INSTAGRAM @juliatoivola

Kommentit (51)

Em

Vitsit miten paljon oot kehittynyt kuvien suhteen!Näähän on ihan kuin jotain suuren maailman mainoskuvia. Hyvä hyvä! Olen lukenut sun blogia ihan alusta asti ja on tosi kiva huomata miten meet eteenpäin ja parempaan suuntaan. Tosi moni bloggaaja alkaa toistamaan itseään,kuvat täysin samoja,teksti samaa diipa daapaa päivästä toiseen ja postaukset pelkkiä mainoksia. Sun blogia lukiessa tulee oikeesti hyvä ja kevyt mieli,herättää ajatuksia ja saa inspiraatiota omaan elämään. Esim.sun reseptit on laadukkaita ja erilaisia. Sinuna harkitsisin lisäkoulutusta media/journalismi alalta,koska sulla todella on lahja siihen. Bravo!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä! Ihanasti sanottu! Super iso kiitos ja kumarrus täältä suunnalta :)
Tämä oli kyllä päivän piristys!

Mrs.H

Olen ihan samaa mieltä kun alempana kommentoinut Em! Tässä blogissa on jotain erilaista, joka saa aina palaamaan tämän pariin. Kuvat on todellakin laadukkaita sekä hauskoja ja sinulla on pilke silmäkulmassa ja hyvä asenne tähän hommaan :)
En ole tänne koskaan ennen kommentoinut mutta nyt tuli tunne, että pitää välillä antaa vähän kiitosta ihanasta blogista! Jatka samaan malliin.

aa

Ihania ihania ihania kuvia ja aivan ihana rusketus <3 tsiisus oon kateellinen... Olis mukava tollanen irtiotto arjesta!

Mrs T

Kuvista täytyy kyllä antaa taas täydet pinnat, aivan mahtavia! Tuosta hiekkasydänkuvasta vielä lisäpisteet ideasta :)

Tulee oikein ikävä tänne aina kun piipahtaa blogeissa, jonka kuvat on pelkkiä "elämän viisauksia" erilaisilla fonteilla tai muuten vaan surkeita.

Peesaan Em-nimimerkkiä, hakeudu ihmeessä alan koulutukseen, tiedä mitä susta vielä tulee!

Saskia

Mielettomia kuvia :) Kuvat on kylla se joka juttu joka saa tan blogin erottumaan edukseen, naita reissukuvia voisin kattella vaikka kuinka paljon. Mua itseani aina kaduttaa kun ei koskaan osaa ottaa reissuiltaan tarpeeks kuvia, koskakohan sita oppis....

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olenkin usein kiitellyt mielessäni unohtumattomista lomakuvista tätä blogia. Ilman sitä ei ihan niin monet hetket kameralle tallentuisikaan ja kamerakalustokin olisi varmaan vähän eri luokkaa :)

Mutta, onneksi ne parhaimmat muistot säilyy myös siellä sydämmessä ilman valokuviakin :)

noonuska

Aivaaan mahtavia kuvia, ehdottomasti parhaimmat lomakuvat sun blogihistorian aikana! Millä oot mahtanu muokata nämä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oho, no kiitos, kiva että tykkäätte :)
Nämä on Instagramin kautta muokkailtu (joskus myös Afterlightillä) :)

Goldielocks

Upeita kuvia! Juliahan on näissä kuvissa suurimmaksi osaksi itse mallina, joten ei hän näitä kuvia itsestään ole ottanut. Pointsit menee siis kuvaajalle, kuvankäsittelijälle sekä mallille! :)

Aino

Waude! Ihania kuvia! :) <3 Onko sun tatuoinneista jotakin postausta? Jos on, niin voitko linkata, olis kiva tietää niistä enemmän. :) Näyttää niin upealta!

Carrie

En tiedä kuvittelenko, mutta ihan kuin olisit saanut aaviustuksen enemmän muotoja sitten viimevuosien??? Ja tän kommentin tarkoitus ei missään nimessä ole olla mitenkään "OMG, oot salee lihonu???"-tyylinen kommentti. Olen vaan ollut havaitsevinani semmoista kukoistavaa naisellisuutta mikä tietty on vaan hyvä juttu ;).

Enni

Siitä on muuten tasan vuosi, kun rupesin blogisi lukijaksi. Muistan tarkkaan, 1.4. aprillipäivä. Olit just saapunu Etelä-Afrikkaan. Kiitos, että olet jakanut vuoden ajan elämääsi! Ja voin sanoa, että jokaisen postauksen jälkeen on jääny hymy huulille. Oot ehottomasti mun lempparibloggaaja, sun elämänilo tarttuu väkisinkin myös ruudun tälle puolen!! :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Heeei yksivuotispäivä siis! :) Kiitos itsellesi kun olet jaksanut jo vuoden seurailla. Se on minulle iso kohteliaisuus!

Vierailija

Todella upeita kuvia! Jäin vain ihailemaan noita hetkeksi ja kyllä tässä aikamoinen matkakuume iski itsellenikin. :) Ja mahtava rusketus muuten sinulla.

Iina

millä olet ottanut nämä kuvat ? täytyy sanoa että aivan mahtavia. tulee mieleen jotkut H&M mainos kuvat.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on suurin osa otettu ihan järkkärillä (Canon 6D ja 85mm 1.2 linssi), mutta vedetty vielä Instagrammin filttereiden läpi :)

Jennifer

Vau mitä kuvia!
Äänestin sinua blog awardseissa, uskoisin että voitto osuu kohdallesi! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram