? Pakko saada samanlainen jos niitä olis myös täälä tampereella:)

Riikka

Toi sormussysteemi on ihana! Ostin joskus reilu vuosi sitten ekan tollasen sormus-rannekoru yhdistelmän ja nyt niitä on tullut hamstrattua "muutama" :D Mutta kun ne on niin kivoja!

Anonymous

kuinka pitkä olet? itse olen 172 ja minulle kaikki GT:n farkut on liian lyhkäisiä...

AnsQ

Anteeksi outo kysymys, mutta mitä housukokoa käytät? Toi armcuff-ring-asia (:D) on ihan mahtava!

Jutta

Hei!kyselin aiemmin niistä Ralph Laurenin laseistasi :) olisitko niin ystävällinen ja katsoisit niistä sen numerosarjan, josta selviäisi niiden malli! :)

sanni

ihanan väriset housut ja toi sormus on upee :) kattelin sitä itsekkin mutta en vielä ostanut.. :)

Julia

oooh etsin juuri niitä laseja sillon kun ekan kerran kysyin merkkiä, mutta en löytänyt mistään! (veikkaan, että ovat autossa). Voin kirjoittaa sen sinulle heti kun löydän lasit :)

Lilli

no eiköhän ne katsastuskonttorin työntekijät tee vaan duuniaan. Ei ne ilkeyttään jätä päästämättä läpi. Kyse on vaan kaikkien turvallisuudesta. Ne vaan vaikuttaa välillä tylyiltä. :D

Anonymous

Huh huh!!! Olet kyllä sanoinkuvaamattoman kaunis nainen! Enkä perustanut mielipidettäni tän postauksen housukuviin, jotenkin vaan teki nyt mieli kommata ekaa kertaa. Huh. Kateus iskee.Harmi, että katsastusreissus meni niin huonosti. :(Hyvää viikonloppua sulle!

Julia

Tiedänhän minä sen :) Vähän huumorinomaisesti tämäkin teksti kirjoitettu, eikä mies edes ollut tyly vaan oikein kohtelias ja niin osaava :D

Anonymous

Katsastajamies koitti selkeesti tehdä vaikutuksen tiedoillaan ja taidoillaan. :D Ei ehkä parasta pelinlukutaitoa..

Anonymous

Näin visualistina voin kyllä todeta että sun kroppa on yhtä täydellinen kun mallinukella :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram