Matkoilla tulee aina väkisinkin otettua niitä parhaimpia ja ikimuistoisimpia Instagram kuvia.
Jokaiselta matkalta taitaakin olla sellainen oma suosikkikuva - sellainen mikä on visuaalisesti onnistunut, tai muuten vaan tuo mieleeni niin paljon ihania muistoja. Niin kuin esim. Tuo kissa! Voin melkein tuntea sen pienen pään painon kämmenelläni ja kuulla kehräyksen vain katsomalla kuvaa.

 

Jotenkin vähän veikkaan, että saan tältäkin reissulta siihen albumiini paljon uusia suosikkeja. Kapkaupungin tunnelmissa ja maisemissa on siinä jopa vaikea epäonnistua. Vielä kun vähän tykkää elää lomaansa sen kameranlinssin kautta. Järkkäri käsivarteen kiinni kasvaneena ja Instagram tiheään päivitettynä :)                               Instagram: @juliatoivola 

Kommentit (11)

Vivian / www.moonshapedlittleb...

Todella kauniita kuvia, matkakuume vaan nousee tälläisia katsellessa! :) Onneksi on itsellekin ensi kesäksi ulkomaan reissu tiedossa, sitä odotellessa sitten kun matkan odottelu on jännittävää myös. Erityisesti jos lukee paljon matkakohteesta etukäteen! :)

Vierailija

Nää on kyllä niin epätodellisen näköisiä kuvia ja siksi juurikin tosi upeita! Varsinkin toi vipa on aika mykistyttävä :)

Ansku BCN

Instagram on kyllä ihan suosikki reissussa! Kuvat tulee näpättyä kätevästi ja tylsänä hetkenä kuluu aika mukavasti kuvia säädellen. Kivoja kuvia!

Henna

Upeita kuvia! Sä elät kyllä unelmaa. Uusia postauksia Capetownista innolla odottaen! Saako muuten udella, että ootko ikinä miettinyt mitä tekisit työksesi jos et kirjoittaisi blogia? Onko sulla mitään opiskelutaustaa tms tai mikä sua kiinnostaisi? :)

Tiinu

WAU!! Oletko Julia törmännyt millaisiin kielimuureihin matkust9ellessasi ympäriinsä? Just thinking...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram